Şimdi Ara

üç boyut çizim programı google sketch up kullanım rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
31.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce program burada verilmişti bu anlatım kitabını da oraya koyacaktım ama aramada çıkmadı. Bende burada paylaşayım dedim. Eğer benim gibi sketch up programını iyi bilmiyorsanız bu e-kitap işinize yarayacaktır. Kolay gelsin.

http://rapid share.com/files/66224678/sketch_up.rar.html (linki kopyalayın ve rapid share arasındaki boşluğu silip enterlayın)

linke tıkladığınızda açılan sayfada aşağıya inin ve free ye tıklayın.
    Açılan sayfada geri sayım bitince çıkan boş kutucuğa yanındaki harf yada rakamları yazın ve download butonuna tıklayın.

Bilgisayarınıza indirdikten sonra Winrar programı kurulu olmalıdır.
    Eğer kuruluysa inen dosyanın üzerine sağ tıklayın ve extrack to hire yada buraya çıkart yazısına tıklayın
    Oraya yeni gelecek olan dosyadaki e-kitabı okuyabilmek için Acrobat reader yada başka bir pdf göstericisine ihtiyacınız var. Eğer yüklüyse üzerine çift tıklatmanız yeterli olacaktır.

Umarım işinize yarar başka dökümanlara rastlarsam eklemeye çalışırım.

Not: Program normal bir üç boyut programı fakat biz modçuların çok işine yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 30 Ekim 2007; 13:12:01 >

• Paylaşım için sağol
  • evet kolay ve güzel bi program uzun zamandır kullanıyorum tüm modcularında kullanması gerekiyor... internetten zaten piyasadaki hemen hemen tüm parcaların cizimleri mevcut kasa pcu vga vs tüm modculara tavsiye edilir paylasım için sagol kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

evet kolay ve güzel bi program uzun zamandır kullanıyorum tüm modcularında kullanması gerekiyor... internetten zaten piyasadaki hemen hemen tüm parcaların cizimleri mevcut kasa pcu vga vs tüm modculara tavsiye edilir paylasım için sagol kanka

acaba Stacker için bu çizimleri nerede bulabilirim bir link verebilmeniz mümkünmü veya ne diye aratmak lazım bunları?

3dWareHouse de Bulabildiğim tek Stacker 810 modeline ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 31 Ekim 2007; 11:50:16 >

• Çok teşekkürler paylaşım için
  • Arkadaşlarhttp://www.sketchupturkiye.com/ adresinde vermiş olduğum ücretsiz videolardan'da faydalanabilrsiniz.

sketchup programı siteden videoları izleyerek çok basit şekilde öğrenebilirsiniz.
  • Sağolasın çok işime yaradı bu e-kitap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sketch-up bizi 3D max ve benzeri 3D çizim programlarının zulmünden kurtardı. Google çok yaşasın. Bir de adını biraz daha kolay seçselermiş daha iyi olurmuş ama neyse o da kusur kalsın. Bence de "hebele hübele" şeklinde tarifler yerine tek bir sketch-up resmi çok daha açıklayıcı olacaktır. Dedikleri gibi "1 resim 1000 kelimeye bedeldir". Skeçap kullanımının forumda yaygınlaşması için gösterdiğin emek ve paylaşım için teşekkürler dostum.
  • elimde programın 7.1.6 sürümü pro versiyonu ve crack i bulunmakta isteyene upload ederim burda paylaşmak yasak
  • SELAMLAR ;
    Bir sorum olacak, ben çizdiğim bina modellerini zemine oturtma kısmında sorun yaşıyorum, bunun mantığı çok mu zor ??
  • Selam bu e-kitap ingilizce mi?
  • Konu resmen hortlamış o dönemlerde sıkça sorun yaşıyordum sketchup ile ilgili ancak yıl olmuş 2013 ve bitmek üzere ben hala sketchup kullanıyorum oldukça da ilerledim bu programda.

arycanda66 arkadaşın sorusuna gelecek olursak dökümanın tükçe mi ingilizce mi olup olmadığını hatırlamıyorum. İndirip denemeni yada yardım almak istediğin konularda burası dahil yazılımın yazılımın türkiye forumunu kullanmanı tavsiye ederim. O basit gibi görünen programla neler yaratılıyor reklam sektöründen tut inşaat sektörüne kadar peyzaj düzenlemesi dahil pek çok alanda işe yarayan bir program.

Fakat bir yan etkisi var. Eklentilerle birlikte hareketli animasyon + render olayına girersen ve bunuda yakın çevren görmeye başladıkça başına üşüşmeleri an meselesidir.
    *******şu bizim oturma odasını dizayn edelim bilader
    *******benim lokantayı tasarlayalım seninle kardeşim
    *******gel şu pc kasasına mod yapalım sonra ben işi pratiğe dökerim

bu ve benzeri pek çok işte önceden program üzerinde çalışmak pratiğe döküldüğünde meydana gelebilcek hataları en aza indirmeye yardımcı olur. Tabi bu işin tatlı belalarıda yanında gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

Konu resmen hortlamış o dönemlerde sıkça sorun yaşıyordum sketchup ile ilgili ancak yıl olmuş 2013 ve bitmek üzere ben hala sketchup kullanıyorum oldukça da ilerledim bu programda.

arycanda66 arkadaşın sorusuna gelecek olursak dökümanın tükçe mi ingilizce mi olup olmadığını hatırlamıyorum. İndirip denemeni yada yardım almak istediğin konularda burası dahil yazılımın yazılımın türkiye forumunu kullanmanı tavsiye ederim. O basit gibi görünen programla neler yaratılıyor reklam sektöründen tut inşaat sektörüne kadar peyzaj düzenlemesi dahil pek çok alanda işe yarayan bir program.

Fakat bir yan etkisi var. Eklentilerle birlikte hareketli animasyon + render olayına girersen ve bunuda yakın çevren görmeye başladıkça başına üşüşmeleri an meselesidir.
    *******şu bizim oturma odasını dizayn edelim bilader
    *******benim lokantayı tasarlayalım seninle kardeşim
    *******gel şu pc kasasına mod yapalım sonra ben işi pratiğe dökerim

bu ve benzeri pek çok işte önceden program üzerinde çalışmak pratiğe döküldüğünde meydana gelebilcek hataları en aza indirmeye yardımcı olur. Tabi bu işin tatlı belalarıda yanında gelir.

Hocam Render Kısmına geçeyim de keşke başıma üşüşsünler. sorun değil :D yeterki orta seviyede programı öğreneyim de başka bişey istemiyorum.
    Çevremden dediğiniz gibi çok kişi gelirse işi ticarete dökeriz artık

Bu programı geçen hafta öğrenmeye başladım. Eğitim videolarının çok çok faydası oluyor buradan Ufuk hocaya çok teşekkür ederim...

Bu program sayesinde PC modifiye işimi kendim hallettim, proje tamam sadece icraate geçmek kaldı.

Bu programı 1-2 sene kullansam galiba baya bi ilerleme kaydederim diye düşünüyorum. İlk amacım çok iyi derecede çizimler yapmak. Render olayına girmesem de olur, Render demek Sağlam bir PC demek. Gerçi imzamdaki sistemim idare eder yazın GTX 770 alınca tam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 17 Aralık 2013; 16:08:23 >

• Çok kolay aslında ben rahatça yapabiliyorum
  • Autocad veya 3dmax'dan daha kolay bir kullanıma sahip. Herkese tavsiye edebilirim. Paylaşım için de teşekkürler.
  • dandoldenius kullanıcısına yanıt
    Su pc modifikasyon bolumunde sistem tavsiyelerinin arasinda yer bulup faydali olduysam ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 3 Temmuz 2014; 8:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su pc modifikasyon bolumunde sistem tavsiyelerinin arasinda yer bulup faydali olduysam ne mutlu bana

sizinkiler bişi değil ben buraa fizik sorusu, honda hrv araç mod bile gördüm
  • Link doğal olarak 7 yılda kırılmış Yeni başlayanlar için önerebileceğiniz Türkçe kaynaklar var mı? Alıntılayarak yanıtlarsanız memnun olurum, şimdiden çok teşekkürler

• Y kusagi ile birlikte armut pis agzima dus felsefesi benimsenmeye baslandigi icin kendimi cok sanli hissediyorum. Vaktim olursa bende birseyler hazirlayip yayinlamaya calisirim ancak arama motoruna sketchup turkiye yada sketchup anlatimli ders yazinca oldukca fazla kaynak cikiyo.

• quote:

Y kusagi ile birlikte armut pis agzima dus felsefesi benimsenmeye baslandigi icin kendimi cok sanli hissediyorum. Vaktim olursa bende birseyler hazirlayip yayinlamaya calisirim ancak arama motoruna sketchup turkiye yada sketchup anlatimli ders yazinca oldukca fazla kaynak cikiyo.

Mobilden giriyorum, internet hızım düşük olduğu için araştırmada zorluk çekiyorum. Google'da arama yapabilirim elbet buraya yazana kadar fakat her sitenin erişim hızı donanım haber kadar kısa değil, bu yüzden bulduğum siteleri inceleme fırsatım olmuyor. Önyargınızla alakalı söyleyebileceğim o kadar şey var ancak konu kirlenip tartışmaya çevrilmesin. Google'da arama yapma fikri için size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.