Şimdi Ara

üçdörtbeş ileri seviye kol gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son haftaya saklıyodum dengenin son denemelerinde ve son zaman denemelerinde 42-43 leri görmüştüm şimdi üçdörtbeş de 24 yaptım normal mi ama bazı soruları orgazma neden oluyo

• 20 net düşmek normal değil.

28 yapcan tahminmce rez al alıntıla bu mesajı
  • lysde zor sorular ve kolay soruların sayısı üç aşağı beş yukarı bellidir, sınav herkese hitap eder 3 4 5te neredeyse tüm sorular olduğu konunun baba soruları olduğu için hem süre sıkıntısı yaşarsın hem de netlerin ağır bir düşüş yaşar, bence normal
  • bu orta seviye içinde geçerlimi bazı sorular adamı katil eder
  • kolkolakokakolakolkolakokakola
  • Geçerli kardeş harbiden adamlar zorluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahya58 Y kullanıcısına yanıt
    çözmediğim için bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben derece ve dengeden 3-5 aşağı yaptım. 20 net normal değil
  • bende ygs kısmında dengeye göre 20net düşüyordum ama dengede ne yaptıysam sınavda da aynı civarda yaptım
  • Normal kardeş bende 24 yapmıştım takma milleti ileri seviye güzel sorular çözümlerine bak geç çok takılma apotemi daha gerçekçi ileri seviyeden

• apotemi veya orta seviyesi ideal bence.
  • serenatay S kullanıcısına yanıt
    ilk iki denemeden sonra soru tarzını alıştım kardeşim 3. ve 4. denemesinde 34-35 yaptım dediğin gibi güzel sorular ama bence mat 1 kısmı apoteminin sakat öyle sormuyolar mat 2 kısmı ise daha gerçekçi soru yakalamış iki denemede geçen sene
  • Beyler Derece almistim daha baslamadim iyi mi yoksa , apotemi mi alayim 2 gunde biterse

• ahmetuysalturhan kullanıcısına yanıt
    Derece de güzel apotemi de elinde varsa sonuç ondan da gidebilirsin çok merak ediyorsan da al apotemi güzel bir deneme

• Zevkli ama gerçekci denemeler değil bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.