Şimdi Ara

ubuntuda yenıyım yardımlarınızı beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha once linux kullandım ama anlamadım sıldım gerı ama ubuntunun berly uygulaması benı cok cezbettı yıne ubuntu kurdum sızden ıstegım

burdakı vıdeodakı gıbı efeclerı calıstırmak ıstıyorum pencerelerım yanarak acılsın kapansın ekranda su damlacıkları falan bayagı gezdım sıtelerde nafıle anlamadım bı zahmet yardımcı olursanız sevınırım windowsa donmek ıstemıyorum bı daha

• Hocam Senden Cesaret aLdım Şu anda İndiriyorum Ubuntuyu Hadi BakaLım Noolcak :D
  • terminali ac ve su komutu yaz:

sudo apt-get install fusion-icon compizconfig-settings-manager compiz-fusion-plugins-extra emerald

bu komut compiz icon, compiz ekstra paketleri, emerald pencere yoneticisi ve compiz ayar programlarini kuracak. sonra compiz ayarlarini ac ve biraz karistir.

once su efektini aktif ettim. windows+ctrl tuslarina basinca ekran dalgalaniyor.

bu da alevler. onu da aktif edip windows+shift+sag tik yapiyorsun. ss alirken goruntu kirildi yalniz normalde boyle degil. orada desktop cube gibi baska seyler de var.

• HOcam BEN Ubuntu 10.10 u kurdum compiz i de kurdum faka compiz i çalıştıramadım yani çalışıyor ayarlıyorum ama heralde yalnış ayarlıyorum sonra devreye girmiyor yani dönen küp falan yok yapamadım onu nerede yanlış yapmışımdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.