Şimdi Ara

Ubisoft' dan yeni PS3 Exclusive' i. Haftaya açıklanıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ay önce Sony' ye demediğini bıramayan Ubisoft çark etti arkadaşlar.

Önümüzde ki hafta yeni bir Ps3 exclusive oyunu' nun tanıtımını yapacaklar Pariste ki Ubisoft etkinliğinde.

Sizce hangi oyun olur bu!? Pince of Persia' mı? Multiplatform olan Splinter Cell Conviction a rakip olara Ps3' e özel bir SC' mi?

Ne bekliyorsunuz?

http://www.n4g.com/ps3/News-40794.aspx

Tahminim:

Beyond Good and Evil 2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 3:14:39 >

• ubisofttan beklediğim tek oyun LOST
  • sony bence bu oyunu kabul etmesin adamlar bir ay önce neler dediler
  • Lost'a hayır demem bende valla
  • POP çok zor, şimdiye kadar PSP'sinden DS'sine kadar GameBoy'undan cep telefonuna kadar oyun kelimesiyle yanyana anılabilicek her platforma çıktı.

LOST olabilir arkadaşlara katılıyorum, ama oyun ne kadar güzel olur kuşkuluyum.
  • Bence splinter cell gelecektir çünkü adamların tek düzgün oyunu. Onun üzerinden devam edecekler..
  • Multili ve Lost'un karakterine uygun bir oynanabilirlikle sunarlarsa ne ala ama multi olmasını isterim bir tarafta "others" diğer tarafta "flight 815'de kurtulanlar"... bakalım Ubisoft açıklasın hele belki Lost olmaz başka bir oyundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Bence splinter cell gelecektir çünkü adamların tek düzgün oyunu. Onun üzerinden devam edecekler..

graw 2 kötü oyunmu
  • lostun oyunu dandik olsa bile hadi grafikler normal düzeyde olsun diyelim.oyunun senaryosunuda dizi senaristleri yazmiş olmasi yine oyunun en buyuk albenisidir bence
  • Zaten ubisot un SC son versiyonun daki dehşet kötülüğü sebebiyle bence bir exc.oyun borcu vardı ps3 e
    Bence yazdıklarınızın hiçbiri olmayacak,ben çok farklı bir oyun ismi bekliyorum
  • Keşke POP gelse yaw. Çok şey mi istiyom?

Evet
  • Tahminim:

Beyond Good and Evil 2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 3:14:07 >
  • Bence açıklanacak oyun armed and dangeours 2 olabilir
  • lost olabilir. zaten duyduğum kadarıyla oyun esnasında web sahifelerinden bilgi toplayacakmışız. xbox 360'ın web tarayıcısı olmadığına göre ps3 özel olabilir mi? ya da 360için bunu aşmanın bir yolunu da bulabilirler.
  • ya POP gelsin nolurr yaaaa
  • Amcama sordum Driver 5'i yapıyorlarmış

Pardon o atarinindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 21 Mayıs 2007; 16:28:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

Bir ay önce Sony' ye demediğini bıramayan Ubisoft çark etti arkadaşlar.

Önümüzde ki hafta yeni bir Ps3 exclusive oyunu' nun tanıtımını yapacaklar Pariste ki Ubisoft etkinliğinde.

Ya arkadaşlar böyle şeyleri takmayın artık ya..Bir hafta önce laf ediyormuşta şimdi çark etmiş 1 ay da bir oyun yaratıp aaa ps3'e özel oyun yapalım demişler..Ya bu tip şeyler uzun zamanlar alan,uzun uzun derin derin planlanan şeylerdir..Bu arada hiç bir yapımcının çıkıpta bir konsol hakkında laf etme hakkı yoktur..Etse bile bir ayda çark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 21 Mayıs 2007; 16:39:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

quote:

Ya arkadaşlar böyle şeyleri takmayın artık ya..Bir hafta önce laf ediyormuşta şimdi çark etmiş 1 ay da bir oyun yaratıp aaa ps3'e özel oyun yapalım demişler..Ya bu tip şeyler uzun zamanlar alan,uzun uzun derin derin planlanan şeylerdir..Bu arada hiç bir yapımcının çıkıpta bir konsol hakkında laf etme hakkı yoktur..Etse bile bir ayda çark etmez.

Yazdıklarından hiçbirşey anlamadım
    ''Ben böyle bir oyun çıkacağına inanmıyorum mu'' dur bunun açıklaması dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

quote:

Yazdıklarından hiçbirşey anlamadım
    ''Ben böyle bir oyun çıkacağına inanmıyorum mu'' dur bunun açıklaması dostum

Sedat haklısın

Ben de demek istediği şeyi anlamadım...

• beyond good and evil 2 benim de tahminim ve tabii arzum.

POP'un remake ya da yeni bir versiyonu da olabilir tabii...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.