iyi ama zahmetli, her pc'ye taktığında beklemek hoşuma gitmiyor, bende birazdan silecem zaten u3'ü.
Kingston U3 vardı 2 gb sırf o U3 yüzünden sapıttı.Nefret ettim ondna silemedimde mok etti canım aleti.allahtan tekmar servise aldı yenisini verdi. Ama ben onu sattım OCZ aldım yok böyle bir hız yok böyle bir sağlamlık OCZ 4 gb kesinlikle en iyisi U3 de yok hem
Toshiba U3 2 GB var bende, çok memnunum. Üstelik U3'ün otomatik olarak başlamasını istemiyorsanız, kapatabiliyorsunuz. Bence çok yerinde , faydalı bir teknoloji
Yalnız şu OCZ Rally2'yi diyorsun galiba çok süper o yaw
Süper gerçekten az kalıyor balticstorm.Hemen hemen her marka elime geçti bellekte bu kadar hızlısını görmedim. Bundan sonra sadece OCZ kullanırım.Bu kadar bariz fark olamaz derken olduğunu gözümle gördüm.Kesinlikle OCZ
Ben onu alacaktım hala da almayı düşünüyorum OCZ gibi bir markadan alt düzey bir ürün beklenmez emektar markalardan birisi OCZ Rally2 Aydın'da var fakat 2Gb'lığını bulamadım 4-8 bi de 12 gb'lık olanı var sanırım hadi 2 yokmus 1 gb'lık alıyım dedim o da yok sinir oldum ama hepsiburada.com'dan buldum...
Neden 2 lik arıyosun 4 var bende aldıktan sonra 8 çıktı keşke onu alsaydım bekleyebilseydim dedim.2 lik yetmiyordu şu an 4 anca kurtarıyor.
Abi sen napıyorsun bende kingston var 1 gb'lık Imation var 512 Mb'lık birde Toshiba U3 var 2GB'lık 4 daha alırsam batarım
Eyvah eyvah Sen hepsini sat al bi tane OCZ 8GB
sandisk u3 2 gb titanium kullanıyorum. su ana kadar bir sıkıntısı olmadı. u3 menüsüne portable programları kurup, bir nevi tasınabilir windows gibi kullanıyorum. sorun yok yani.
8 gb lik bir flashdisk alıp readyboost a taksam ne olur
İşyerinde ve evde iki ayrı bilgisayar kullandığımdan U3 kesinlikle vazgeçilmez bir teknoloji benim için ancak sadece evdeki bilgisayarını kullanan birisi için bir o kadar gereksiz tabii.
bendede toshiba U3 SMART var 2gb. U3 Ü sitesinden uninstall ettim. ama simdi yukluyemiyorum ne olur yardım edin U3 cok guzel bi program
quote:
Orjinalden alıntı: seboist_man
bendede toshiba U3 SMART var 2gb. U3 Ü sitesinden uninstall ettim. ama simdi yukluyemiyorum ne olur yardım edin U3 cok guzel bi program
Artık herşey için çok geç dostum....
quote:
Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..
Readyboost sadece vistada var şimdilik.Bu sebeble vistaya taktığında sana kullanıyımmı diye sorduğunda ve sende evet kullan dediğinde alabildiği kadarını alacak.Hepsini kullanacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla vista 8 gb ram görebiliyordu.Zaten makinenin kendi ramide var.
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
quote:
Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..
Readyboost sadece vistada var şimdilik.Bu sebeble vistaya taktığında sana kullanıyımmı diye sorduğunda ve sende evet kullan dediğinde alabildiği kadarını alacak.Hepsini kullanacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla vista 8 gb ram görebiliyordu.Zaten makinenin kendi ramide var.
vista kurdum bi süre kullandım tekrar xp ye geçtim bu aralar tekrar vista hayallerim var 2 gb zaten kendi ramlerim sole 2 3 gb fazladan olsa göz cıkarmaz hani
Boşver vistayı hiç sevmedim ben.Performans yok makineyi sömüren bir sistem daha microsofttan sanki bu kadar görsellik isteyen var.Çıkar çocuklar için bi tane çiçekli böcekli tamam işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme