Şimdi Ara

Ubuntu 10.10 Compiz Fusion Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Ben Artık Windows a bağımlı oLmak istemediğim için Ubuntu kurdum Ve Windows a da dönmeyi düşünmüyorum Fakat.. Birkaç Sorum oLacak... Mesela Bu Compiz Fusion u forumda bi arkadaşın verdiği sudo apt-get install fusion-icon compizconfig-settings-manager compiz-fusion-plugins-extra emerald
    komutunu Uçbirim e yazarak Kurdum Şimdi Oradan Kübü döndür falan işaretliyorum sonra kapat diyorum kübü döndüremiyorum yeniden başlatıyorum yok olmuyor ben biryerde yalnış mı yapıyor bunun bana izah edicek bi arkadaş arıyorum.. Bu arada Ubuntu TR den baktığımda Masaüstüne boş bir yere sağ tıklayıp arka planı değiştir diyip orada görsellerde özel var diyor fakat bende özel yok normal var extra var fakat bunlar işaretlenince Masaüstü Efektleri Etkinleştirilemedi diyor Ekran Kartım 3B destekliyor ona da baktım sorun nedir nerde yalnış yapıyorum Lütfen bi Çaree Yardımlarınız için çok teşekkürler...

• kübü döndürme tuşlarna doğru bastğına emin misin ?

ctrl + alt + sol ok

dene bir de mesela
  • Hocam Doğru basıyorum Tuşlara Tuşlarda bi sorunum yok Fakat Sanırım Ekran Kartım O/B anarkartım da Sis Chipsetli ve bu kadrt için 3b desteği yok diye okudum birkaç yerde
  • evet sis ekran kartlari 3d desteklemiyor. o yuzden compiz kullanamazsin.
  • PositroN hocam Basit bi Nvidia Bir erkan kartı alsam Sorun Çözülür mü Compiz Kurabilir miyim? Yani 32 Mb de Olsa Pc yi değiştireceğim 1 2 ay içinde O yüzden fazla masrafa girmeden halletmek istiyorum
  • agp mi destekliyor?
    en dusuk geforce mx4 kullanabilirsin. ama onerim geforce 6200 gibi bir kart. hem performans acisindan hem de guncel suruculerle calisabildigi icin.
  • 2 ay içinde Sistemi Komple değiştireceğim O sebeple Fazla masraf etmek istemiyorum MX4 Olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.