Şimdi Ara

U3 Sizce nasıl bir teknoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar U3 sizce nasıl bir teknoloji

• soruyu oku çay demle.
  • iyi ama zahmetli,
    her pc'ye taktığında beklemek hoşuma gitmiyor,
    bende birazdan silecem zaten u3'ü.
  • Kingston U3 vardı 2 gb sırf o U3 yüzünden sapıttı.Nefret ettim ondna silemedimde mok etti canım aleti.allahtan tekmar servise aldı yenisini verdi.
    Ama ben onu sattım OCZ aldım yok böyle bir hız yok böyle bir sağlamlık OCZ 4 gb kesinlikle en iyisi U3 de yok hem
  • Toshiba U3 2 GB var bende, çok memnunum. Üstelik U3'ün otomatik olarak başlamasını istemiyorsanız, kapatabiliyorsunuz. Bence çok yerinde , faydalı bir teknoloji
  • Yalnız şu OCZ Rally2'yi diyorsun galiba çok süper o yaw
  • Süper gerçekten az kalıyor balticstorm.Hemen hemen her marka elime geçti bellekte bu kadar hızlısını görmedim.
    Bundan sonra sadece OCZ kullanırım.Bu kadar bariz fark olamaz derken olduğunu gözümle gördüm.Kesinlikle OCZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben onu alacaktım hala da almayı düşünüyorum OCZ gibi bir markadan alt düzey bir ürün beklenmez emektar markalardan birisi OCZ Rally2 Aydın'da var fakat 2Gb'lığını bulamadım 4-8 bi de 12 gb'lık olanı var sanırım hadi 2 yokmus 1 gb'lık alıyım dedim o da yok sinir oldum ama hepsiburada.com'dan buldum...
  • Neden 2 lik arıyosun 4 var bende aldıktan sonra 8 çıktı keşke onu alsaydım bekleyebilseydim dedim.2 lik yetmiyordu şu an 4 anca kurtarıyor.
  • Abi sen napıyorsun bende kingston var 1 gb'lık Imation var 512 Mb'lık birde Toshiba U3 var 2GB'lık 4 daha alırsam batarım
  • Eyvah eyvah Sen hepsini sat al bi tane OCZ 8GB
  • sandisk u3 2 gb titanium kullanıyorum. su ana kadar bir sıkıntısı olmadı. u3 menüsüne portable programları kurup, bir nevi tasınabilir windows gibi kullanıyorum. sorun yok yani.
  • 8 gb lik bir flashdisk alıp readyboost a taksam ne olur
  • İşyerinde ve evde iki ayrı bilgisayar kullandığımdan U3 kesinlikle vazgeçilmez bir teknoloji benim için ancak sadece evdeki bilgisayarını kullanan birisi için bir o kadar gereksiz tabii.
  • bendede toshiba U3 SMART var 2gb. U3 Ü sitesinden uninstall ettim. ama simdi yukluyemiyorum ne olur yardım edin U3 cok guzel bi program
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist_man

bendede toshiba U3 SMART var 2gb. U3 Ü sitesinden uninstall ettim. ama simdi yukluyemiyorum ne olur yardım edin U3 cok guzel bi program

Artık herşey için çok geç dostum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..

8 gb lik bir flashdisk alıp readyboost a taksam ne olur

Readyboost sadece vistada var şimdilik.Bu sebeble vistaya taktığında sana kullanıyımmı diye sorduğunda ve sende evet kullan dediğinde alabildiği kadarını alacak.Hepsini kullanacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla vista 8 gb ram görebiliyordu.Zaten makinenin kendi ramide var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..

8 gb lik bir flashdisk alıp readyboost a taksam ne olur

Readyboost sadece vistada var şimdilik.Bu sebeble vistaya taktığında sana kullanıyımmı diye sorduğunda ve sende evet kullan dediğinde alabildiği kadarını alacak.Hepsini kullanacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla vista 8 gb ram görebiliyordu.Zaten makinenin kendi ramide var.

vista kurdum bi süre kullandım tekrar xp ye geçtim bu aralar tekrar vista hayallerim var 2 gb zaten kendi ramlerim sole 2 3 gb fazladan olsa göz cıkarmaz hani

• Boşver vistayı hiç sevmedim ben.Performans yok makineyi sömüren bir sistem daha microsofttan sanki bu kadar görsellik isteyen var.Çıkar çocuklar için bi tane çiçekli böcekli tamam işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.