kalan sürede 85ten 95e nasıl çıkıyoruz nasıl nasıl nasıl önerileri alalım. bi ara 90 da yapıyordum ama bu ara ortalama 85 civarı geliyor im goddamn right |
tytytytytytytytytytytyt
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bende 80lerde yapıyorum genelde ama geçende çapın denemesine girdik cok zor geldi 74.5 net yaptım bilgi sarmal kontrol denemesinde 97 net felan geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Branş ve genel deneme çözerek
Bir soru da ben sorayim kalan zamanda 80 netlerden 100+ya çıkmak mümkün müdür
nefret ediyorum bu durumdan da ne geleceği belli olmuyor ama genelde 85 civarı yaptığımı biliyorum uçuk kaçık zorlukta ya da kolaylıkta olmayan denemelerde. bakınca basit gibi geliyor ama nedense 90 üstüne bir türlü sabitleyemedim malım galiba zaten tyt ile ilgili çok çaba göstermedim ama işte ne bilim napmak lazım acaba dh aslanları bi cevap verse iyi olacak
hocam ayt netleriniz nasıl
-
Ben de tytye gereken önemi vermedim.
Ayt de 50lerde geliyor konu eksiklerimi kapatsam ve unutup sürekli boş biraktiğim konuları tekrar etsem tırmanışa geçerim diye düşünüyorum siz nasılsınız hocam aytde hedefiniz kaç k
benim de öyle gibi son iki ayt 60-61 geldi işler tg çözmüştüm en son. ayt yine biraz daha yükselme potansiyeline sahip ama tyt kafayı yedirtiyor.
hedef konusuna gelince hocam valla bu netlerle haddine mi düşmüş demezseniz 15-20k fena olmaz.
-
Çok zor ama imkansız değil. Ama ayt daha önemli
95 zor mu hocam
-
90+ yı hedefle o olur
Hocam benim hedef de aynı ve ben bu netlerle sanırım cok hayalperest bi hedef koymuşum..
yok hocam ne olacağı belli olmaz aslında da yök atlas'a girince benim surat da bir düşmüyor değil
-
hocam benim arkadas da sizin gibi @ediceri1881 hocama sormustum hatta tecrubesi yuksek cevresi genis bu konuda diye hala imkan var demisti yani su an 80-90 tyt 50-55 ayt ilk 20k ihtimali var mi diye sormustum galiba
-
Insallah hocam
80-85 lerden 90+lara çıkmak imkansız gibi geliyor ama çok da önemsemiyorum artık tyt denemelerini azaltıp aytleri arttırdım
-
neden imkansız geliyor ki arada uçurum yok sonuçta
-
öyle ama ya süre yetmiyor ya soruyu yanlış okuyorum dikkat hatasına gidiyor ya da soruyu çözmeye beynim yetmiyor (problemlerde falan) 90 üstü çok nadir 95+ sadece kolay denemelerde geliyor nasıl artacak bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X