Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

semihefe

anna dosyaları ve belle dosyalrının hepsini rm-596 klasörüne atıyorsun. ve toplam 12 adet dosya oluyor

Tamam sorunu bulduk. Anna dosyalarını indirmemişim. Fakat Anna dosyalarını bir türlü indiremiyorum ki. Rapid'e yönlendiriyor. Ordan da dosya indirme linki bir türlü aktif olmuyor.
  • hocam maxi'den felan bulabilrsin anna dosyalarını
  • @semihefe açılan sayfada direct download de, yada diğer servis sağlayıcıları dene.

@ahmet demirci

ilk mesajı edit yapmıştım ama yükarıda kaldığı için gözden kaçtı sanırım,

indirdğim dosyalarda 2 tane RM-596_111.010.0606_13.01_MEA_A_79u_prd.rofs2.fpsx dosyası var, biri 38 MB, biri 40 MB. hangisi kullanılacak?

8-10 sayfa gitmeme rağmen Phoenix 2010.08 linki bulamadım ana konuda bu arada
  • son linktekini kur hocam
  • hocam bir tane 2010.08 sürümü bul indir. Sorunca bilgisayarına yüklesen onunla flashlarsın
  • neyse hocam eyw. bu saatten sonra uğraşamıcam yarın iş var zamanım olursa yarın akşam.. iyigeceler hepinize...
  • hocam eline sağlık.benim sorum şu; illa phoeinx 2010 sürümü neden şart ben dün 2011 sürümüyle anna yükledim sorunsuz bi şekilde.şimdi hâlâ pc de kurulu.onu kaldırıp 2010 mu kurmam gerekiyo? Bi de anna dosyaları euro_2_dg kurmuştum pc de kayıtli şu anda,onları kullancam di mi?

Şimdiden tsk ederim cevabın için.
  • Sabahın köründe kalktım ve herşeyi yavaş yavaş yaparak hallettim. Şu anda versiyon 022.014.28.01 olduğuna göre herşey sorunsuz değil mi ?
  • semihefe

belle'yi karşında görüyorsun ve kurcayalabiliyorsan olay tamamır:)

Un1qu3

sen bilirsin ama yeni versiyonlar bazen flashın ortsında hata verip zor durumda bırakabiliyor. benim başımada gelmişti.
  • quote:

semihefe

Çooook ama çok teşekkürler... Herşey yolunda. Sanki farklı bir telefon kullanıyormuş hissi veriyor. Fakat anlamadığım şey daha önce yüklü uygulamaların büyük bir çogunluğu var ve sorunsuz çalışıyorken bazıları yok. Mesela google maps.

Bu arada yeni eklenen Shazam'ın ne işe yaradığını anlayamadım.

Tabii Türkçe olmasını sanırım uzun zaman bekleyecek gibiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihefe -- 23 Ağustos 2011; 7:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihefe

quote:

semihefe

Çooook ama çok teşekkürler... Herşey yolunda. Sanki farklı bir telefon kullanıyormuş hissi veriyor. Fakat anlamadığım şey daha önce yüklü uygulamaların büyük bir çogunluğu var ve sorunsuz çalışıyorken bazıları yok. Mesela google maps.

Bu arada yeni eklenen Shazam'ın ne işe yaradığını anlayamadım.

Tabii Türkçe olmasını sanırım uzun zaman bekleyecek gibiyiz.

shazam müzik tanıma uygulaması. bir yerde çalan müziği dinletiyorsun internetten arayıp sana ne olduğunu buluyor:)

belle'yi yüklediğinde telefona format atılmadığından çoğu uygulama vede resim ve müziklerin silinmemiştir.

• quote:

belle'yi yüklediğinde telefona format atılmadığından çoğu uygulama vede resim ve müziklerin silinmemiştir.

Peki o zaman şunu sorayım; uygulama yüklerken yine unsigned olanları imzalamak gerekecek mi? Yanlış hatırlamıyorsam ana başlıkta flash attıktan sonra gerek yok deniyordu. Biz şimdi telefona flash atmadık mı ?
  • buradaki dosyalarla belleyi yüklemişsin fhlasha felan gerek yok direk yükleyebilirsin unsigned uygulamaları
  • hocam ben yüklemeye calısıyorum ancak phoenix aleti görmüyor dediğin herşeyi yaptım ve dp 1.0 felan bişeler dio
  • Arkadaşlar,

Belle'de mesaj yazarken sözlük özelliğinin kapatılma yolunu bilen var mı ?
  • ilgilizce olması büyük bir dezavantaj.Ancak kullananlar anna ile performans farkından bahsedebilir mi?
    yada eklenen çıkartılan değiştirilen özellikler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

ilgilizce olması büyük bir dezavantaj.Ancak kullananlar anna ile performans farkından bahsedebilir mi?

anna'dan herşeyi ile tamamen farklı bir sistem. çok daha performanslı ve görselliği çok daha iyi
  • pardon yanlıs oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 22 Ağustos 2011; 18:39:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

ilgilizce olması büyük bir dezavantaj.Ancak kullananlar anna ile performans farkından bahsedebilir mi?

anna'dan herşeyi ile tamamen farklı bir sistem. çok daha performanslı ve görselliği çok daha iyi

teşekkürler cevabın için
  • quote:

Belle dosyaları sadece N8 içindir. Diğer modeller için henüz belle dosyaları yok!...

Bilgi için teşekkürler.

Bodoslama atlıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.