< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vestel Destek -- 27 Mayıs 2022; 23:15:39 > |
ÜÇ FARKLI TEKNOLOJİ VESTEL’DE
-
-
Vestel guzel işler yapıyor olsada neden hala üst düzey tvler üretmiyor merak ediyorum. Bir tvsinde bile 100 Hz panel olmaz mı mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam oguz707, buradaki OLED modellerimizde 100 HZ yenileme hızı bulunuyor :) -
Öncelikle mesajınız ve ilginiz için teşekkürler. Ancak oled TV alma konusunda hala isteksiz olan azımsanmayacak bir kitle var. Sizin mesajınızdan sonra tekrar baktım. Mini led tv bile 50hz. Mesela isterdim ki vestelde 8k bir TV bir tane de olsa piyasaya sunsun. Yılların deneyimi var. Bunları lütfen öneri olarak kabul ediniz.
Vestel Oled tv'sinde LG hangi Oled panelini kullanılıyor?
-
Sizin firmanızın nasıl bir müşteri memnuniyeti var. Hdr berbat, dolbyvision berbat, uygulama mağazasın da Türkçe destek yok. Kurulum dan 1 saat geçmeden arıyorum söylüyorum. İade alamayız diyorsunuz. Sebebi ne imiş mağaza dan almışım. Bu nasıl bir düşünce nasıl bir müşteri memnuniyeti. Ben sanki oturup hdr film izleyip uygulama mağazasıni gördüm. TV yi net de gördü geçerken mağaza ya sordum var stok da dediler aldım. Yazık. THH YE başvuru yaptım bir daha da Vestel mi tövbe.
su fiyatlardada bi ayarlama yapsanız lg ve diğer firmalar miniled tvlerini 24 bine satıyor sizde aynı fiyata satıyorsunuz nerde kaldı vestelin avantajı yerli malı miniled denen sey ledlerin küçültülmüş olduğu led lcd tv yeni bir teknoloji değilki en eski tv teknolojisine sırf ledler küçüldü diye 24 bin istiyorsunuz şimdi sorayım millet samsung lg sony miniled tvyi 24 bine almak varken neden 24 bine vestel alsın birde lcd tvleinizde ıps panel va panel karışık üretme işine bi çare bulun vestel tv alıyorum evime hangi panelin geleceği belli değil devlet sırrımı bu yazın özellikler kısmına insanlar görsün va mı ıps mi ona göre tercih etsin sizin orda bir ekibiniz yokmu bu tür seyleri düşünmüyorlarmı müşteri geri dönüşlerine değer verin
Benzer içerikler
- samsung qn90d
- tv ekran kararıp geri gelmesi
- 75 inç tv duvara asılır mı
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- en iyi televizyon markası
- çanaksız uydu alıcısı
- bim televizyon ne zaman gelecek
- en iyi beyaz eşya markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X