Şimdi Ara

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Beta 1 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Beta 1 yayınlandı...

Ubuntu 12.10 Beta 1 sürümü http://ftp.ticklers.org/releases.ubuntu.org/releases//quantal/
    Beta 2 yayınlanma tarihi 27 Eylül
    Tam sürüöün yayınlanma tarihi ise 18 Ekim olarak açıklanmıştı

• değişenler ne acaba. esası itibari ile Linux ile işim olmaz. gnome versiyonu 3 e çıkarttıktan ve unity geldikden sonra. fakat sürekli takip ediyorum iyi bir şey çıkarmı diye.

12.10 da değişenler nedir. arayüzde bi gelişme var mı ?
  • Şu ana kadar indirme ve de kullanma fırsatım olmadı (hala 12.04 LTS deyim ve de tam sürümü yayınlanmayana kadar kullanmayı da düşünmüyorum) ama öğrendiğim kadarıyla şunlarda değişiklikler ve yenilikler meydana gelmiş :

Başta imaj kurulumlarının sayısının azaltılması ve 3D harici donanımlarda 3 boyutlu hızlandırılmış masaüstünün çalışır hale getirilmesi gibi yenilikler. 12.10 ile birlikte ayrıca Python 3.0'a geçiş yapılıyormuş. Ubuntu 12.04 te kullanıma geçen 3.5.3 Linux kerneli kullanan Ubuntu 12.10 Beta 1, masaüstü için ise Unity 6.4 arayüzünü kullanıyormuş. Canlı önizlemeleri ve kapak akışı görünümünü destekleyen bu masaüstü ayrıca Compiz'in geliştirici sürümüyle birlikte çalışıyormuş.
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal beta sürümünde ayrı LibreOffice 3.6.1 ofis paketi, GNOME 3.5.90 ve Software Updater gibi uygulamalarla birlikte geliyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.