Şimdi Ara

Ubuntudan vazgeçme zamanınız gelmedi mi dostlar? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
4
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loradona

Ya hocam cidden bak boş yapıyorsun ara sıra. Yahu ubuntu kötü demiyoruz ubuntu da neticede linux aileminin bir üyesi, isteyen kullanır yani cidden amacınız ne para ile falan mı tuttular sizi ? Benim amacım ubuntu evet kolay evet yeni geçiş yapanlar için mantıklı ama şahsen marketinde ücretli yazılımlar olan sistemi ubuntuos dan snapos a çeviren, amazonun aptalca uygulaması ile gelen, kendi iso su dışında hiç bir isoyu usb ye yazmayan bir usbwriter uygulaması ile gelen bir gelişimi samimi bulmuyorum? Ücretli uygulamara markette yer verilmesi, bununla birlikte ubuntuone ile bir çok bilginin zorunlu kılınması gibi aptalca şeyler GNU felsefesinin kat be kat dışında birşey ve buna rağmen o kadar afedersin parası olan ta*aklı bir firma olmasına rağmen halen buglarla bir sürlü geçinememesi, arch gibi ubuntuya göre hayli çulsuz bir dağıtımın bile Gnome ile (Hani ubuntuda default gelen) ubuntuya nazaran hatta tüm distrolar kıyaslamasında daha iyi olması?

Ya gerçekten paralı asker gibisiniz...
    Ya sen çok dolu adamsın biraz boşluk yapayım dedim, çok bilgili adamlarsınız belli zaten beğenerek takip ediyoruz sizlerin çalışamlarınızı

Ubuntu one kullanmaya mecbur değilsin, marketinde ücretli yazılım görmek istemiyorsan ayarlarından kapatırsın, snap istemiyorsan çekirdeği silersin, flatpat istemiyorsan çekirdeği silersin, amazon uygulaması sağ tıklayıp kaldırabilirsin. Linux üstünde ücretli yazılımlarda mevcut zaten, bunu markete taşımaları suç değildir istemezsen görmezsin, marketi komple silersin hatta.

Kendi isosu dışında bişey yazmıyor, buda külliyen yalan çeşit çeşit linux isolarını yazıp denedim, ama bir windows iso dosyası yazdıramadım hiç bir linux dağıtımında olmuyor bu.

Cahil cahil atıp tuttuğunuz için paralı asker moduna geçiyoruz evet, bilgisizlik cahillik sağdan soldan duyma laflar ile burda insanları kandırıyorsunuz

• loradona kullanıcısına yanıt
    Hayatında ubuntudan başka dağıtım kullanmamış adamlar ubuntu en iyi dağıtım falan diye konuşuyor neye göre kime göre orası tartışılır. Birde sisteme çok hakim olup karşılaştığı her bugda bug report açıp beklemek yerine bilgisayarına format atanlar var onlar zaten bir ayrı bu forumda, eskidende bu foruma takılıyodum ubuntu bu kadar populer degildi iyiki de değildi bırak ubuntuyu windows kullanmayı beceremeyen adamlar tutup linux kurup forumada ağalık yapmaya başladılar süper oldu yani ubuntunun bu foruma katkısı gözden kaçmayacak şekilde büyük oldu, nerde çokluk orda bkluk anlayışının ne kadar doğru olduğunu hayatımın her manasında görmüşken linuxun da aynı kaderi paylaşması şaşırtmadı tabiki, sağdan soldan laf atanlar cahil cühela falan diye konuşuyolar bu adamlar ubuntunun buglarından sıkıldım diyen adama sanki başka bir dağıtımmış gibi xubuntu tavsiye eden insanlar midem bulandı harbiden bu saatten sonra ubuntu kullananlarda gözümde 3 5 beceriksizden başka birşey olmayacak.

Eskiden gerçekten iyi linux kullanıcıları takılırdı bu fouma gentoo slackware centos fln gibi dağıtımlar kullanan birşey sorduğunda cevap muhabbet aradığında muhabbet buluyodun artık papağan gibi uubntuda ubuntu bik bik diye öten lamerlerle dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superpenguen -- 12 Aralık 2018; 15:52:36 >

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Kuru kalabalıksınız kardeşim farkındasındır umarım. Ubuntunun linux alemine cehaletten başka birşey katmadığının bir numaralı örneğisiniz. Linuxun Lsini bilmeyip atıp tuttuğunun farkına varman da yıllarını alacak gibi görünüyor. bizde zaten işletim sisteminin işe yarar kısımları yaramayan kısımlarından fazla olsun ki bilgisayarımızda tutalım diyoruz oldu olacak Ubuntuyu toptan silelim istersen malum başımıza ağrıdan başka başka bişey vereceği yok gibi.

Bu arada Ubuntu bir dağıtım kullandığın debian-sid'in programcıkları yani ubuntu makyajlanmış debiandan başka birşey degil ne tesadüftür ki eklenen kısımlarının hepside reklama para kazanmaya yönelik bu arada ubuntu en iyi dağıtım demişsin, sen dağıtım görmemişsin ubuntudan 10 kat daha profesyonel o kadar dağıtım var ki kullanabilsen ağzın açık kalır. sen Linux'un Lsinden anlıyosan ben linux partisyonuma format atıp ömrümün sonuna kadar windows kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superpenguen -- 12 Aralık 2018; 16:8:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superpenguen

Hayatında ubuntudan başka dağıtım kullanmamış adamlar ubuntu en iyi dağıtım falan diye konuşuyor neye göre kime göre orası tartışılır. Birde sisteme çok hakim olup karşılaştığı her bugda bug report açıp beklemek yerine bilgisayarına format atanlar var onlar zaten bir ayrı bu forumda, eskidende bu foruma takılıyodum ubuntu bu kadar populer degildi iyiki de değildi bırak ubuntuyu windows kullanmayı beceremeyen adamlar tutup linux kurup forumada ağalık yapmaya başladılar süper oldu yani ubuntunun bu foruma katkısı gözden kaçmayacak şekilde büyük oldu, nerde çokluk orda bkluk anlayışının ne kadar doğru olduğunu hayatımın her manasında görmüşken linuxun da aynı kaderi paylaşması şaşırtmadı tabiki, sağdan soldan laf atanlar cahil cühela falan diye konuşuyolar bu adamlar ubuntunun buglarından sıkıldım diyen adama sanki başka bir dağıtımmış gibi xubuntu tavsiye eden insanlar midem bulandı harbiden bu saatten sonra ubuntu kullananlarda gözümde 3 5 beceriksizden başka birşey olmayacak.

Eskiden gerçekten iyi linux kullanıcıları takılırdı bu fouma gentoo slackware centos fln gibi dağıtımlar kullanan birşey sorduğunda cevap muhabbet aradığında muhabbet buluyodun artık papağan gibi uubntuda ubuntu bik bik diye öten lamerlerle dolmuş.
    Seninde bişey bildiğin filan yok kendini bilgili adam sınıfına koyma boş yere, şu forumda Linux hakkında bişey bilen tek adam kelebekx3 arkadaşımızdır. Senin bildiğin tek şey (Ubuntu kötü, bug ubuntu, ubuntu bum bum, ubuntuda bug var, ubuntu kullanma, ubuntu öcü, mx linux kullanın)

Sen kimsin ki kendini tepelerde görüyorsun, bişey bildiğini sanan ama bişey bilmeyen cahil adamın tekisin sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Ya sen çok dolu adamsın biraz boşluk yapayım dedim, çok bilgili adamlarsınız belli zaten beğenerek takip ediyoruz sizlerin çalışamlarınızı

Ubuntu one kullanmaya mecbur değilsin, marketinde ücretli yazılım görmek istemiyorsan ayarlarından kapatırsın, snap istemiyorsan çekirdeği silersin, flatpat istemiyorsan çekirdeği silersin, amazon uygulaması sağ tıklayıp kaldırabilirsin. Linux üstünde ücretli yazılımlarda mevcut zaten, bunu markete taşımaları suç değildir istemezsen görmezsin, marketi komple silersin hatta.

Kendi isosu dışında bişey yazmıyor, buda külliyen yalan çeşit çeşit linux isolarını yazıp denedim, ama bir windows iso dosyası yazdıramadım hiç bir linux dağıtımında olmuyor bu.

Cahil cahil atıp tuttuğunuz için paralı asker moduna geçiyoruz evet, bilgisizlik cahillik sağdan soldan duyma laflar ile burda insanları kandırıyorsunuz

Alıntıları Göster
    "Ubuntu one kullanmaya mecbur değilsin, marketinde ücretli yazılım görmek istemiyorsan ayarlarından kapatırsın, snap istemiyorsan çekirdeği silersin, flatpat istemiyorsan çekirdeği silersin, amazon uygulaması sağ tıklayıp kaldırabilirsin. Linux üstünde ücretli yazılımlarda mevcut zaten, bunu markete taşımaları suç değildir istemezsen görmezsin, marketi komple silersin hatta"

Ya sen ciddi misin? Senin bir dağıtımı kullanmandaki amaç sana sunduğu kolaylıklar, sana sunduğu güvenlik, sana sunduğu güncellik vs değil mi? Madem kendim configure edeceğim herşeyi paşalar gibi gentoo kurarım, biraz daha basite kaçar arch kurarım .

Ben sildikten ben kurduktan sonra ubuntu bana ne kazandıracak peki? Hayır silmeyi de geçtim güncellik de yok güvenlik de.

Kelebekx3 arkadaşımız debian konusunda bilgili bir arkadaş. Mint forumunda görmüştüm butterfly nicki ile. Tek bilgili o demek de kusura bakma ama senin cehaletini gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loradona -- 12 Aralık 2018; 16:16:2 >

• Birde utanmadan çeşitli linux isoları diyorsun. Arkadaşım o uygulama mxlinux gibi debian tabanlı bir isoyu bile yazmıyor farkında mısın? Sadece ubuntu tabanlı isoları yazıyor
  • Vay sağlı sollu saltolar başladı, günde 50 format adam adamla, bişey bildiğini sanan boş adam birlik olmuş ne güzel.

O senin dandirik manjaro iso sunu neye yazdırdım ? Şuan yedek kullandığım Fedora iso sunu neyle yazdırdım Ubuntuyla yazdırdım, sen zaten bişey bilmiyorsun sen hiç konuşma.
  • Adamlar bildiğiniz trol, hala bug mug diyor, sırf benim yüzümden bile ubuntu kullanılmazmış
    Seviye ve bilgi durumu ortada zaten
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Senin manjaron derken Nereye benim oluyor pardon

Heeeey sen linux kullandığının farkına var. Ve bilmiyorsan söyleyim buna linux camiasında distrojump derler hani bir bilgi öğrenirsin fena olmaz....

Bırak archı manjaro bile kullansan elin ayağına dolanır geliyorsun burda paralı askerlik yapıyorsun. Var git işine ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Birde utanmadan çeşitli linux isoları diyorsun. Arkadaşım o uygulama mxlinux gibi debian tabanlı bir isoyu bile yazmıyor farkında mısın? Sadece ubuntu tabanlı isoları yazıyor
    Senin gibi bi adamın iso yazdırmayı becerememesi doğal bişey
    Gnome disk diye bişey var bildin mi ? He onu kullanmayı öğren tamam mı agu cucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Senin gibi bi adamın iso yazdırmayı becerememesi doğal bişey
    Gnome disk diye bişey var bildin mi ? He onu kullanmayı öğren tamam mı agu cucu

Alıntıları Göster
    agu cucu

• loradona kullanıcısına yanıt
    Şu arkadaşa sor bakalım hayatında hiç 0dan kernel konfigure etmişmi. Ötüyor bik bik
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.