Şimdi Ara

Ubuntuda Mp3 dinlemek DivX izlemek [YARDIM EDEN YOK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kurdum ubuntu 9.04ü gayet güzel cdden hata varsa diye deneme olarak çalıştırdım mp3 codeci buldum ve yükledim sonra çıkınca tabi hepsi gitti

bana mp3 dinlemek için film olmasada olur codeclerin kodlarını verebilecek varmı?

hani şu sudo app xxxxx gibi bi kodu vardı ama birde ubuntuda kullanıcıya koyulan şifre nasıl kaldırılır? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56343 -- 3 Eylül 2009; 10:40:26 >

• kurulabilecek oyunlar hakkında bilgin varmı?
  • malesef yok bu koda dayalı bir sistem exeleri zar zor emulatorle açıyor yazılımcılar filan kullanıyor oyun olduğunu sanmıyorum uygulama menüsünde xp çakması oyunları var ama
  • al sana oyun dene bunları

kaldırdım linki edit:alttaki yorumdan sonra ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVIC -- 3 Eylül 2009; 0:08:39 >
  • kardeşim ben oyun aramıyorum sadece bugün bulduğum kodları tekrar bulamıyorum
  • mp3 codecini buldum şimdi sıra film codecinde :)
  • hadi yardım bekliyorum ayrıca şifre nerden değiştiriliyo ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • terminali aç
    su de şifreni gir sonra
    aptitude install ubuntu-restricted-extras diyorsun.

Şifre için
    passwd diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerribas -- 3 Eylül 2009; 0:01:46 >
  • off nasıl gidicek bu şifre bişeyler yüklemek için şifre girmeye bıktım

@gerribas dediğin olmuyor kardeşim
  • Bneim yazdığım komutlar doğru hatta ubuntuyu ilk yüklediğimde not etmiştim ilerde işime yarar diye, yani bu komutlar test edildi onaylandı. Yapadıysan sorun sendedir, bence ubuntu sana fazla gibi
  • çıkan hatayı sana yazabilirim istersen ? ubuntunun her versiyonu farklı 9 a 3ü uygularsan çalışmaz lütfen ya alt tarafı yardım istiyorum
  • Google ne güzel şey güzel şey google
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.