Şimdi Ara

Uçaktan bombalama simulasyonu oyunu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amiga'da Wings diye gayet güzel, kendine bağlıyan tatlı bi uçak savaşı oyunu vardı. Bazılarınız hatırlarsınız belki. (En azından Amiga zamanını yaşamış olanlar) O oyunun benzeri, havadan bombalama görevleri yapılan, pc'yi fazla kasmıyacak güzel bir uçak oyunu var mı? MS Flight Sim filan istemiyorum, daha sade, ama gerçekçi, sürükleyici bi oyun olsun :)

Amiga'daki Wings buydu
     Uçaktan bombalama simulasyonu oyunu??

• konu ismini biraz saçma buldum ama aradığın oyun HAWX 2'dir hem AA hem AG görevleri var sürükler seni atmosferi
  • bu konuya pek ilgim yok ama Jet Storm diye bi oyun var idare eder sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

konu ismini biraz saçma buldum ama aradığın oyun HAWX 2'dir hem AA hem AG görevleri var sürükler seni atmosferi

Şu HAWX 2 denilen zottirik oyunu şu sim bölümüne tavsiye olarak koymayın arkadaş. O oyunun alakası yok simulasyonla.

War Thunder oynayabilirsin. Kasarsa IL2 Sturmovik öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

konu ismini biraz saçma buldum ama aradığın oyun HAWX 2'dir hem AA hem AG görevleri var sürükler seni atmosferi

Şu HAWX 2 denilen zottirik oyunu şu sim bölümüne tavsiye olarak koymayın arkadaş. O oyunun alakası yok simulasyonla.

Farkındaysan bu arkadaşın açtığı konunun simulasyonla alakası yok Bide biliyoruz HAWX'in sim olmadıgını.

• quote:

quote:

quote:

Farkındaysan bu arkadaşın açtığı konunun simulasyonla alakası yok Bide biliyoruz HAWX'in sim olmadıgını.

Farkındaysam mı? Ben o oyunu birebir oynadım sen o oyun varken hayatta mıydın acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farkındaysam mı? Ben o oyunu birebir oynadım sen o oyun varken hayatta mıydın acaba?

Arkadaşım biraz düşün, bu forumda ETS'yi simulator diye bu foruma konusunu açan yüzlerce kişi var sen gelmiş bana güya simulasyonu ögretiyosun.Simulasyon kavramını ögren öyle konuş.Adam konuda " Uçaktan bombalama simulasyonu oyunu??" arıyor ve öyle bir simulator su anda yok.War Thunder'a tam olarak simulasyonda diyemezsin ama sen gitmiş önermişsin biz sana laf ediyormuyuz? Simulator kavramını bilmeyen toplum içinde gelmiş bana işimi ögretme.

• o resimdeki oyun simülasyonsa hawx da simülasyondur ki hawx ı hiç sevmem
  • Aradığın similasyon DCS A-10C Warthog'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 20 Mart 2013; 2:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firlama777

Aradığın similasyon DCS A-10C Warthog'dur

Grafiklerini çöok beğendim gayet gerçekci

• quote:

Orijinalden alıntı: firlama777

Aradığın similasyon DCS A-10C Warthog'dur

İyiymiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.