Şimdi Ara

Ubisoft, Prince of Persia: The Shadow and Flame'i mobil platform için duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Ubisoft, Prince of Persia serisinin 1993 yılında yayınlanan oyunu Prince of Persia: The Shadow and Flame'i yenileyerek akıllı telefonlar ve tabletlere getireceğini duyurdu.

Duyuruyla birlikte kısa bir tanıtım videosu da yayınlayan Ubisoft, günümüz için yeniden düzenleyeceği yapımın neler sunacağını da gözler önüne serdi. Aslına sadık kalınarak geliştirilecek yapımla birlikte 15 bölüm, 25 farklı silah, özel güçler ve özel saldırı şekilleri mobil oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca, içeriklerin bazılarının yeni eklemelerden oluşacağını da belirtelim.  

Çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgisi paylaşılmayan yenilenmiş Prince of Persia: The Shadow and Flame'in mobil platformda nasıl bir deneyim sunacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz. 

• Güzel
  • Diğer oyunlardan sonra bence bunu oynamak olmayacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 12 Nisan 2013; 0:50:14 >
  • PoP'un 93 oyunu olduğunu yeni öğrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepyeni ve saglam bi senaryoyla pc ve konsollara bi PoP gelse daha iyi olacak.

• 6600 da ne oynardım be...

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

PoP'un 93 oyunu olduğunu yeni öğrendim.

p.o.p. mazisi daha eskidir 1989- 1990 senesinde siyah beyaz olarak dos formatındaki bilgisayarımda oynardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşıtım bir oyun efsanesini modern telefonumda oynamak ilginç ve güzel olacak, sanıyorum.

• Teşekkürler
  • pop 3d ne oynardık
  • Pixel sanatı deyip videonun başındakini bize yutturmaya çalışmasınlar da. Videonun devamındaki gibi bir şey sağlam senaryoyla güzel olur.
  • 5 dolara satar yine..

• Bekleriz

• Allahtan gamelofta yaptırtmıyor. Bu her halükarda oynanır.
  • Ne oynandık
  • YENİ BİR POP OLMASA DA,BU TÜR HABERLER BİZE ÇOK İYİ GELİYOR..

• Oyun the Sands of Time`in bir remake i olacak. Söyle de bir açıklama yapılmış.
    "Prince of Persia® The Shadow and The Flame alıp, hemen başlayabileceğiniz, oynamanın kolay fakat ustalaşmanın zor olduğu epik bir klasiğin mükemmel bir uyarlanması. Prensesini ve krallığı kurtarmak için garip yaratıklarla savaşan, yolculuğunun onu köklerine iteceği bir Prens olarak oyunda rol alacaksınız."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 12 Nisan 2013; 10:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oyun the Sands of Time`in bir remake i olacak. Söyle de bir açıklama yapılmış. Prince of Persia® The Shadow and The Flame alıp, hemen başlayabileceğiniz, oynamanın kolay fakat ustalaşmanın zor olduğu epik bir klasiğin mükemmel bir uyarlanması. Prensesini ve krallığı kurtarmak için garip yaratıklarla savaşan, yolculuğunun onu köklerine iteceği bir Prens olarak oyunda rol alacaksınız.

Sands of Time indirilebilir içerik olarak sunulmakta. Prince of Persia The Shadow and Flame 90'lı yıllarda yayınlanan üçlemenin ikinci oyunu. Yani bu yeni yapım Shadow and Flame'in yeniden hazırlanmış hali.

• Neden 3d yapmazlarki
  • Anılarım depreşti, 90 larda arkadaşımın siyah beyaz ekranlı pc sinde acayip oynardık.

5.bölümü geçemezdik ve cheat kodlarını öğrenerek oyunun sonuna zor gelebildik :)

Alırım gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.