Şimdi Ara

U11 cihazimin sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kisaca soyleyeyim. Telefonu kendi hizli sarj aletim sarj etmiyor. Type c bu arada. Sarj aletinin adaptoru baska telefonlari sarj ediyor sorunsuz. Benim data kabloyla baska bir adaptorden benim telefonu sarj edebiliyorum. Ama kendi data kablomla ve kendi adaptörümle sarj edemiyorum. Ayrica pc baglantisida yapamiyorum. Telefona hard format attim ne alakaysa, yine cozulmedi. Sorun cihazda mi kabloda mi adaptordemi anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC ye bağlayınca da problem oluyorsa büyük ihtmalle kabloda sıkıntı vardır. Eski htc 10 umda kablo bozulduğu zaman benzer sıkıntılar yaşamıştım. Harici bir kablo ile orjinal adaptörü bağlayıp denemelisiniz. Büyük ihtimalle kablo ile sorun çözülecektir. Geçmiş olsun şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuMi__YuMi

PC ye bağlayınca da problem oluyorsa büyük ihtmalle kabloda sıkıntı vardır. Eski htc 10 umda kablo bozulduğu zaman benzer sıkıntılar yaşamıştım. Harici bir kablo ile orjinal adaptörü bağlayıp denemelisiniz. Büyük ihtimalle kablo ile sorun çözülecektir. Geçmiş olsun şimdiden..
    arkadaşımdan kendi sarj cihazını getirmesini istedim yarın görücez bakalım, bana da kablodan gibi geldi. İnşallah öyledir.
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuMi__YuMi

Sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.
    arkadaşımın sarj adaptörü ve benim kablom ile benim cihaz sarj olmuyor.
    arkadaşımın sarj adaptörü ve onun kablosu ile benim cihaz sarj olabiliyor. (bu noktada benim kablo sorunlu gibi)

benim sarj adaptörüm ve benim kablomla arkadaşımın telefonu sarj oluyor.
    benim sarj adaptörüm ve onun kablosuyla arkadaşımın telefonu sarj olmuyor. (burda arkadaşın kablo arızalı gibi)
    ama kendi adaptör ve kablosuyla kendi telefonunu sorunsuz sarj ediyor.

Son olarak her iki data kablosu ile pc ye bağladığımda ikiside dosya aktarımı yapmıyor. Ancak telefona güç veriyor kablolar.
    (burda da telefon sıkıntılı gibi)

Ben bir şey anlamadım bu durumdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.