Şimdi Ara

UÇAK BİLETİ İSMİ DEĞİŞTİRME---- ACİL---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1-2 ay once pegasustan bilet aldim biri babamin adina biri benim adima.Birde 1-2 hafta sonrasina baska bir bilet daha aldim o da kiz kardesim ve yine kendime.Ama babamin gidecegi yere kardesimi,kardesimin gidecegi yere babami goturmek istiyorum.Aile ici boyle bir degisiklik olabiliyor mu 3-5 lira fark veririm problem degil lutfen yanitlayin arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi yanıtı yine müsteri hizmetleri verir fakat benim bildiğim bileti iptal etmeniz gerekmetir yaklaşık 10 tl hizmet bedelini geri alamazsınız yeniden bilet almanız gerekmektedir müşteri hizmetlerini arayın neden olmasın bence olur gibi geliyor bilmediğim bir havacılık kuralı yoksa eğer değiştirmezlerse nedenini paylaşırsanız sevinirim
  • Pegasusun internet sitesindehttp://www.flypgs.com/sikca-sorulanlar/bilet-islemlerim.aspx Değişim mümkün değildir ibaresi geçmekte neden acaba thy de mümkün olduğunu biliyorum sadece web üzerinden ve 3d güvenlikli kredi kartlarından o yüzden müşteri hizmetlerine yönlendirdim ama mümkün olmadığı söylenmekte bence bileti iptal edin tekrar satın alın bilet fiyatı ilk aldığınız fiyatla aynı ise 20tlye patlar size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

Pegasusun internet sitesindehttp://www.flypgs.com/sikca-sorulanlar/bilet-islemlerim.aspx Değişim mümkün değildir ibaresi geçmekte neden acaba thy de mümkün olduğunu biliyorum sadece web üzerinden ve 3d güvenlikli kredi kartlarından o yüzden müşteri hizmetlerine yönlendirdim ama mümkün olmadığı söylenmekte bence bileti iptal edin tekrar satın alın bilet fiyatı ilk aldığınız fiyatla aynı ise 20tlye patlar size

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam malesef bilet fiyatlari arasindan daglar kadar fark var suan o yuzden iptal edemem malesef.Pegasus'a mahsus birsey dediginiz gibi.Neyse ne yapalim mecburen gidecegiz.

• Thy de değiştirmiyor diye biliyorum ama...

• Bende değişimi kesinlikle mümkün değil diye biliyordum fakat Internet sitesinde 3d güvenlikli kredi kartı ile değişim olur diyor konuyu daha iyi bilen birisi varsa bilgilendirir de iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende değişimi kesinlikle mümkün değil diye biliyordum fakat Internet sitesinde 3d güvenlikli kredi kartı ile değişim olur diyor konuyu daha iyi bilen birisi varsa bilgilendirir de iyi olur

Hocam musteri hizmetlerini aramak cok pahali o yuzden oraya soramiyorum gereksiz masraf olacak diye.

Bilen varsa oluru olur mu dyie acaba 3d kredi kartiyla odedim.

• Tavsiyem müşteri hizmetleri orada kesin bilgi alabilirsiniz aksi takdirde uçuşa kabul edilemez yakınınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    sonuç ne oldu paylaşırsanız sevinirim :)
  • Batuhan9052 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuc degistirmediler biletler yandi malesef.

• Üzüldüm ya yazık olmuş azıcık daha dikkat hocam birdahaki uçuşa
  • quote:

Üzüldüm ya yazık olmuş azıcık daha dikkat hocam birdahaki uçuşa

Aynen hocam ders oldu 2 kisinin gidis gelis ucak bileti arti otel rezervasyonu yandi malesef,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.