Şimdi Ara

Ubisoft' dan yeni PS3 Exclusive' i. Haftaya açıklanıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: homeedition88

beyond good and evil 2 benim de tahminim ve tabii arzum.

POP'un remake ya da yeni bir versiyonu da olabilir tabii...

POP NEXTGEN yapım aşamasında...

http://ps3.ign.com/objects/890/890665.html

Muhtemelen POP olmaz. Umalım da BGAE2 olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

quote:

beyond good and evil 2 benim de tahminim ve tabii arzum.

POP'un remake ya da yeni bir versiyonu da olabilir tabii...

POP NEXTGEN yapım aşamasında...

http://ps3.ign.com/objects/890/890665.html

Muhtemelen POP olmaz. Umalım da BGAE2 olsun...

evet haklısın POP olmaz. beyond good and evil en ince ayrıntısına kadar bitirdiğim bir oyun. çok eğlenceli ve güzel bir konusu vardı.

• Ömrümde asla hangi türe dahil olduğunu kestiremediğim tek oyun oldu BGAE...

Aksiyon, macera, FPS, RPG, TPS, spor, yarış...

Bu oyunun türünü bilen varsa lütfen yazabilir mi? Ben çıkamadım işin içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 17:14:42 >
  • Hayır sadece yapımcıların yaptığı iddia edilen açıklamalara çok takılıyor,yok şu konsol böyle yok şu böyle..
    Sonrada yok çark etti falan deniyor..İtirazım buraya..
    quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

quote:

Bir ay önce Sony' ye demediğini bıramayan Ubisoft çark etti arkadaşlar.

Önümüzde ki hafta yeni bir Ps3 exclusive oyunu' nun tanıtımını yapacaklar Pariste ki Ubisoft etkinliğinde.

Ya arkadaşlar böyle şeyleri takmayın artık ya..Bir hafta önce laf ediyormuşta şimdi çark etmiş 1 ay da bir oyun yaratıp aaa ps3'e özel oyun yapalım demişler..Ya bu tip şeyler uzun zamanlar alan,uzun uzun derin derin planlanan şeylerdir..Bu arada hiç bir yapımcının çıkıpta bir konsol hakkında laf etme hakkı yoktur..Etse bile bir ayda çark etmez.

Yazdıklarından hiçbirşey anlamadım
    ''Ben böyle bir oyun çıkacağına inanmıyorum mu'' dur bunun açıklaması dostum

• quote:

Hayır sadece yapımcıların yaptığı iddia edilen açıklamalara çok takılıyor,yok şu konsol böyle yok şu böyle..
    Sonrada yok çark etti falan deniyor..İtirazım buraya..
    quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

quote:

Bir ay önce Sony' ye demediğini bıramayan Ubisoft çark etti arkadaşlar.

Önümüzde ki hafta yeni bir Ps3 exclusive oyunu' nun tanıtımını yapacaklar Pariste ki Ubisoft etkinliğinde.

Ya arkadaşlar böyle şeyleri takmayın artık ya..Bir hafta önce laf ediyormuşta şimdi çark etmiş 1 ay da bir oyun yaratıp aaa ps3'e özel oyun yapalım demişler..Ya bu tip şeyler uzun zamanlar alan,uzun uzun derin derin planlanan şeylerdir..Bu arada hiç bir yapımcının çıkıpta bir konsol hakkında laf etme hakkı yoktur..Etse bile bir ayda çark etmez.

Yazdıklarından hiçbirşey anlamadım
    ''Ben böyle bir oyun çıkacağına inanmıyorum mu'' dur bunun açıklaması dostum

İyi de yapımcıların yaptıkları açıklamalar bir yerde bizim itibarımızı yükseltip, diğer yandan ayaklar altına alabilecek tarzda oluyor bazen.
    Bir Ps3 sahibi olarak açıkçası Ubisoft' un 2 hafta önce aptığı o açıklama beni çıldırtmıştı.

Adamlar direk tavır almışlardı Ps3' e. Çözemedikleri için Cell' i kalkıp '' Splinter Cell Conviction' ı Ps3' de yapamıyoruz, yemedi '' demek yerine;

'' Splinter Cell Conviction' ı Ps3 oynatamaz dediler. E bu biz Ps3 sahiplerini kampçılayan bir laf bir yede. Ve doğal olarak bunu duyan pc ve 360 sahiplerinin muhaha yapyıkları bir ortamda 8 çekirdekli bir makinaya sahip olan bizler susamıyoruz.

O yüzden yapımcıların beyanatları gerçekten çok önemli işte...

• @wolfgangg

Hocam bakma sen onlara bu tarz açıklamaları yapan ubi'de üst düzey adamlar değildir. kendi blog sayfalarında ya da sorulan sorulara cevap vermiş bazı programcılar bu tarz çıkışlar yapıyor. Daha sağlam adamlara baktığında verdikleri cevap değişmez kolay kolay "iki konsolunda avantajları ve dezavantajları var bana göre"

Yayagaracılar basit şeyleri bile büyüterek sanki ubi'nin çıkıp resmi açıklama verdiği imajını yaratıyorlar. haberin içeriğine baktığında yorum yapanın kimliğini araştırdığında farklı bir sonuc cikiyor karsina.

Buna aslında örgütsel kuram da değişeme olan direnç denir. Revolutionary değişim yarattı ps3 ile sony. bazı özellikleri ile sadece konsollar için değil pc dünyası için bile büyük değişikler ortaya çıkınca buna karşı bir direncin de ortaya çıkması gerekirdi. Yapımcılar da bu direnç ortaya hemen çıktı zaten. Çok zor programlandığı, hiç dev-kit'in olmadığı, çok kötü performans vereceği falan söylendi. Bunların hepsi basitce yeniliğin getirdiği zorluğa, belirsizliğe tepkiydi.

Fakat işler yoluna girdikçe gördüğğün gibi durumları da değişti. Belirsizlik azaldıkça, güzel yapım örnekleri çıktıkça (oblivion gibi, graw 2 gibi ki ign grafiksel olarak kesinlikle mükemmel diyor) çark etmeye başlıyorlar.

• Peki noldu 2 haftada Cell'i mi çözmüşler o zamn..Ve de özel bir oyun duyurcaklarmış.Yani eğer böyle özel bir oyun planı varsa çark etme gibi bir durumları olamaz çünkü aylar öncesinden planlanmış şeylerdir bunlar..O zamnda 2 hafta önce böyle bir açıklama yapmaları olanaksız........... Neyse boşver.............
  • quote:

Peki noldu 2 haftada Cell'i mi çözmüşler o zamn..Ve de özel bir oyun duyurcaklarmış.Yani eğer böyle özel bir oyun planı varsa çark etme gibi bir durumları olamaz çünkü aylar öncesinden planlanmış şeylerdir bunlar..O zamnda 2 hafta önce böyle bir açıklama yapmaları olanaksız........... Neyse boşver.............

Şöyle düşün bu fikri oklediler ve açıklayacaklar,oyunda 1 yada 1,5 sene sonra çıkacak
    Bence bu şekilde gelişmiştirÇünkü gerçekten ubisoftta SC ile ilgili sony e karşı bir eziklik sözkonusuydu

• quote:

Peki noldu 2 haftada Cell'i mi çözmüşler o zamn..Ve de özel bir oyun duyurcaklarmış.Yani eğer böyle özel bir oyun planı varsa çark etme gibi bir durumları olamaz çünkü aylar öncesinden planlanmış şeylerdir bunlar..O zamnda 2 hafta önce böyle bir açıklama yapmaları olanaksız........... Neyse boşver.............

yok cell'i çözmek diye bir durum zaten. masraflı ve kar oranı diğer platformlara göre şu an daha düşük sebep budur yoksa üniversite bünyesindeki 10küsür yazılımcı nasıl çözdü cell'i de folding@home a optimize ederek başarılı oldular Açıklamanın geldiği yer ubi nin bünyesindeki bir kaç programcı onların başarısızlığı ubi ye mal etme diye diyorum. ubi ps3, ps3 de ubi ye çok şey katacaktır... boşverdim son du bu yazdığım

• Söylediğin şeylerin bir çoğuna katılamıyorum...Mesela değişime olan direnç olayı..Evet değişime bir direnç her zamn olabilir fakat ps3'le ilgili değişim nasıl bir değişim onu sorgulayalım..Veya oyun konsolları için gerekli birşey miydi? Cell'den başlarsak zor bir mimari deniyor ve bu zor mimariye oyunların yapılamaması konusunda nedense bu forum sakinleri tarafında suç cell'i karmaşık yapana değilde,cell'i çözemediğini söylediğimiz geliştiricilere atılıyor...İşte bu noktada rakibine bakmamız lazım:Rakibinde oyun yapımı için kolay bir sistem var.Ve geliştiriciler cell için o kadar uğraşıyorlar fakat sonuçta ortaya çıkan olay rakibinin oyunculara sunduğu şeylerden farksız..Yani birinde zorlanarak birinde kolayca aynı şeyleri yapıyorlar..Bu noktaya herkes eleştiri yapabilir ve bazıları elini eteğini ps3'ten çekebilir..
    Benim buradaki itirazım seninde dediğin gibi hemen her açıklamaya inanıyoruz..İtirazım buraya.
    quote:

@wolfgangg

Hocam bakma sen onlara bu tarz açıklamaları yapan ubi'de üst düzey adamlar değildir. kendi blog sayfalarında ya da sorulan sorulara cevap vermiş bazı programcılar bu tarz çıkışlar yapıyor. Daha sağlam adamlara baktığında verdikleri cevap değişmez kolay kolay "iki konsolunda avantajları ve dezavantajları var bana göre"

Yayagaracılar basit şeyleri bile büyüterek sanki ubi'nin çıkıp resmi açıklama verdiği imajını yaratıyorlar. haberin içeriğine baktığında yorum yapanın kimliğini araştırdığında farklı bir sonuc cikiyor karsina.

Buna aslında örgütsel kuram da değişeme olan direnç denir. Revolutionary değişim yarattı ps3 ile sony. bazı özellikleri ile sadece konsollar için değil pc dünyası için bile büyük değişikler ortaya çıkınca buna karşı bir direncin de ortaya çıkması gerekirdi. Yapımcılar da bu direnç ortaya hemen çıktı zaten. Çok zor programlandığı, hiç dev-kit'in olmadığı, çok kötü performans vereceği falan söylendi. Bunların hepsi basitce yeniliğin getirdiği zorluğa, belirsizliğe tepkiydi.

Fakat işler yoluna girdikçe gördüğğün gibi durumları da değişti. Belirsizlik azaldıkça, güzel yapım örnekleri çıktıkça (oblivion gibi, graw 2 gibi ki ign grafiksel olarak kesinlikle mükemmel diyor) çark etmeye başlıyorlar.

• assassins creed kimindi, ubi nin degil mi?
  • Assassin's Creed kadar ps3'e özel olmasını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Assassin's Creed kadar ps3'e özel olmasını bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Assassin's Creed kadar ps3'e özel olmasını bekliyoruz

Aynı Gears of War ya da Saints Row' lar kadar 360' a exclusive olması gibi demek istedin sanırım
  • PoP olmaz, SC tarzı bir oyun kesinlikle olmaz.. Beyond Good and Evil 2'de olacağını zannetmiyorum..Bence yepyeni bir oyun olacak..
  • BGAE2 olsun derken birden bir bakıyoruz adamlar PC ve 360 a yaptıkları Splinter Cell Conviction a rakip olarak Exclusive Splinter Cell PS3' ü yapıyorlarmış falan!

Vallahi hiç umrumda olmaz açıkçası, ben BGAE2 yi istiyorueeEAAAMMM!!! ÜhüühühHHeeEEAA!!
  • Tarzı olsun, aynısı olsun farketmez yine kesinlikle olmaz..
  • Bakalım işte zaman gösterecek artık. Ya yani birey ya BGAE2. Abuk birşey yapmasınlarda. Rezil etmesinler hem kendilerini hem Ps3' ü. Sonra 360 müptelaları bakın bakın bize SCC çıkıyor size çıkana bak muhahaha diyemesinler. En çok ondan kıllanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 20:08:43 >
  • Onu her halükarda diyecekler..
  • quote:

Tahminim:

Beyond Good and Evil 2...

İnşallah Beyond & Good Evil 2 olur, harika bir oyundu. Bu oyunu SC'ye tercih ederim şahsen.

Psychonauts 2 de olabilir ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.