Şimdi Ara

Uçak kalkışı izlenebilecek yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz Youtube'da bir çok uçak iniş-kalkış videosu var ve oldukça iyi izlenme sayısına sahipler. Ben de uçaklara ilgi duyan birisi olarak uçak iniş-kalkışlarını çekmek istiyorum.
    Atatürk Havalimanı'na çok yakın çalışıyorum (IHA binası) ancak yine de uçaklara biraz uzağım. Havalimanı olduğu için çevresi hep otoyol yürüyerek gitmek imkansız. Otobüs ya da metro durakları olarak nerede insem tehlikeli derece yakın olmamak sureti ile yakınlaşabilirim?

Ayrıca İstanbul içinde jet ya da helikopter kalkışı videosu çekmek için nerelere gidebilirim?

Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu da çektiğim video..

http://youtu.be/ZkzS_vtwOIw

• Dostum Florya'da Fly inn alışveriş merkezi var.Kahveni içerken veya birşeyler yerken pistleri ve apronu en güzel izleyebileceğin yer orası bence.Uçaklar genelde kuzey yönlü kalktıkları için tam önünden hızlanarak havalanıyorlar.Piste birkaç yüz metre mesafedesin.Pek bilinmediğinden kalabalıkta olmuyor.
  • Dostum harikasın. Çok teşekkür ederim. :) yarın akşam oradayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Arkadaşlar selam.

Biliyorsunuz Youtube'da bir çok uçak iniş-kalkış videosu var ve oldukça iyi izlenme sayısına sahipler. Ben de uçaklara ilgi duyan birisi olarak uçak iniş-kalkışlarını çekmek istiyorum.
    Atatürk Havalimanı'na çok yakın çalışıyorum (IHA binası) ancak yine de uçaklara biraz uzağım. Havalimanı olduğu için çevresi hep otoyol yürüyerek gitmek imkansız. Otobüs ya da metro durakları olarak nerede insem tehlikeli derece yakın olmamak sureti ile yakınlaşabilirim?

Ayrıca İstanbul içinde jet ya da helikopter kalkışı videosu çekmek için nerelere gidebilirim?

Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu da çektiğim video..

http://youtu.be/ZkzS_vtwOIw

Sefaköy metrobüs durağının üs geçitten istediğin görüntüyü çekersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.