Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
evet açıklama gelmiş olsa güzel bir başlık...bende 2 arasında kalmıştım baya baktıktan sonra st33 yönünde karar kıldım kargoda bekliyorum bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: geryol
evet açıklama gelmiş olsa güzel bir başlık...bende 2 arasında kalmıştım baya baktıktan sonra st33 yönünde karar kıldım kargoda bekliyorum bakalım
bende vatanda bulup st33ü aldım.bakalım inş. daha iidir.3d si etkiledi beni birazda.kurulum yapıldıysa önerilerinizi bekliyorum.
henüz gelmedi .benim içinde 3d tercih sebebi oldu.umarım değer birde gözlük lazım elbette sizin 3d deneme fırsatınız oldumu, genel olarak nasıl memnunmusunuz .
quote:
Orijinalden alıntı: geryol
henüz gelmedi .benim içinde 3d tercih sebebi oldu.umarım değer birde gözlük lazım elbette sizin 3d deneme fırsatınız oldumu, genel olarak nasıl memnunmusunuz .
benim cihazım henüz gelmedi.Sanırım bi hafta daha beklerim gelmesi kurulumu filan vs.
bende bu iki ürün arasında kaldım, 3D avantajı varsa birinin diğeri ile neden fiyatları aynı????
Bende almak istiyorum arkadaşlar lütfen tavsiyelirinizi bildirin :)
nasıl memnunmusunuz ?
Biraz görüşlerinizi paylaşın lütfen, bende almak üzereyim :-)))
Samsung c6000 veya st33e arasında kaldım
UP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme