Şimdi Ara

Uçak Bileti Aldım ama Varış Saatini Anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu tabloya göre öğlen 12:40 da kore den uçağa biniyorum ve akşam 5.45 te rusya da oluyorum....orada havaalanın da 2 saat bekleyip 19.40 ta uçağa binip 20:40 ta istanbul da oluyorum

ama o tabloda ilk uçuşun 10 saat, aktarma bekleyiş 3 saat ve istanbula uçuş ta 3 saat diyor?

aklım karıştı... şimdi baktım koreden rusyaya varış 22.00 ları falan bulması lazım

tablo;
    http://i.imgur.com/8Wy46.png?1

acaba 12.40 denen saat öğle değilde salıyı çarşambaya bağlayan gece 12.40 mı...ama o zamanda 00:40 veya 24:40 yazması gerekmiyor mu?

aaa bi saniye lan acaba bunlar yerel saatleri mi yazdı...yani ben türkiyeden 7 saat ilerdeyim...burdan öğlen 12.40 ta varsam rusyada akşam 5.40 pm falan oluyor galiba...e türkiye zaman dilimide farklı rusyadan o zaman türkiye saati ile 20.40 ta istanbulda mıyım ben? ben kore saatine gre düşünmekle hata ettim sanırım...

• ucak biletlerinde her daim yerel saat (sozkonusu ulkenin saati) kullanilir. dolayisiyla biletinizdeki saatler, ulkeler arasindaki saat farkliliklari hesaplanarak yazilmis saatlerdir.

ozetle; ucak biletinizde hangi saat yaziyorsa o saatte varirsiniz gideceginiz yere (rotar vs yoksa)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.