Şimdi Ara

ucak yolculugu hakkinda yardimci olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soru sorulmustu ancak cevap verilmemisti net sekilde. actigim konu biraz kirlilik yapacak ama yardimci olursaniz inanilmaz rahatlicam . 18 yasimin dolmasina iki ay varken ucus gerceklestiricem nasipse onur air ile yurtici. acentedn biletimi aldım ama yaşım sıkıntı olur mu aile izin belgesi vb. hazirliksiz gitmek istemiyorum sormakta aklima gelmedi aldigim yere sıkıntı olsa söylerdi herhalde diye düşündüm ama kafama takildi ne gibi belge lazim gerekliyse tek gitmem gerekecek alana ailemin vakti yok. Eger boyle bir sıkıntı yoksa en erken check in islemi kac saat önceden yaptirabilirim havaalaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PainFuL0ve P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi forumlar iyi uçuşlar Uçuşunuz yurt içi olduğu için aileniz ile ilgili bir belge almanıza gerek yok yurt içi uçuşlarda uçuşunuzdan en az 1 saat önce check-in kontuarında olmanız tavsiye edilir onun dışında mutlaka kimlik kartınızı yanınızda bulundurun eğer unutursanız havalimanı polisinden yardım isteyin size yardımcı olacaktır :)
    Eğer uçuşunuz yurt dışı olsaydı 18 yaşından küçük olduğunuz için veli izin muvafakat namesi almanız gerekecekti (noter onaylı) pasaport-vize işlemleri için umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz olursa ulaşabilirsiniz iyi forumlar
  • Çok yardimci oldunuz çok çok çok çok teşekkür ediyorum
    Istedigim cevaplari aldim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PainFuL0ve P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.