Şimdi Ara

UÇAK MÜHENDİS OLMAK mümkün mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben şey sormak istiyorum Bir uçak mühendisinin mesleği yorgun bir kas eforu gerektirir mi? eğer bir kişi uçak mühendis olmak istiyor ama el sınırlanda biraz sıkıntısı var )ağır ve uzun süreli bir yaparken titriyor(
    bu sıkıntı onu uçak muhendis olmaktan önler mi ??

yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür edirim

• Tam olarak rahatsızlığını bilmiyorum ama bir mühendisin torna alet edevatı ile işi olmaz. Bu konuda bir sorun yaşamazsın.

Ama eğer bir tasarımcı olursan, çok uzun süreler üç boyutlu çizim yapman gerekir bilgisayar başında. Bu da uzun süre mouse kullanman demek. Burada uzun süreden kastım gün boyu oluyor. 8 saat kadar. Şahsen benim bir rahatsızlığım olmasa bile elimin rahatsız bir pozisyonda saatlerce kalmasından ötürü titrediğini bilirim. Ama tabi tasarımcı olmak zorunda da değilsin, akışkancı olursun, analizci olursun ya da tasarımcı olursun ama adam akıllı mola verirsin kendine bu durumlarda çok sorun yaşamazsın.

Kas gücü olayına gelirsek bu konuda hiç bir şekilde gereksinim olmaz. Sen bir civatayı sıkan değil nasıl sıkıldığını gösteren kişi olacaksın. Bu konuda rahat olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.