Şimdi Ara

Ubuntu windowsun yanına kurulmuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ubuntu windowsun yanına kurulmuyor ?

Windowsun yanına ubuntu kuramadım. Windows ta diskim 100 ve 20gb olarak görünüyor. Bunu ubuntuyu usbden çalıştırdığımdada görüyorum.
    Ama ubuntuyu kurarken "windowsun yanına kur "seçeneğı çıkmıyor. Başka birşey dediğimde de diskimi tek parça olarak görüyor. 20gb lık boş bölümü görmüyor.
    Resimleri inceleyip yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• noqturno kullanıcısına yanıt
    Burayı takip et. Tüm windowslar ve linuxler için geçerli bir yöntemdir.

http://8.enpedi.com/2013/03/windows-8i-ubuntu-ile-beraber-kurmak.html
  • olmadı, olmuyor. hep bu win8 ile uefi bios saçmalığından oluyor sanırım. Vazgeçtim
    keşke ultrabook alacağıma 2. el bir netbook alsaymışım
  • Elementary OS kur ubuntuda aynı sorunu bende yaşadım bütün disk silinmişti ama elementary'de diğer diskler görünüyor
  • Kurulumu başka bir şey diyerek yapacaksın. Ve sırasıyla Swap alanını ram'in iki katı olarak. /home bölümünü ve / (root) bölümünü belirleyerek, / bölümünün üstüne basılı bir şekilde devam ettireceksin. Aslında pek açıklayıcı olmadı youtube'a windows ubuntu dual yazarsan bolca video var detaylı anlatan.
  • Hocam ayırdıgın partıtıon'ın format bıcımıne bakın. Eger ubuntu ustune kurcaksanız ntfts veya fat32 olmasına dıkkat edın. Wındows uzerıne kuruyosanız ex dosya bıcımlerını deneyın. Bıde bunların dısında bolumu bıcımlendırmeden sılın bırakın. Oyle deneyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pardus GNOME Masaüstü Ayarı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.