Şimdi Ara

Uçak ile Kargo Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ben ayakkabı siparişi verdim dün saat 6 da sevkinin yapıldığı yazıyordu..
    Polonyadan geliyor uçak, sorum şu olucak acaba polonyadan bu tür alışveriş yapmış veya yakın ülkelerden yapmış arkadaşlar varmı?
    Geliş süresi hakkında kesin olmasada aşşağı yukarı bi gün sayısı verebilirlermi ne zaman türkiyeye girebilir acaba?
    Benim için önemli o yüzden bu konuyu açma zorunluluğundayım :)
    Fikirlerinizi veya tecrübelerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücretsiz kargo ise 6 haftada kargo paralı ise 1,5 haftada gelir.
  • Paralı kargo ile ama cidden polonya türkiye arası 1.5 hafta sürer mi yani dün çıktı yola

• quote:

Orijinalden alıntı: LesBasquiat

Paralı kargo ile ama cidden polonya türkiye arası 1.5 hafta sürer mi yani dün çıktı yola

sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

quote:

Paralı kargo ile ama cidden polonya türkiye arası 1.5 hafta sürer mi yani dün çıktı yola

sürer

Peki kargo uçağının nasıl geldiği hakkında bilgin varmı?

• quote:

quote:

quote:

sürer

bilgim yok Türkiye ye erken girmesi fark etmez zaten ptt yavaş çalışıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sürer

bilgim yok Türkiye ye erken girmesi fark etmez zaten ptt yavaş çalışıyor.

Onu herkes biliyor zaten ya umudum erken girmesi yönünde teşekkürler ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında Japonyadan yola çıkan kargom 2 günde Türkiye'ye ulaşmıştı fakat 10 gün gibi bir süre /belki daha fazla tam hatırlayamıyorum/ bana ulaşması için beklemiştim.
  • LesBasquiat L kullanıcısına yanıt
    Nereden aldığınızla ilgili bir soru. Ülkenin pek önemi yok. Kargo için hangi şirketi kullanacaksınız ya da hangi siteden aldınız? Bu ayrıntıları belirtirseniz daha net cevap alabilirsiniz. Bir de ürün ücreti nedir?
  • 6 hafta mı? çok abartılı buldum bunu ancak bir problem olunca o kadar sürebilir diyelim hani yoğunluk falan yıl başında olur diyelim. Normalde Avrupa'dan sipariş ettiğin zaman 10-15 iş günü içersinde size ulaşır. Dünyadan başka kıtadan gönderilmiş ise 20-30 gün sürebiliyor. Ben bugüne kadar çok kez sipariş ettim yabancı arkadaşlarım Brezilya'dan, İsviçre'den Hong Kong'tan vs.. gönderdiler hiç bir zaman 3 ya da 4 haftadan fazla sürdüğünü görmedim.
  • Bütün fiyatlarla birlikte 377 tl 105 euro idi ayakkabı zaten vergiyi falan göze aldım.. Parcel poltzck diye birşey di kargo tipi sitenin ismi basketzone.net

• Ayakkabıyı merak ettim ben,neden taa oralardan aldın?
  • Lagras kullanıcısına yanıt
    Air jordan 45 flight high Wolf grey volt ice böle yazınca google a görsellerden bakabilirsin.Mobil netim yavaş olduğu için resim atamıyorum.Ta oralardan alma sebebim ise air jordan türü ayakkabıların yurt içinde nerdeyse hiç olmaması olsada aşırı derecede pahalı olmasıdır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.