Şimdi Ara

TYT Sosyal ve Türkçe hocası öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3 ay önce sosyali, 1 hafta öncede Türkçeyi bitirdim ama kopmalar oldu unutmamak adına 2x hızda akıcı izleyebileceğim youtube hocası önerinize ihtiyacım var sosyal derken pencereyi daraltayım felsefe ve coğrafya demem daha doğru olur (hocalara geldik coğrafyadan bitirmiştim coğrafyayı başka bir hoca olursa kıyak geçer) önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocalara geldiğin cogu nasil
  • Hocam ben sayısalım ama geçen sene son 2 ay kala tm ye dönmüştüm o sıra biraz coğrafya kastım onunda etkisi olacaktır elbet lakin coğrafyacı bana göre efsane 65 video falan var yanlış hatırlamıyorsam 2x hızda 2 günde bitirmiştim tyt denemem o sıra ortalama 85 civarı geliyordu 90ları görmeye başladım unutana kadar konuları soru kaçırmıyordum ama konu çok malum bazıları unutuluyor.

Kısaca daha iyisini bulana kadar benim gördüğüm en iyi coğrafyacıydı...

• turkce icin oznur saat yildirim ya da onder hoca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder hocayı izlemiştim öznur hocayı aldım listeye beğenirsem izlerim saolasın

• keskin6200 K kullanıcısına yanıt
    Kim hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekimureninrepertuarı Z kullanıcısına yanıt
    Sayısalcıyım ocak gibi bitirmiştim baştan sona sosyali 18 19 net geliyordu bu aralar 14 13 e kadar düştü saolasın hocam dediğin videoları izleyeceğim

• tarihte ve dilbilgisinde Tonguç ciddiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.