anna için çinlininki yerine orjinal NL 24.01 koysanız daha da iyi olurdu özel bir nedeni yoksa. Tsk.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
anna için çinlininki yerine orjinal NL 24.01 koysanız daha da iyi olurdu özel bir nedeni yoksa. Tsk.
hocam zaten anna diye bir şart yok. Pr1.2 ile bile belle yükleyebilirsiniz
anlatım için teşekkür ederim ahmetdemirci arkadaşım sayende ben de belleye geçtim. ancak tekrar orjinal sürüme nasıl geçiliyor yol gösterirsen sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ^^albatros^^
anlatım için teşekkür ederim ahmetdemirci arkadaşım sayende ben de belleye geçtim. ancak tekrar orjinal sürüme nasıl geçiliyor yol gösterirsen sevinirim
hocam maxi'de symbian genel bölümünde üst mesajlarda nasıl dönüş yapılacağı anlatılıyor hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetdemirci
quote:
Orijinalden alıntı: ^^albatros^^
hocam maxi'de symbian genel bölümünde üst mesajlarda nasıl dönüş yapılacağı anlatılıyor hocam.
tamam teşekkürler bakayım geçebilecekmiyim geri.
Konu ve linkleri türkçe dile göre güncellendi.
bir soruda benden. arkadaşın telefona belle kuracağız. herşey tamam kuralına göre fakat scanning images ten sonra STORE_SERTIFICATE hatası alıyoruz nedendir acep?
ahmet demirci anlatımın çok yardımcı oldu sonsuz teşekkürler
quote:
bir soruda benden. arkadaşın telefona belle kuracağız. herşey tamam kuralına göre fakat scanning images ten sonra STORE_SERTIFICATE hatası alıyoruz nedendir acep?
arkadaşın telefonun ayarlarından imzasız sertifa yüklemyi açsın sanırım ondan yapıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
quote:
arkadaşın telefonun ayarlarından imzasız sertifa yüklemyi açsın sanırım ondan yapıyordu
oda işe yaramıyor:(
Ya ben ovideki güncellemeden Anna yı yükledim herhangi bir sorun yok.Lakin belleye gerek var mıdır? annadan çok mu farklı hız olarak? ben annadan şimdilik memnunum.birde batarya programı lazım.bu battery monitor saçmalıyo iyice.yeni şarjlı alete 14 saat gösteriyo.
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Ya ben ovideki güncellemeden Anna yı yükledim herhangi bir sorun yok.Lakin belleye gerek var mıdır? annadan çok mu farklı hız olarak? ben annadan şimdilik memnunum.birde batarya programı lazım.bu battery monitor saçmalıyo iyice.yeni şarjlı alete 14 saat gösteriyo.
sen telefonu satmadınmı hocam? bi ara satıyordun. belle zorunlu değil. sana kalmış ister yüklersin ister yüklemesin. fakat belle anna'dan çok farklı.
Türkçede probelm yaşayan var mı? menüye geçince ya da kısayol ekle dediğimde hızlıca aşağı indirmek istediğimde ekrandaki görüntüler ters dönüyor, tıkanıyor. var mı aynı sorunu yaşayan?
Bende öyle bir sorun olmadı...
Ahmet satıyorumda bi yandanda güncelleme felan uğraşıyorum Anna yı hep merak etmiştim.Hızlıymış yanlız sonraki güncellemeyi bir türlü beceremedim.Ovi de 2 güncelleme daha çıkıyo anna ile ilgili ama hep başarısız diyo bende anlamadım.
bu arada arayan kişiler rehberde olduğu halde sadece numara gözüküyo niyeki?
+9 sorunu var demekki. sanırım türkiye için çıkan anna sorunlu çıktı. face'dekilerin çoğundada uygulamalar gözükmüyormuş. anna yüklenecekse şu an bu konunun başındaki linkteki türkçe çinli annayı yüklemek en mantıklısı. hem modifiyeli hem hackli olduğundan bence süper. yüklesem yine onu yüklerim. ayrıca hackli olduğundan imza ile bilmem ne ile de uğraşmıyorsun.
ya ahmet benim soruna ne dersin usta? eski yüklediğim belleyi yükliim dedim ekran test modda takılı kaldı, sonra dead flash yaptım Türkçe belle dosyaları ile, telefon açıldı ama aynı problem devam ediyor. menüye girdiğimde ya da ekrana kısayol eklemek istediğimde ekrandakiler ters dönüyor ve tıkanıyor. anlamış değilim