|
Ubisoft, aktif olmayan hesapları kapatıyor: Satın alınan oyunlar da silinecek! (2. sayfa)

-
-
bu yapılan yasal olarak suc değil mi?
-
EA'den beteri olamaz derdik ama bunlar bile artık bu insafsız ubi'nin yanında devede kulak kalır. Böyle bir şey yürürlüğe girerse var ya millet bu heriflerin bir tarafından kan alır.
-
Avrupa Birliği Ubisoft'u cezaya boğar.
-
Kullanılmayan telefonların imei kayıtlarının iptal olması gibi...
-
Çöp platforma yüz vererek bitini kanlandıran oyunculara vur kırbacı, acıma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden bakarsan bak sacmalik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tane oyununu bile tekrar oynanışı yokki. Kendileri kaybederler.
-
Para verdik la nasıl kapatiyo
-
Allah belanı versin ubisoft bi wd legion vardı onada giremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe oyun yapmayan firmalardan oyun satın almayıda oynamayıda bıraktım.
Allahtan bazı platformlardan beleşe gelen 2-3 oyun var onlarda 2016-17 zamanlarından. Bunlara verecek 1 kuruşum dahi yok. Alsınlar çöp launcherında kendileri takılsın.
-
Bu nasıl bir rezilliktir ?
-
Sanane lan. İster girerim ister girmem. Parasını gönder o zaman hesap siliyorsan
Desen ki, hiç oyunu olmayan ve 2 yıl hesaba giriş yapılmamış hesapları siliyorum belki ona kimse ses çıkartmaz ama arkadaş ben oyun satın almışım nasıl silersin benim hesabımı! 10 sene girmesem silemezsin, silmemelisin!!! Çok kan kaybettirir ubisofta bu. Beter olsunlar. Zaten sevmiyorum Fransızları.
-
Oldum olası sevmediğim bir firma
-
İnsanları mülksüzleştirmek istiyorlar. Dijital satın alımlar, fiziksel olmayan kopyalar, tüm hesap bilgilerinin ve hesap kontrolünün tek tarafın elinde olduğu sözde oyun oynama ve satın alma portalları. Dünya ekonomik forumu (WEF) bu mülksüzleştirme işi üstünde çok mesai harcıyor. Biraz kafa yorun, okuma yapın derim. Herşeye ABD, İsrail Batı oyunu diye atlamayı seven komploculardan değilim ama bu iş ciddi gibi duruyor. Mümkünse bir ev bir araba edinmeye bakın. Çoluk çocuğunuz için güvenli bir tasarruf ve miras politikası izleyin. Herifler her şeyi dijitalleştirme, kiralama, buluta taşıma gibi yöntemlerle kişiyi mülksüzleştirerek halletme derinde.
-
Ve karardan vazgeçtiler gibi bir şey oldu.
Satın alınan oyunlar bulunan hesaplar kalacakmış.
Bence haberde de bi eksiklik vardı, düzeltildi gibi oldu... Böyle saçma bir şey Türkiye'de bile olmazdı zira
-
zaten türkiyenin yarısı kaçak oyun indiriyor. çok sıkıntı olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X