Şimdi Ara

Ubisoft:Playstation 4, Assassin’s Creed Unity’yi 1080p çalıştırabilecek güçte değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konsol donanımlarından ziyade firmaları eleştirmek gerek bence. Yapabilen nasıl yapıyor 1080p'lik oyunları? Kimse "ama AC açık dünya oyunu" demesin bana, GTA V'den kral açık dünya oyunu mu var? O nasıl 1080p gelebiliyor PS4'e? Ubisoft zamanından beri hep sorunlu bir oyun firması olmuştur, bu habere de pek şaşırmadım açıkçası. Adamların inanılmaz bir potansiyeli var ama icraata gelince devamlı patlıyorlar. Bir değil, iki değil, üç değil... Ya oyun kendini tekrar eder ya da grafikler vaat edildiği gibi olmaz! Düpedüz adam kandırmaca işte başka bişey değil. Şimdi de PS4'ün gücü bu kadar diye 900p oldu diyorlar, hadi canım?! Xbox'ın gücü o kadar diye olmasın o?!
  • 1080p çıkan oyun nasıl çıkıyor peki ?
    optimize etmek senin elinde sonuçta..
    beceremedik, ya da uğraşmak istemiyoruz demek yerine böyle bir söylem çok saçma oluyor. gıcık oluyorum bu şekilde söylemlere
  • su oyunun grafikleri cidden kotu iyi falan degil hala laf atiyorlar baskalarina saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kısa yoldan para kazanmaya çalışıyorlar en azından bugune kadar gorduğumuz bu. Nasılsa seri populer hale geldi neden uğraşsınlar ki. Az emek çok ekmek hesabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

su oyunun grafikleri cidden kotu iyi falan degil hala laf atiyorlar baskalarina saka gibi

Hocam adamlar uğraşmadan para kazanma peşinde. Oyunu optimize etmeden yada rötuş yapmadan konsolun ham gücü ile aldıkları değeri "konsolun gücü bu" diye dayiyorlar oyunculara. Yakın zamanda xbox ile kanka oldular zaten. Bundan sonra ac serisi iki konsolada ayni çözünürlükte çıkar bence.
    Ubi bence ayağına sıkıyor, bir tarafta 10 milyonu coktan devirmis tüm eksiklerine rağmen ps2'nin tahtina aday bir konsol, diğer tarafta rakibinin yarisi kadar satmış bir konsol. Şahsım adina yillar sonra alip denemeyi düşünüyordum artik tovbe ettim Ac serisine.

• Öyleyse bizde almayız o zaman
  • Bu oyun hakkında ki gelişmeleri takip eden biri olarak olayırın biraz başına dönelim mi ?

İlk haberim : 9 Ekim

..:: Assassin’s Creed: Unity Çözünürlük ve Fps Değerleri ::..

Ubisoft:Playstation 4, Assassin’s Creed Unity’yi 1080p çalıştırabilecek güçte değil

Geçtiğimiz aylarda 720p dedikodularıyla piyasayı meşgul eden oyun, gelen yeni haberler ile birlikte yeni nesilde, nesillerde desek daha doğru olacaktır 900p-30fps olarak sunulacağı açıklandı. Bunun nedeni olarak da cihazlar arasındaki eşitlik dile getirildi. Assassin’s Creed: Unity, 14 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.
    Us Psn ile kontrol ettiğimizde ise oyun hala 1080p olarak görünmekte, anlaşılan XBox One'ın dar boğazı sayesinde Ps4 de nasibini aldı.

Bu haberden kısa bir süre sonra bir haber daha gelir, artık içerik tamamen değişmiştir Yanar dönerli Ubi firması 8 çizen telerlek misali yolda enteresan izler bırakmaya başlar. Yoksa MS korkusu mu sardı adamları ?.

İkinci Haberim : 10 Ekim

..:: Assassin's Creed Unity'nin PS4 Çözünürlüğü Xbox One Yüzünden Düşmedi ::..

Ubisoft:Playstation 4, Assassin’s Creed Unity’yi 1080p çalıştırabilecek güçte değil

Geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed: Unity'nin yapımcısı Vincent Pontbriand'ın sözleri oldukça tartışılmıştı. Oyunun PS4 ve Xbox One versiyonlarının 900p/30FPS olacağını belirten yapımcı, PS4 versiyonunu da Xbox One versiyonuna eş değer olması için düşürdüklerini ima eden bir açıklama yapmıştı. O açıklaması hakkında tekrar konuşan Pontbriand, basitçe yanlış kelimeleri seçtiğini, öyle bir şey ifade etmek istemediğini söyledi.

Yıllardır üzerinde uğraştıkları oyunun PS4 versiyonundaki çözünürlük ve FPS ayarlarını kasıtlı olarak düşürmek istemelerinin çok mantıksız olduğunu söyleyen Pontbriand, oyunun Xbox One versiyonu 900p/30FPS diye, PlayStation 4 versiyonunu da düşürmeyiz dedi. Bu durumun iki konsol için de basit bir tercihten ibaret olduğunu belirtti. Yanlış kelimelerle olayı anlatması yüzünden ortalığın karıştığını ifade eden Pontbriand, bu karışıklıktan dolayı üzgün olduğunu da ekledi.

Oyunun neden 1080p olmadığına da değinen Pontbriand, kendileri için önemli olanın oynanabilirlik olduğunu, çözünürlüğün bir amaç değil, oyunun içerisinde yer alan bir detay olduğunu belirtti. Ve oyunun harika gözüktüğünü de ekledi.

Açıkçası oyun harika gözüktüğü sürece 900p/30FPS'den çok şikayetçi olacağımı sanmıyorum. Ama yapılan Xbox One ve PlayStation 4 açıklaması hala akıllarda soru işareti bırakıyor. Acaba Pontbriand, dediği gibi gerçekten de yanlış kelimeleri mi seçti? Yoksa bazı firmalar tarafından uyarılarak açıklamasını mı düzeltti? Sanırım asla öğrenemeyeceğimiz bir durum.

Kendi Notumu eklemeden duramayacağım : Helal olsun Yazan arkadaş ne de güzel bitirmiş mesajını, bugüne kadar Xbox 720p yada saçma sapan çözünürlüklerle açtığı oyunlari Ps4 1080p de sunabilirken şimdi Xbox' ın 900p de açtığı oyunu mu 1080P de açamayacak? Örnekleri önümüzde dururken kim neden inansın buna şimdi?

Eğerki gerçek olarak kabul edersek donanım zayıf dersek ve açamıyorlarsa (her iki platform içindir sözüm) ve güzelim çiçeği burnunda iki konsoldan herhangi biri Ps4 yada Xbox olsun, dar boğaza düşüyorsa bu ilk önce konsol firmaları için utanç kaynağı olmalı, her ne kadar oyun sutüdyolarının beceriksizliği bu durumu çok etkilesede eğerki donanım daha güçlü gelseydi problemlerin altından belli bir süre yazımsal olarak değil de donanımsal gücü arkalarına alarak devam edebilirlerdi.Fakat istenildiğinde bu donanımın harikalar yaratacağından eminim, Söz konusu olan firmanında sabıkalı bir firma olduğunu düşünürsek bu tarz yanar dönerli konuşmalarına alışık olmak gerek.
    Herşey bir yana bir sonuç çıkaracaksak eğer, bu ürün 500 dolar civarında bir ürün ve (Grafiksel anlamda) tahminimden iyi götürüyorlar buda konsolların farkı olsa gerek ve oyunların konsollar için yapılması.

Asıl gücün ne olduğunu uncharted 4 geldiğinde göreceğimizi düşünüyorum bunun sebebi ise Naughty Dog seriyi full 1080p ve 60FPS'de sonlandırmayı düşünüyor olması. Böyle bir oyuna ancak böyle bir son yakışırdı.

Kaynak : /\-/\-/\-/\-/\-/\

Üçüncü haber : Tarih yok

Elbettei üçüncü haberim şuan ki bahsi geçen yani Ubi 1080p çalıştırmaz zirvalığı, açıkcasi haber yapma gereği bile duymadım makaleyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 17 Ekim 2014; 11:35:45 >

• Ubisoft un bir Allah dedigine inanirim.bu kadar yanar doner bir firma gormedim daha once

• Oyunu almayi dusunuyordum ama karar verdim almayacagim. Bir sey kaybedecegimi sanmiyorum. Bu adamlar oyuny yapmak yerine millete laf yetistirme derdinde. Reklamin iyisi kotusu olmaz iste. Adamlarin düsturu bu. Demek ki oyun yine patlak cikti ki boyle zirvaliklara ihtiyac duyuyorlar. Belli oldu. Almayacagim. Alanlarin yorumlarini goreyim bir once beeelki ondan sonra alirim ama o da zor.

Aslinda far cry 4 de almamak lazim ama o oyun alinir.

• Microsoft un oyun dünyasına armağanı bunlar
    Alın Size rekabet artık iki taraf da kaybediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istemiş ki kısaca xbox 1080 i kaldırmıyor. aynı oyunu ps4 le xbox a çıkardığımızda aradaki makas açıkça görülecek. ms bize küser falan iş açmayalım başımıza ekmeğimizden olmayalım. iki konsola da aşağı yukarı aynı değerlerde oyun çıkaralım farkı farketmeyin. adama sorarlar 1080 i yapan adam uzaydan mı geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.