Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: puspus

tekrar flaşladım telefonu. bi kaç programla beraber divx player ı kuruyordum her seferinde gene kurdum .
    baktım aynı problem oldu bu sefer gene oldu bu sefer kurdugum programları sileyim dedim, divx player ı silince düzeldi telefon şu an nazar değmesin canavar.

aman hocam sakın kurma o divx playeri ben bi kere kurdum telefonun canına okudu. kaldırana kadar ne hal çektim.
  • emeğine sağlık ahmetdemirci

dün gece sorunsuz olarak kurdum türkçe belleyi. Şimdiye kadarda sorunsuz şekilde kullanıyorum. Cidden çok iyiymiş.
  • Dayanamadım dün akşam tekrar son sürüm Tükçe Belle'yi yükledim telefona Anna'da 1 hafta zor durdum belle bu hali ile çok iyi olmuş ufak tefek hatalar var ama hiç mühim değil onlarda yakında düzelir,Telefonuna Belle yüklemekte kararsız kalanlara tavsiye ederim Anna'da fazla oyalanmayın
  • Ahmet ben bunu yükledim bu ingilizce oldu yanlız ve TR seçeneği yok dillerde ne yapmam lazım bu arada emeğine sağlık dostum
  • Tabiiki yükleyip yüklememek sizlere kalmış dostlarım ama daha ülkemiz için Belle güncellemesi gelmeden bu şekilde yüklemeniz KVK Genpa Yada Teleservice e cihaz giderde anlaşılırsa garanti dışı bırakılabilir.Takdir karar sizindir genede
    Saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Ahmet ben bunu yükledim bu ingilizce oldu yanlız ve TR seçeneği yok dillerde ne yapmam lazım bu arada emeğine sağlık dostum

dostum türkçe dosyalarını indirmemişsindir indirsende ingilizce olanla değiştirmemişsindir. tekrar o şekilde flashlaman gerekiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Ahmet ben bunu yükledim bu ingilizce oldu yanlız ve TR seçeneği yok dillerde ne yapmam lazım bu arada emeğine sağlık dostum

dostum türkçe dosyalarını indirmemişsindir indirsende ingilizce olanla değiştirmemişsindir. tekrar o şekilde flashlaman gerekiyor malesef

tamamdır halletim Ahmetcim gerçekten aşırı hızlıymış.Annadan daha iyi diyebilirim.Çok farklı bişiy

• üşerty klavye

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW

q,w,j harfleri sayısal tuşlarda.

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 16 Eylül 2011; 22:33:43 >
  • Ahmet hocam en son dağıtılan Bellenin getirisi neler ? ben ilk belledeyim ve şu an ovi store hatası alıyorum sanıyorum uyumsuz programlar ile ilgili, birde gerçekten 1 küsür gb lık dosyayı kullanmadan mı flashlamamız gerekiyor ?
  • Birde elinde sadece türkçe yazma dili dosyası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Birde elinde sadece türkçe yazma dili dosyası var mı ?

hocsam ondan farkı daha yeni sürüm browser, daha hızlı bi sitem ve süper tema efektleri. ilk mesajdaki son rofs2 türkçe yazma dilli. klvye yukarda paylaştığım gibi
  • peki teşekkürler, siz flashlarken herhangi bi 16G dosyasını kullanıyormusunuz ? ben ilk önce kullanmamıştım ama ovi store hatası almıştım, ardından pr1.2 nin 16g dosyasını da eklemiştim flash a o zaman sıkıntı çözülmüştü, ardından qt yüklediğimde ovi iptal oldu yine...

TR olan Bellede baiz bir yavaşlık var diyorlar ne diyorsunuz ?

/***/

bu arada navifirm+ v1.4 e baktığımda care suite de ve p.external da n8 için 24.1 için TR gözüküyor :S ve bütün dosyalar da tamam ? 24.1 anna için dosyalardı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 17 Eylül 2011; 0:42:58 >
  • evet anna için. ben çok fazla bir yavaşlık farkedemedim. ben çin annası ile flashladığımdan sanırım 16g dosyası görmedim hi.
  • beyler anna isteyen varsa aşağıda ki linklerden indirebilir.her renk için orjinal anna .
    Navifirm Sıkıntısı çekenler için..Arkadaşlar Bütün C6-01,C7 ve N8'ler için mevcuttur.
    C6-01-Euro2Turkey-Black
    http://hotfile.com/dl/129866178/72515bb/RM-718(C6_Black)059C383.rar.html
    N8-Euro2Turkey-DG
    http://hotfile.com/dl/129859805/ba5685d/RM-596_DG.rar.html
    C7-Euro2-Turkey Frosty Metal
    http://hotfile.com/dl/129862796/0a7fba1/RM-675(Frosty_Metal).rar.html

diğerleride aşağıda vreceğim linkte mevcuttur
    http://www.****.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-545357.html

• arkadaşlar ben önce ing belleyi kurmuştum sonra türkçeyi yükledim fakat türkçe ing ye göre yavaş ve takılıyor gibime geldi. tekrar ing yi kurayım dedim ilk linkteki dosyaları indirdim yükledim ancak yine tükçe açıldı. neyi nasıl yüklemem gerek?
  • Ahmetcim bişiy sorcam.bu nokia orjinal müziğinin eskisini bulabilir miyiz? yani pr. 1.2 de olan müziği.bu çok dandik yaf
  • quote:

Ahmetcim bişiy sorcam.bu nokia orjinal müziğinin eskisini bulabilir miyiz? yani pr. 1.2 de olan müziği.bu çok dandik yaf

valla bilmiyorum hocam dikkat etmedim fazla. anna kullanan arkadaşlardan rica etsen belki kopyalayıp gönderirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Ahmetcim bişiy sorcam.bu nokia orjinal müziğinin eskisini bulabilir miyiz? yani pr. 1.2 de olan müziği.bu çok dandik yaf

valla bilmiyorum hocam dikkat etmedim fazla. anna kullanan arkadaşlardan rica etsen belki kopyalayıp gönderirler

TAMAMDIR netten buldum abi bu belledeki nokia müziği çok berbat yaw
  • 1-beleyi kurarken n8 açıkmı/kapalımı olacak..
    2-kurulumdan sonra nasıl format atılacak.
    3-telefondaki hafıza kartını çıkaralımmı?
    bekliyorumm.kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 19 Eylül 2011; 11:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

1-beleyi kurarken n8 açıkmı/kapalımı olacak..
    2-kurulumdan sonra nasıl format atılacak.
    3-telefondaki hafıza kartını çıkaralımmı?
    bekliyorumm.kuracağım.

1- ben açık yaptım sorun yok
    2-soft format at yeter. *#7370#
    3-çıkarsan iyi olur ben çıkarmıştım.ama etkilemiyo diye biliyorum.

tavsiye: yedeklemeyi geri yükleyeceksen sadece notlar rehber ve mesajları yükle.uygulamaları kendin tekrar elle yükle ve ayarlarını kendin yap.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.