Şimdi Ara

ubuntudan sikildiysaniz daha profesyonel ve hizli bir dagitim ariyorsaniz buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farkettimki bu forumda Ubuntudan baska bir dagitimin tavsiyesi bulunmamakta halbuki cok daha profesyonel ve stabil dagitimlar mevut bunlardan bir tanesini tavsiye edelim

Calculate-Linux

Gentoo tabanlidir (gentoo penguenler aleminin en hizli yuzen uyesinin adi)
    Ubuntudan daha stabil
    Yasli bir dagitim screenshotlarina baktiginiz zaman profesyonel ellerden ciktigini anlayacaksiniz zaten

Buyrun bir goz atin forumda olup ubuntunun aslinda populer olmaktan baska hicbir ozelliginin olmadiginin farkina varan kisilere, linuxa asik olup daha fazla sey ogrenmek isteyenlere, ubuntunun hantalligindan sikilanlara, gorsellige onem verenlere ilac olarak tavsiye ederim buyrun deneyin sorunlariniza yardim olmaya calisirim bakarsiniz hosunuza gider ki oyle olacagna eminim

profesyonel ve geeky bir distro arayanlar icin

http://www.calculate-linux.org/main/en/screenshots

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 18 Ağustos 2014; 14:16:41 >

• Bir tane de benden :http://www.foresightlinux.org/

ubuntudan sikildiysaniz daha profesyonel ve hizli bir dagitim ariyorsaniz buyrun
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Tavsiyesi olanlar hosgeldiniz
  • Teşekkür ederim... Bir başka güzel linux dağıtımı : Zorin OS

http://zorin-os.com

• Başlık sakat.
  • Şu KDE dağıtımlarını bir türlü ayar çekmediler.Bu nasıl çirkinliktir ya.Hiç mi tasarımdan anlayan birileri yok linux camiasında...2011 yılından bu yana linux kullanıyorum EOS hariç göze hitap eden dağıtım bulamadım.Bu ne çirkinliktir ya KDE PLASMA 5 ile umarım bu iş düzelir
    Linux'u sadece bilgisayarlarda değil her platformda kullanırım 20 $ lık uydu alıcım bile linux tabanlı enigma
    Windows 10 ücretsiz olacağı duyrulunca Linux camiası daha fazla atak yapmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Şubat 2015; 20:57:07 >

• aynen kde bana çok yavan geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    daha profesyonel derken sanki diğerleri çok amatörmüş gibi...

artıları eksileri nelerdir diğer distrolara göre? mesela mint ubuntu veya opensuse?
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    gentoo tabanlı olması bence bir avantaj, gentoo ubuntudan daha stabil çalışıyor, opensuseyle karsılastırmadım. daha cok artıları var kullandıgım kadarıyla ama burda yazıcak vaktim yok denemek lazım sanırım
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    gentoo kurulum ve kullanımı çok zor diye biliyorum... tamamen metin tabanlı kurulum falan filan...normal bir kullanıcı bile diğer "kullanıcı dostu" (!) dağıtımlara bir şeyler kurarken kodlardan illallah edebiliyor...

debian tabanlı (ubutu değil) dağıtımlar da gayet stabil ve sağlam..mesela solydxk.. her ne kadar artık 32 bit sürümü çıkmasa da...
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    Dagıtım gentoo tabanlı bundan bahsediyorum kendi grafiksel kurucusu var paket sistemi de farklı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.