Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

belle dosyalarındanhttp://www.multiupload.com/ZTXS3L9ETZ dosyası ile flash atman önemli hocam. yukardaki son link. önceki dosyalardan da bu dsya çıkıyor fakat türkçe klavye ve java düzeltmesi bu dosyada. eğer türkçe klavye felan zaten kurulu ise flashlamana gerek yok.

ahmetdemirci
    şu an belle yüklemek üzere hazırlıklarımı yapıyorumda.
    İki sorum olacak:

1-Konu başlığındaki ilk gönderinde bulunan linklerdeki dosyalar türkçe klavye ve java içermiyormu? üstte alıntı yaptığım gönderinde bir link yazmışsın bu linkteki dosyalarıda indirmem gerekiyormu?

2-"üşerty" klavye dosyalarını indirmezsem normal türkçe klavye olmayacakmı?

Şimdiden teşekkürler...

• ahmet zaten 2. flashım hocam ya. ilkinde düzelmedi diye tekrar flashladım aynı sorun gene çıktı.
  • Hocam emeğinize sağlık. Anlattığınız gibi Belle yükledim ama şu anda telefonda ne Ovi Market ne de Ovi Maps var...
    Nasıl yükleyebilirim?
    edit: Hocam ben farklı yapmışım Hollanda annası üzerine yüklerken update software yapmışım,sanırım başka bir forumda öyle yazıyordu. Şimdi aynen senin anlattığın gibi yaptım.
    Ama Türkçe değil de İngilizce dilinde kullanıp yazma dilini Türkçe yapmak istiyorum bunun bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afterdarq -- 15 Eylül 2011; 23:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthrope777

quote:

belle dosyalarındanhttp://www.multiupload.com/ZTXS3L9ETZ dosyası ile flash atman önemli hocam. yukardaki son link. önceki dosyalardan da bu dsya çıkıyor fakat türkçe klavye ve java düzeltmesi bu dosyada. eğer türkçe klavye felan zaten kurulu ise flashlamana gerek yok.

ahmetdemirci
    şu an belle yüklemek üzere hazırlıklarımı yapıyorumda.
    İki sorum olacak:

1-Konu başlığındaki ilk gönderinde bulunan linklerdeki dosyalar türkçe klavye ve java içermiyormu? üstte alıntı yaptığım gönderinde bir link yazmışsın bu linkteki dosyalarıda indirmem gerekiyormu?

2-"üşerty" klavye dosyalarını indirmezsem normal türkçe klavye olmayacakmı?

Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varmı ahmetdemirci yok sanırım bende yüklemek için bekliorum..

• ilk mesajdaki dosyaları kurun. dosya içinde TR klavye var ama qwerty
  • tekrar flashladım şimdilik düzgün gibi bakalım yarın bi kaç program yükliiim durumu tekrar yazarım
  • ya arkadaşlar bi el atın şuna.annayı yükledim ama daha sonra çıkan 1. güncellemeyi ne yaptıysam almıyo 2 yi aldı ama 1 i almıyo niyeki? 1 güncelleme başarısız diyo ne alaka? ovi suit denedim wifi denedim sonuç aynı..
  • Ya arkadaşlar yardım edin ben annayı güncelledim ve şimdi belle kurucam ama nasıl yapıcam bi el atıverin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Ya arkadaşlar yardım edin ben annayı güncelledim ve şimdi belle kurucam ama nasıl yapıcam bi el atıverin.

hocam ilk mesajdaki anlatıma göre yükleyebilirsin.
  • yani çinli annayı da mı indirmem lazım o kısma takıldım zaten Ahmet? bende şimdi en son anna yüklü zaten.
  • quote:

yani çinli annayı da mı indirmem lazım o kısma takıldım zaten Ahmet? bende şimdi en son anna yüklü zaten.

kardeş çinli anna şart değil. elinde anna dosyaları varsa yeterli.
  • quote:

quote:

yani çinli annayı da mı indirmem lazım o kısma takıldım zaten Ahmet? bende şimdi en son anna yüklü zaten.

elimde anna dosyası yok işte.yani ben oviden güncellediğim için elimde dosya yok Ahmetcim.o zaman napcaz?
  • quote:

quote:

quote:

elimde anna dosyası yok işte.yani ben oviden güncellediğim için elimde dosya yok Ahmetcim.o zaman napcaz?

o zaman mecburen indireceksin.
  • Peki Ahmet bişiy daha.Senin koyduğun çini indirsem olur herhalde dimi bi sorun olmaz? yoksa illa 24 olanı mı bulmam lazım?
  • quote:

Peki Ahmet bişiy daha.Senin koyduğun çini indirsem olur herhalde dimi bi sorun olmaz? yoksa illa 24 olanı mı bulmam lazım?

muhtemelen olmaz. çünkü belle'nin versiyon 111 diye geçiyor.
  • quote:

quote:

Peki Ahmet bişiy daha.Senin koyduğun çini indirsem olur herhalde dimi bi sorun olmaz? yoksa illa 24 olanı mı bulmam lazım?

muhtemelen olmaz. çünkü belle'nin versiyon 111 diye geçiyor.

oldu diyelim. bu seferde naviden 24 sürümünü indirir onunla dead flash yaparsın yine açılır.
  • Navi ne abi?
  • quote:

Navi ne abi?

navifirm diye bir program var. son sürümü 1.3 yada 1.4 olacak. oradan nokia'nın tüm telefonlarının tüm orjinal fw'lerini indirebiliyorsun. küçük ve kullanımı kolay bir program.
  • tekrar flaşladım telefonu. bi kaç programla beraber divx player ı kuruyordum her seferinde gene kurdum .
    baktım aynı problem oldu bu sefer gene oldu bu sefer kurdugum programları sileyim dedim, divx player ı silince düzeldi telefon şu an nazar değmesin canavar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.