![]() Malum steam'in dolara geçmesi sonrası ucuz oyun arayış içerisinde herkes... Bilmeyenler için Ubisoft'un gamepass benzer abonelik sistemi mevcut. X veya başka siteden almak yerine, 1 oyun parası bile etmezken. 179TL'ye 1 ay içerisinde rahatça bitirebileceğiniz oyunlar mevcut. Gamepass bile 159TL olduğu durumda zam bile gelebilir... Tabi bugisolft'un oyunları iyi veya kötü olsa bile bu fiyata kaçmaz...
-Ubisoft'un bütün oyunlarına çıktığı gün erişim -En son paket sürümümde oynama 'FULL DLC,Ekstra kostüm içerik vb' - Ubisoft mağazasın'da ekstra %10 indirim mevcut. Yapmanız gereken Ubisoft hesap kısmına girip xbox hesabınızı eşliyorsunuz ![]() Sonrasında burdan satın aldıktan sonra, yineleyen ödemeyi kapatmayı unutmayın! Ardından ubisolft launcher giriyorsunuz ve bitti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodiusS -- 23 Kasım 2023; 1:25:21 > |
Ubisoft+ 179TL!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ubisoft bedava oyun verdiğinde bile alınmaz. Kanser launcher'ı vardı, yıllardır düzeltmediği ve hala satışta olan oyunları var vs.
Gidin torrentden çekin yazık etmeyin. Oyun zaten çöp o apayrı bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Kasım 2023; 1:48:3 > -
Yinede bugisolft bütün oyunlarını full dlc'li oynamak için 179TL çerez parası... Yeni launcher betası var ve oyun indirme konusunda steam'den farkı yok.
-
E bu konuda haklısın hocam, kürek beklemek istemeyen ve oynamak isteyen adam için bulunmaz nimet.
-
linkledikten sonra xbox gamepass satın almamız mı gerekiyor hocam?
-
Niyeyse Ubisoft bana oyun dünyasının Vesteli gibi geliyor. Sevemedim gitti hiç bir oyununu. Millet nasıl bayıla bayıla oynuyor anlamıyorum
-
dolar fiyatına göre yüzde 60 a yakın indirim olmuş oluyor. fena değil. üstelik nays ile ilave %20 daha indirim oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 23 Kasım 2023; 11:28:55 > -
Gamepass ve ubisoft+ abonelikleri ayrıdır. Bu linkten satın alıcaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X