Şimdi Ara

Uçak Smilasyon Önerileri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uçak smlasyon oyunlarında biraz yeniyim . Ama en iyi oyun gördüğüm kadarıyla hawks 2 ama bu oyunda savaş pilotu oluşturabiliyormuyuz yoksa tom bir isim onumu yönetiyoruz ? Bunun dışında savaş pilotu kariyeri oluşturma gibi bir oyun arıyorum araştırdım ama netice alamadım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .

• Geçen hafta bende uçak simülatoru oyunlarına takmıştım ama scania truck simulatorden sonra uçak falan unuttum daha zevkli
  • Baktım bildiğin tır oyunu ama grafikleri güzel :) Ama daha uçak uçak savaş oyunları ilgimi çekiyor . :)
  • HAWX bir simulasyon degildir, oyundur. Simulasyon icin Fs serisi var ancak yolcu jeti agirlikli. Falcon onerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey_7

Baktım bildiğin tır oyunu ama grafikleri güzel :) Ama daha uçak uçak savaş oyunları ilgimi çekiyor . :)

Evet tır simülasyonu, birde direksiyonum olsa tadından yenmiycek ama
  • quote:

Arkadaşlar uçak smlasyon oyunlarında biraz yeniyim . Ama en iyi oyun gördüğüm kadarıyla hawks 2 ama bu oyunda savaş pilotu oluşturabiliyormuyuz yoksa tom bir isim onumu yönetiyoruz ? Bunun dışında savaş pilotu kariyeri oluşturma gibi bir oyun arıyorum araştırdım ama netice alamadım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .

Sen ilk önce hawx,hawx 2, topgun hard lock oyna

sonra yavaştan lock on flaming clifs 2 ile sim dünyasına gir sonra sim'in kralı falcon bms 4.32'yi kur (savaş simi için söylüyorum tabiki) öğrenmek basit değildir en az 3.5 4 ayda temel işlevleri öğrenirsin
  • evet, hawx2 piyasadaki en gerçekçi uçuş simlerinden biridir zaten. onu kullanabiliyorsan işi çözmüşsün demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silah ile uçak yolculuğu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

HAWX bir simulasyon degildir, oyundur. Simulasyon icin Fs serisi var ancak yolcu jeti agirlikli. Falcon onerebilirim.

Aynen Falcon bms 4.32 çok gerçekçi bir simulasyon bunu dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 29 Haziran 2012; 20:42:40 >
  • fsx, fs2004, condor, falcon4.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

evet, hawx2 piyasadaki en gerçekçi uçuş simlerinden biridir zaten. onu kullanabiliyorsan işi çözmüşsün demektir.

sence ucak oyununa yenı baslıyanlar ıcın onerebılcegın bı oyun varmı ?
  • Önerileriniz için teşekkür ederim . :) Falcon bms güzele benziyor aklım şimdi onda kaldı . :) Hawks de süper oyun aslında onu indirirdim eğer similasyon olsaydı :D
  • quote:

Önerileriniz için teşekkür ederim . :) Falcon bms güzele benziyor aklım şimdi onda kaldı . :) Hawks de süper oyun aslında onu indirirdim eğer similasyon olsaydı :D

Yalnız baştan uyarayım falconu yükleyip öyle 1-2 saaat kurcalayıp hemen uçmaya başlayamazsın. Eğer havacılıkla ilgili temel bilgin varsa işin yine daha kolay en azından uçağı kaldırıp indirirsin ama hiç bilgin yoksa falconu öğrenmen aylar sürer. Ama alacağın zevk vereceğin emeğe kesinlikle değecektir.
  • Önerim en gerçekçi askeri sim olan DCS: A-10C Warthog..
     Uçak Smilasyon Önerileri ?
  • DCS: A-10C tek geçerim...
  • Normalde en iyisi bana göre FS serisinden FSX tir. Ama savaş istiyorsan dsc: a-10c
  • FLİGHT SİMULATOR İYİDİR AMA ZOR OYNANIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.