Şimdi Ara

Ubisoft Watch Dogs 2'yi bedava dağıtıyor! 12 Temmuz 22:00-22:45.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
10
Favori
3.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft'un popüler oyunlarından biri olan Watch Dogs 2, sürpriz bir kararla ücretsiz oluyor. Ancak sadece 45 dakika gibi kısa bir süre için...
    Oyun dağıtım şirketlerinin ve yapımcıların popüler oyunları bedava dağıtması yeni bir gelişme değil. Geçtiğimiz haftalarda Epic Games'in GTA V ve Civilization VI gibi oyunları bedava dağıtması hala hafızalarda.

Ubisoft ise tüm bunların üzerine ilginç bir kampanya başlatıyor. Sadece 45 dakika boyunca Watch Dogs 2'yi bedava dağıtmayı planlayan şirket, tarih olarak da 12 Temmuz'u seçti. Ancak bu tarihin elbette Ubisoft için bir anlamı var.
    Ubisoft'un yeni yapımlarını sergileyeceği Ubisoft Forward etkinliği de 12 Temmuz tarihinde yapılacak. Türkiye saati ile 22:00'de başlaması beklenen etkinliğin başlarında ise Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak. Belirlenen saat aralıkları ise 22:00-22:45.

Yani 12 Temmuz saat 22:00'den 22:45'e kadar Watch Dogs 2'yi Ubisoft'un dijital servisi Uplay üzerinden bedava indirebileceksiniz. Epic Games veya Steam hesaplarıyla yapılan girişler ise geçerli sayılmayacak.

alıntı

• Epicten 30'a almıştım, severek oynadım. Site çökmezse alabilen alsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya doğru düzgün kampanya yapıp oyunu en az 2-3 gün süreyle bedava verin ya da hiç kampanya yapmayın. 45 dk boyunca bedava yaparsan, senin siten ve uygulaman çöker, millete rezil olur üstüne de bol bol küfür yersin. koskoca firma bunu düşünemiyor ya en çok ona yanıyorum
  • Çökülürrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün değil alamak

• 45 dakikacık

• Site çöker, biz bunları epicgames'te yaşadık.
  • 20tl çöp

• emin14265 kullanıcısına yanıt
    bunu burdan alın.
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Ubiyi epic çöpüyle karıştırmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye saati ile mi 22. 00/22.45?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edelim %)

• 45 dk nedir arkadaş bari yap 24 saat.
  • amaç bedava oyun vermek değil, ubisoft kendi kendini bitiriyor

• Umarım sunucuları kaldırabilir 😃

• Amacım epici savunmak değil doğruyu konuşmak. Söyleminizden yola çıkarsak Rockstar çöp?

Rockstar sunucuları çöktü oyuna erişim sağlanamadı. Erişim verildi online erişim sağlanamadı. Birde bunun 10 katını epic sunucuları çekti. Çünkü alan herkes oyuna girmedi kullanıcısı artan Rockstar sunucuları hizmet veremedi. Epicin yayınladığı anda ki kadar giriş olmamasına rağmen Rockstar sunucuları da çöktüğüne göre Rockstar çöpünde çöpü

Edit: haddinden fazla hesap açma isteğini sunuculara erişim isteğini karşılamaya çalışıyordu epic. Saatlerce hesap açıp alacağı gta 5 in sayısını çoğaltmaya çalışanlarla doluydu dünya. Ubinin vereceği wd2 yi gta5 ile karıştırmamak lazım. Gta5 in Yüzde 10u talep olmaz ben görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 8 Temmuz 2020; 15:9:58 >
  • Hangi saat dilimine göre 22:00'da başlayacak? O site çökmezse bravo, çökerse zaten herkes söver.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.