Şimdi Ara

tyt Türkçede sorun yasiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdan beri okulun denemeleri olsun kendi yaptığım branşlarda olsun 33-37 arasındaydı netler. Şuan 345 çözüyorum yarısını bitirdim ve hep 33D 6-7 yanlış çıkıyor tamam dil bilgisinden 1-2 yanlış çıkar eksiğimin farkındayım da gerisi ne olacak sanki yapamayalım diye soru yazıyorlarmış gibi hissediyorum yoksa bahane mi uyduruyuorum bilmiyorum. Ne yapmak lazım? Ayt de değil ki bu çalışınca artsın. Alesleri de çözdüm en güncelden başlayıp 2018'e kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sb çözmeyi hemen bırak onun yerine deneme al günaşırı çöz

rutin paragraf db falan çözeyim deme sakın. Deneme aban ve süreyi her hafta düşür gör bak terminatör gibi olacan💯

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben zaten tyt Türkçe için hiç soru bankası çözmedim hep süreli olarak deneme çözdüm. 11'de yarım yamalak şekilde bir paragraf sb çözmüştüm. Süre olarak çok da sıkıntım yok. şu ana kadar en maks 50 dk sürmüştü Özdebir -1 diye hatırlıyorum genel deneme, genellikle 35-40 dakika sürüyor

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

AFERİM BEN DE TRKCE CALİSİOM GEÇEN DENEME ÇZÖDÜM 21.75 NET GELDİ. YARIŞAK BAKİM SINAVDA KİM ÜKSEK YAPACAK DAHA YENİ DB BAŞLADIM 3.GÜN KAMP I DAYIM 1 AYA BİTER SONRA DENEME ATCAM TÜRKCŞE YAZARİM BURAYA MİNAMİNA 🤝🤝🏋️🏋️🏋️💯💯💯

tyt Türkçede sorun yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu dönemsel bi bozulma veya yayın tersine gelmiş olabilir sorun yok sürecin geneli 33-37 arasıysa hala öyledir
    Ben 2022 36-4 yaptım ama 345te 32 net falandı hep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.