Şimdi Ara

Ubisoft, aktif olmayan hesapları kapatıyor: Satın alınan oyunlar da silinecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft, aktif olmayan hesapları kapatıyor: Satın alınan oyunlar da silinecek!
    Assassin’s Creed ve Far Cry gibi ikonik serilerin arkasındaki isim Ubisoft, AntiDRM Twitter hesabından gelen bir gönderiye yanıt olarak, hesaplarına giriş yapmayan kullanıcıların satın aldıkları Ubisoft oyunlarına erişimi kaybedebileceği yönünde açıklamada bulundu.

Ayrıca Bkz.Ubisoft, hilecileri "canlarını sıkarak" engelliyor: Yeni gizemli özellikten büyük başarı

30 gün içinde kalıcı olarak kapatılacak

Bu açıklama,  Ubisoft’un bir kullanıcıya hesabının hareketsizlik nedeniyle geçici olarak askıya alındığını bildiren, 30 gün içinde de kalıcı olarak kapatılacağı uyarısının yer aldığı bir e-postanın arkasından geldi. Ubisoft destek ekibi, “Oyunlarınıza veya hesabınıza erişimi kesinlikle kaybetmenizi istemeyiz.” ifadesini kullanarak, hesaba tekrar giriş yapılması durumunda hesabın kapatılmayacağını belirtti.

Sosyal medya ayaklandı!

Twitter kullanıcıları Ubisoft’un e-postadaki ifadelerine tepki gösterdi. Bazıları Ubisoft’un aktif olmayan hesaplar için satın alınan oyunların da silinmesine tepki gösterirken, bazıları Ubisoft’un uyguladığı politikanın yasalara uygun olmadığına dikkat çekti. Bazıları ise Ubisoft’un abonelik hizmetine üye çekmek için bunu yaptığını söyledi.

• Böyle bir saçmalık olmaz. Vazgeçirirler.

• Bunun anlamı şu; bana düzenli gelir getirmeyen oyuncular istemiyorum.
    İmza: diktatör oyun firması Ubisoft.

• Daha ne saçmalık yapabilir diyorum ubisoft her seferinde şaşırtıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daha durun bu iş diğer yerlere sıçrayınca görecem ben sizi! özellikle netflix ve yutub premiumda

• Ne rezil bir firmasın Ubisoft sen ya, aldığın her karar mı hatalı olur be kardeşim? Türk oyuncularının, senin yaptığın oyunlara ilgi göstermesine karşın hala Türkçe desteği sağlamıyorsun, oradan bir garezim vardı sana. Bu olay da tam oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 23 Temmuz 2023; 17:05:56 >
  • Stokçuluk yapılmasını bitirecekler, ne güzel işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl ya. Ben uygun indirimdeyken bir sürü oyun aldım. Ama oyun kurup oynayacak vaktim yok. Öylesine duruyorlar. Zorunlu olarak oyun mu oynayacağım. Almasaydım o zaman. Çok saçma.

• Hesabım duruyor, zamanında ilgimi çeken oyunları almışım oynamışım kaldırmışım, eğer hesabımı kapatırsa bir daha asla ubisoft oyunu almam.

• 3 - 5 beleş oyun aldıydım gireyim de hesaba silinmesin

• Saçmalık parayla almış adam o oyunu nasıl silebilirsin? Davalık olur bu iş.

• Saçmalıktan başka bir şey değil.

• Oyun dünyasının kendisi zaten saçmalık. Bunları denetleyip yaptırım yetkisine sahip uluslararası bir kurum olmadıkça bu saçmalıklar artarak devam edecektir.

• Her neyse , ben girişimi yapayım da usulca bir sürü oyun var heba olmasın pek girmesem de :)

• Yani bunlar oyunlarının hepsinin korsanda dolaştığını bilmelerine rağmen neden böyle kekoluk yapıyorlar. Kendi topuğuna da sıkamazsın be

• Ya aga saçmalığa bakar mısın.Steamda ki zamlardan sonra Korsana teşvik eden bir şirket daha.Bu mna kdumun şirketleri devasa oyunlar yapıyor vizyon yok. Activision blizzard yetenek var sıfır vizyon.Korsan loading..

• Private torrent sitesi sanki. Girmeyince hesap silinecekmiş Ubisoft, aktif olmayan hesapları kapatıyor: Satın alınan oyunlar da silinecek!  Silsinler zaten 1 tane bile oyunum yok o çöp launchera ait.

• Kazanılmış mülkiyete çökme resmen. Yuh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf bu yuzden dijital urunler icime sinmiyor ama bir yandan da mecburuz maalesef. Bir gun Steam'in fisi cekilse ne olacak acaba?

• Bu hesaplarda Ortada ödenmiş bir para var ise açılacak herhangi bir davayı kaybedecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.