Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerimin telefonlarına Anna yükledik ama 2 problemimiz var. Telefonlardan birisi N8 diğeri ise C6-01..

Birincisi pil çok hızlı bitiyor açıklamak gerekirse 1.5 gün giderken 1 günü zor tamamlıyor.

İkinci sorun ise arasıra nedensiz yere reset atıyor kendine. Reset derken normalde pin kodu istemesi lazım ama pin istemeden açılıyor alet bu resetten sonra.

Benzer sorunlar yaşayan var mı yada bizim sorunumuz nedendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abitgear

Eğer Anna yerine Belle yapsaydınız Bu sorunlar olmazdı sanırım. Yani sizin sorunuzun sebebi Anna olmasıdır.

Ben Anna yüklemedim ama yükleyenlerin yorumu sanki sadece Tema değişikliği olmuş gibi imiş. Fakat Belle'de resmen farklı bir telefon gibi oldu. Eğer telefondan nefret etmeye başladıysanız benim gibi, bir fırsatını bulsam ve üzerine biraz ekleyip birini kandırıp iphone ile takas falan etsem diyorsanız benim gibi, symbian sizi hayata küstürmeye başladıysa donarak, takılarak, kitlenerek benim yaşadıklrım gibi, şimdi size tek önerim acilen Belle'ye geçin. Ne takılma ne kasılma ne donma ne ısınma hiç biri yok.

Sabah 9 da şarj ettim. Elimden düşmedi. Muhtemelen minumum 30 dakika telefon görüşmesi yapıp 5-6 tane müzik dinledinm, 1-2 video izledim, sıklıkla GPS açıp testler yapıp adresler aradım ve şu an 23:10 ve pil göstergesi hala full konumda.

Web browseri iççim yorum yapmıyorum. Çünkü sadece web brovserını övmek için ayrı başlık gerekiyor.

• 596_111 dosyalarını seçtikten sonra diğerlerini delete ile kaldırdım, 4 dosya kaldı.

refurbish dediğimde
    an optional file is missing. RM-596_M025.44.emmc.fpsx do you want to contuniue anyway?

diye bir uyarı alıyorum. normalmidir? devam edeyim mi?

http://imageshack.us/photo/my-images/571/adszxmn.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

596_111 dosyalarını seçtikten sonra diğerlerini delete ile kaldırdım, 4 dosya kaldı.

refurbish dediğimde
    an optional file is missing. RM-596_M025.44.emmc.fpsx do you want to contuniue anyway?

Bekleme yapma devam et. Baba zaten ne diyor " Bir opsiyonel dosya" adı üstünde opsiyonel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihefe -- 23 Ağustos 2011; 20:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihefe

quote:

Orijinalden alıntı: abitgear

Eğer Anna yerine Belle yapsaydınız Bu sorunlar olmazdı sanırım. Yani sizin sorunuzun sebebi Anna olmasıdır.

Ben Anna yüklemedim ama yükleyenlerin yorumu sanki sadece Tema değişikliği olmuş gibi imiş. Fakat Belle'de resmen farklı bir telefon gibi oldu. Eğer telefondan nefret etmeye başladıysanız benim gibi, bir fırsatını bulsam ve üzerine biraz ekleyip birini kandırıp iphone ile takas falan etsem diyorsanız benim gibi, symbian sizi hayata küstürmeye başladıysa donarak, takılarak, kitlenerek benim yaşadıklrım gibi, şimdi size tek önerim acilen Belle'ye geçin. Ne takılma ne kasılma ne donma ne ısınma hiç biri yok.

Sabah 9 da şarj ettim. Elimden düşmedi. Muhtemelen minumum 30 dakika telefon görüşmesi yapıp 5-6 tane müzik dinledinm, 1-2 video izledim, sıklıkla GPS açıp testler yapıp adresler aradım ve şu an 23:10 ve pil göstergesi hala full konumda.

Web browseri iççim yorum yapmıyorum. Çünkü sadece web brovserını övmek için ayrı başlık gerekiyor.

Peki C6-01 için de Belleyi yükleyebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: semihefe

quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

596_111 dosyalarını seçtikten sonra diğerlerini delete ile kaldırdım, 4 dosya kaldı.

refurbish dediğimde

Bekleme yapma devam et. Baba zaten ne diyor " Bir opsiyonel dosya" adı üstünde opsiyonel...

eyw @semihefe tamam o zaman herşey yolunda güzel...

bu sayfadaki modlanmış 1.5 sürümünü indirdim.. onu kurayım bari...
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=52553.0

• evvet süper oldu

ama scrolling (menülerin ekranda kaydırma olayı daha doğrusu) çok akıcı gelmedi bana.. biraz fazla uygulama vardı çoğu duruyor, bi de full format atayım bakalım belki daha hızlı daha stabil hale gelir...

edit: bi de hard formattan sonra daha hızlı daha akıcı oldu ama sitede bahsedilen touch screen geribildirim problemi tekrar çıktı. (format atmadan önce normaldi). ben zaten kullanmıyorum bu özelliği ama kullananlar vardır mutlaka, bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 22 Ağustos 2011; 23:53:51 >
  • hocam 5. adımı anlaömadım options nerede yazıyor. edit nerede yazıyor? biraz daha açıklayabilitmisin?
  • Merhaba.uzun zamandır takılmıyordum siteye.Eski DH'cilerdenim, üyeliğimi kardeşim kullanıyordu birkaç senedir.Ben eski S.E'cilerdendim ve artık o markanın kalitesiz kasalarından, program bulmadaki zorluklardan ve garipliklerinden bıkıp Nokia 6700s'e geçtim.Kasımda aldım onu ve Hazirandan bu yana da N8 kullanıyorum.Sidik yarıştırır gibi İphoneciler gibi (Marka-İsim tuttunları) saçma telefon kıyaslamalarına girmem.Haziran da önümde İphone4, N8, Arc ve Galaxy seçenekleri vardı ben kasası duruşu bana güven verdiği için N8'i seçtim ve şuan 156 adet video, çeşitli programlar, 700 tane kamera foto, N-desk, Spb Shell, 30 kadar tema ile N8'i kullanıyorum ve telefonumla ilgili ilk zamanlarda 3-4 resetleme dışında nette İphone marka tutkunları ve telefonları dizüstü sanan aklı kırıkların abarttıkları sorunlarla karşılaşmadım.Korkmadan satın aldım telefonu ve sorunsuzca kullanıyorum ama sizin gibi Anna ve Belle'yi yüklemeye yeltenemiyorum, çünkü kendimi o kadar yetenekli görmüyorum arkadaşlar.Anna güzel ama Belle çok çok güzel ve Belle'yi neden hayırsever arkadaşlarımız bizlere yüklemiyorlar bir yerler de toplanıp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 23 Ağustos 2011; 4:27:25 >

• Ahmet hocam tsk ederim cevabın için.dün sabaha yakın yükledim belleyi kendi anna dosyalarımla yani euro_2 ile birlikte.evet belle çok süper ama çok sorunu var ya da bende öyle.telefon şu an hackli ancak yüklediğim dosyaların büyük çoğunluğu çalışmıyor.netten video izlenebiliyordu annayla birlikte ama bunda izleyemıyorum hatta youtübeden indirdiğim videolar bile artık açılmıyo.mesela ben kurtlar vadisi izlesene diye birşey yüklemiştim Oviden açıp izliyordum bölüm bölüm artık izleyemıyorum program açılıyo ama video izlenmiyo.ayrıca türk Ovi ye bağlanmadıgi için birçok içerik yok örneğin canlı tv kanalları widgetleri de yok.ttpodu bile açmadı.çok harika ama can sıkan çok şey var sizde de öyle mı.özellikle de internetten video izleyememek kötü ya anna ile nerdeyse tüm formatlar açılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un1qU3

Ahmet hocam tsk ederim cevabın için.dün sabaha yakın yükledim belleyi kendi anna dosyalarımla yani euro_2 ile birlikte.evet belle çok süper ama çok sorunu var ya da bende öyle.telefon şu an hackli ancak yüklediğim dosyaların büyük çoğunluğu çalışmıyor.netten video izlenebiliyordu annayla birlikte ama bunda izleyemıyorum hatta youtübeden indirdiğim videolar bile artık açılmıyo.mesela ben kurtlar vadisi izlesene diye birşey yüklemiştim Oviden açıp izliyordum bölüm bölüm artık izleyemıyorum program açılıyo ama video izlenmiyo.ayrıca türk Ovi ye bağlanmadıgi için birçok içerik yok örneğin canlı tv kanalları widgetleri de yok.ttpodu bile açmadı.çok harika ama can sıkan çok şey var sizde de öyle mı.özellikle de internetten video izleyememek kötü ya anna ile nerdeyse tüm formatlar açılıyordu.

Kardeş video çekim kalitesinde artış olduğu doğru mu ?
    Nokia bunca iyileştirmenin yanında görsellik adına şu telefonların ev ekranlarına hareketli animasyonlu resimleri desteklemeyi ne zaman koyucak merak ediyorum.Hareketli resimleri duvar kağıdı yapınca oynatmıyor Nokialar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Ahmet hocam tsk ederim cevabın için.dün sabaha yakın yükledim belleyi kendi anna dosyalarımla yani euro_2 ile birlikte.evet belle çok süper ama çok sorunu var ya da bende öyle.telefon şu an hackli ancak yüklediğim dosyaların büyük çoğunluğu çalışmıyor.netten video izlenebiliyordu annayla birlikte ama bunda izleyemıyorum hatta youtübeden indirdiğim videolar bile artık açılmıyo.mesela ben kurtlar vadisi izlesene diye birşey yüklemiştim Oviden açıp izliyordum bölüm bölüm artık izleyemıyorum program açılıyo ama video izlenmiyo.ayrıca türk Ovi ye bağlanmadıgi için birçok içerik yok örneğin canlı tv kanalları widgetleri de yok.ttpodu bile açmadı.çok harika ama can sıkan çok şey var sizde de öyle mı.özellikle de internetten video izleyememek kötü ya anna ile nerdeyse tüm formatlar açılıyordu.

Kardeş video çekim kalitesinde artış olduğu doğru mu ?
    Nokia bunca iyileştirmenin yanında görsellik adına şu telefonların ev ekranlarına hareketli animasyonlu resimleri desteklemeyi ne zaman koyucak merak ediyorum.Hareketli resimleri duvar kağıdı yapınca oynatmıyor Nokialar.

walla hareketli resimleri denemedim ama video zaten kaliteliydi şimdi cektigi de gayet güzel.aradaki farkı gözlerim algılamıyor :)

• quote:

kardeş konu başlığında zaten beta olduğundan bazı sorunları olduğunu söylemiştim. Ttpod opera ve bazı oyunlar açılmıyor. Internetten video seyredebiliyorsun. Video ya tıklandığında beyaz eekranda kalırsa o ekrana bir daha tıkla. bende seyrediliyor sanıyordum ama ali hocam keşfetti metodu.

Kamera konusuna gelince benim en çok canımı sıkan konu video da sürekli af kaldırılmış. Mod il e bile açamıyorsunuz. Camerapro da bile kullanamıyorsunjz. Onun dışında sadece görsellik değişikliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 23 Ağustos 2011; 9:17:38 >

• Hocam çok sağol.o metodu biliyorum fakat benimki yine de açmıyordu sabah hard format attım yığın hafızayı da formatlayıp tekrar kurdum 1.5ivo nun dailymobile.se sayfasından.şimdi daha iyi gibi videolari da oynatabiliyo.bi de sygic kurdum açıyo ama gps bağlanamıyo donanım ayarlarından aç gps diyo anlamadım.neyse kurcalaya kurcalaya çözcez inşallah.
  • Ahmet hocam tebrik ederim. Yine iyi bir iş çıkarmışsın..
    Keşke benim E6ya da çıksaydı belle dosyaları... Bende Anna var derken beni solladınız valla..
  • arkadaşlar dayanamadım kurdum belle yi,
    şu an için 10 numara görünüyor.
    1.5ivo nun dailymobile.se deki 1.5 i kurdum. bakalım biraz kurcalayalım.
  • Ahmet hocam Türkçe klavye için senin verdiğin dosyaları mı yüklesek?
    bir de ekran titremesi kaldırılamıyor mu, bu ekran titreme sorunu dedikleri bu mu?
    açık olan uygulamaları nereden görüyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puspus -- 23 Ağustos 2011; 14:33:05 >
  • elmasdag : inşallah çıkar yakında senin telefonada:)

puspus: türkçe klavye için verdiğim linklerdeki dosyaları indirmen yeterli. ama hepsini indirmen lazım.
  • tekrar flash atmam gerekiyor di mi ahmet hocam, peki, her 2 dosya arasında fark var mı? kurulum açısından?

bir de konuyla alakasız olacak ama ovi suite bulunan mesajları telefona nasıl aktarırım?
  • belle dosyalarındanhttp://www.multiupload.com/ZTXS3L9ETZ dosyası ile flash atman önemli hocam. yukardaki son link. önceki dosyalardan da bu dsya çıkıyor fakat türkçe klavye ve java düzeltmesi bu dosyada. eğer türkçe klavye felan zaten kurulu ise flashlamana gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.