gnome tweaks de idi sanırım.. arka plan değiştirme diye seçenek işaretlendiğinde size 2 alternatif sunuyor olması gerek.. masaüstü ve login... diye aklımda kalmış... maksadınız sadece login background değişimi ise
Display manager değiştirerek, bu kısmı değiştirebiliyorsun. Amacın sadece arkaplanı değiştirmekse bilmiyorum.
Ubuntu 17.04'ün desteği Ocak 2018'de bitiyordu. Ubuntu kullanacaksanız; Ubuntu 16.04 LTS ya da Ubuntu 17.10 kullanmanızı öneririm.
aynı durumda ben de arch linux da yapmak istedim... hem boot esnasındaki linux seçiminde (grub oluyor sanırım) hemde login ekranındaki
arkadaşımız lightdm den değiştirebilirsin dedi.. ama ordaki resim dosyası yerine benim resim dosyalarımdan birini gösterdim yemedi... lightdm ye bakınca benim user altındaki resim klasorundeki resim gözüküyor ama hala arkadaşın install a tanımladığı resim çıkıyor....
birde şu ilk boot anındaki seçim kısmında gelen linux yazılarını ekranın tam orta kısmına gelecek şekilde yapılandırmak mümkün mü ?
14 inch ama FHD ekran da minick okumak işkence.. tamam ezbere enter yapıyom ama okumak da istiyom...