Şimdi Ara

ÜçDörtBeş vs Karekök

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
3
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ygs matematik için elimde karekök soru bankası ve üçdörtbeş var sizce hangisini çözmeliyim?
    karekök soruları çok uğraştırıcı ve sinirimi bozuyor ama üçdörtbeştekileri daha rahat çözüyorum.

zaten ygsde 20 22 soru problemler ve geometriden geliyor geri kalan 20 soru da benim bildiğim orta - kolay arası soruluyor anca bir kaç tanesi ortanın bi tık üstü oluyormuş, öyle biliyorum. bu sorular için karekök çözmeye gerek var mı ki?

üçdörtbeş çözüp ardından deneme, tekrar ve problem kitaplarıyla ygs matematiği bitirmeyi düşünüyorum yeterli olur mu?
    bundan önce birey b gelişim çözdüm ve nejdet kirpiden bütün dersleri dinledim

• takip
  • üçdörtbeş+apotemi problemler çöz yeter sonra epey bi deneme çöz
  • hocam üçdörtbeş in eski basımı var bende çözdüm ve çok kaliteliydi bana göre
    ancak çoğu kişi yeni basım kolay diyor bilmiyorum
    bana kalsa karekök çözerdim
  • Üçdörtbeş problemleri +problemsiz karekök

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormadın sayıyorum şaka galiba 345in yanında karekök ne abi ahahha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flowa kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misiniz? Ben karekök zor diye önce 345 çözeyim sonra karekök geçeyim diye düşünüyordum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam ciddi misiniz? Ben karekök zor diye önce 345 çözeyim sonra karekök geçeyim diye düşünüyordum?

Aldırma onu karekök ygs matematik soru bankası açık ara piyasadaki en sağlam kaynaktır ama ikisini yetiştirebilmen zor olacaktır bana kalırsa.
  • hocam karekök saglam kitap biliyoruz ama çok gereksiz zorlukta geliyor bana çözerken sinirim bozuluyor. 345 i daha rahat çözüyorum video çözümlü olması da bi avantaj hatalarımı anlayıp öğrenmem daha kolay oluyor.

bu arada elimdeki 345 2016 basım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mary Hanım

Üçdörtbeş problemleri +problemsiz karekök

Bu adamı dinleyin.
    Edit: Pardon Mary Hanımmış özür dilerim Mary Hanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FC33A35E -- 10 Eylül 2017; 4:36:41 >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    345ten fonksiyon, 2. Dereceden denklemler kısımları filan kaldı sadece

• 345'in sadece son testleri, ösym soruları, özgün sorular bölümleri iyi. Onları çözün + karekök problemler harici hepsini çözün + apotemi problemler çözün ygs matı kapatın lysye geçin

edit: yukarıda birisi yazmış katılıyorum bende; genel olarak baktığımızda 345, karekökün yanına yaklaşamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 10 Eylül 2017; 7:12:25 >
  • Birisi demiş yetişmez :D ben karekök + apotemi soru bankası cıkartırsa onu+başarıyorum yayınları cözecegim 3 tane yani. Ve yüzlerce mat denemesi

• Vioman kullanıcısına yanıt
    Bende uzun zaman araştırdim hem bu forumda hem başka forum ve sitelerde bende bu iki kitap için sonuca vardım.Bide matematiğim pek iyi olmadığı için geliştirmek amacıyla sonuç yayınları YGS matematik serisini aldım.Bide denemeler aldım.Bu kaynaklar çok tercih ediliyor gerçekten.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam 2sini de çözebiliyosanız harika zaten ama 1ini seçicekseniz 345 seçin bence başarılar

• karar verdim 345 çözüp denemelere geçicem ve bu sayede lys ve geometriye daha fazla zamanım kalıcak
  • Hocam bence karekök daha saglam bi kaynak özellikle üstlü köklü çarpanlara ayırma gibi konularda kişiyi baya yetkinleştiriyor daha iyi görüyorsun soruları yani 345 in problemleri çok iyi diyolar karekökün tek kötü yanı problemleri rezalet ben 345 in problemlerinin pdfsini bulmaya çalışıyorum zaten problem çalışcaksan Apotemi yüzde yüz ve endemik gibi çok baba kitaplar var bence karekök ygs öncesi çözülmesi gereken en iyi kitaptır üstlü köklü rasyonel sayıları felan cebe koyarsın ben yüzde 70 ini bitirdim beni yetkinleştirdigini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MG33

Hocam bence karekök daha saglam bi kaynak özellikle üstlü köklü çarpanlara ayırma gibi konularda kişiyi baya yetkinleştiriyor daha iyi görüyorsun soruları yani 345 in problemleri çok iyi diyolar karekökün tek kötü yanı problemleri rezalet ben 345 in problemlerinin pdfsini bulmaya çalışıyorum zaten problem çalışcaksan Apotemi yüzde yüz ve endemik gibi çok baba kitaplar var bence karekök ygs öncesi çözülmesi gereken en iyi kitaptır üstlü köklü rasyonel sayıları felan cebe koyarsın ben yüzde 70 ini bitirdim beni yetkinleştirdigini düşünüyorum

hocam ben şöyle yapmaya karar verdim sence nasıl
    üslü sayılar - köklü sayılar - mutlak değer - fonksiyonlar

bu 4 konuyu karekökten çözmek, diğer konuları ise 345 + denemelerle götürmek. hatta şimdi üslü sayılar ve mutlak değerden ikişer test çözdüm

ama gidipte rasyonel sayılar için karekök çözmek saçma geliyor burda neler neler soruyolar sınavda çıkan rasyonel sayı sorusu -(3/5 + 7/9 : 2/3) şaka gibi yani

• Ben ikisini de bitirmeyi planlıyorum ama Karekök'teki Problemler kısmını ve BDS'leri çözmeyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.