Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belle'yi yükledikten sonra telefonun sol alttaki tuşu devre dışı mı oldu? Ben basıyorum, basılı tutuyorum hiç bir hareket yok ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihefe

Bir soru;

Belle'yi yükledikten sonra telefonun sol alttaki tuşu devre dışı mı oldu? Ben basıyorum, basılı tutuyorum hiç bir hareket yok ???

Dostum eğer denemedysent elefonu kapat aç..Bazen menü tuşu çalışmıyor açıp kapatınca düzeliyor..Ama belle ile alakalı değil bu bende bi kaç kere olmuştu
  • Yükleyenlerden ss alabilir miyiz ?
  • bellede bir bug daha var. Oda şarz tamamen bittiğinde şarz makinası ile teli açarsanız dokunmatikçalışmıyor
  • ben dosyaları indiriyorum hayri hayırlısı.umarım ben yarın bugün kurana kadar anna çıkar da sırada belleyi beklemek kalır, bende n8i satıp n9 hayallerine dalmam !
  • arkadaşlar bellei yükleyince telefonun sol attaki tuşu işlevini mi yitiriyor ?
  • sadece bir arkadaşta öyle bir problem var. Belkide onun telde.fonda donanım sorunu olabilir
  • Paylaşım için çok teşekkür ederim ... yeni yükledim ve şuan kurcalıyorum gerçekten hızlı ve güzel
  • Yukleyenlerden ss alabilir miyiz?
  • Yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım açıkçası
  • Arkadaşlar yaptım çok güzel çalışıordu ancak bi arkadaşımız türkçe qwerty klavye fln için bi flash vermiş o flash ı üstüne yazarken hata verdi ve şimdi tel kapandı açılmıor .s.s.s ne yapsam açılmadı telefon garanti kapsamı dışında değildir deme ? yarın servise götürmekten başka çare kalmadı ... herşey çok güzelken üstüne o flashı yazayım derken gitti keşke yapmaz olaymışım ... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil zeber -- 24 Ağustos 2011; 20:35:42 >
  • ahmet hocam pil durumu nedir?
    benim pil 1 gün anca dayanmakta, önceden de çok farklı değildi ama.
    bir de bazen telefonun çok ısındığını hissettim ilk zamanlarda, şu an normale döndü.
    pilin uzun dyanması için yapılması gereken ayarlar var mı?
  • @ahmetdemirci,mükemmel oldu, emeğine sağlık,teşekkürler.
  • Arkadaşlar yaptım çok güzel çalışıordu ancak bi arkadaşımız türkçe qwerty klavye fln için bi flash vermiş o flash ı üstüne yazarken hata verdi ve şimdi tel kapandı açılmıor .s.s.s ne yapsam açılmadı telefon garanti kapsamı dışında değildir deme ? yarın servise götürmekten başka çare kalmadı ... herşey çok güzelken üstüne o flashı yazayım derken gitti keşke yapmaz olaymışım ... :(
  • edit. gerek kalmadı.
    onun yerine, benim pil 1 gün anca dayanıyor belle de, normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puspus -- 24 Ağustos 2011; 22:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil zeber

Arkadaşlar yaptım çok güzel çalışıordu ancak bi arkadaşımız türkçe qwerty klavye fln için bi flash vermiş o flash ı üstüne yazarken hata verdi ve şimdi tel kapandı açılmıor .s.s.s ne yapsam açılmadı telefon garanti kapsamı dışında değildir deme ? yarın servise götürmekten başka çare kalmadı ... herşey çok güzelken üstüne o flashı yazayım derken gitti keşke yapmaz olaymışım ... :(

kardeş servise gönderme dead flash ve. Onu araştırıp yap açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Arkadaşlar yaptım çok güzel çalışıordu ancak bi arkadaşımız türkçe qwerty klavye fln için bi flash vermiş o flash ı üstüne yazarken hata verdi ve şimdi tel kapandı açılmıor .s.s.s ne yapsam açılmadı telefon garanti kapsamı dışında değildir deme ? yarın servise götürmekten başka çare kalmadı ... herşey çok güzelken üstüne o flashı yazayım derken gitti keşke yapmaz olaymışım ... :(

phoenix ile dead flash atmayı defalarca denedim her türlü şekilde ... ama image testinde bağlantı hatası veriyor. ne yapsam olmadı yani yarın götürcem mecburen ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

phoenix ile dead flash atmayı defalarca denedim her türlü şekilde ... ama image testinde bağlantı hatası veriyor. ne yapsam olmadı yani yarın götürcem mecburen ...

hocam birde maxi de symbian 3 genel konusunda anna ve belle den geri dönüş konusuna göre dead flash atmayı dene. Belki geriye direk dönderme olarak gördüğünden açılıyordur. O konuyu bir incele istersen.

• tema efektlerini kapatınca çok daha hızlı oluyor menü ve geçişler.. önceki sürümlerde de böyleydi, bu nokia symbianda efekt yapmayı beceremiyor anlaşıldı

+ titreşim daha iyi olmuş gibi geldi bana belle de.. sizde varmı bir fark?
  • belle de çalışan opera sürümleri

opera 10.1 beta http://www. megaupload .com/?d=UO49WC4S

opera 6.1 http://www. megaupload .com/?d=I8Z0RZNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancak7935 -- 26 Ağustos 2011; 17:44:48 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.