Şimdi Ara

Üçe katlanır Huawei Mate XT küresel olarak satışa sunuldu: Fiyatı cep yakıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üçe katlanır Huawei Mate XT küresel olarak satışa sunuldu: Fiyatı cep yakıyor!
    Dünyanın ilk üçe katlanabilir telefonu olan Huawei Mate XT, Eylül 2024'te Çin'de tanıtılmıştı. Şirket, şimdi de telefonunu küresel olarak piyasaya sürdü. Ancak cihaz için belirlenen fiyat cepleri yakacak.

Huawei Mate XT, 3500 euro fiyattan satışa sunuldu

Huawei, Mate XT modeli için küresel satış fiyatını 3500 euro olarak belirledi. Bu fiyat, katlanabilir Galaxy Fold 6'nın neredeyse iki katı. Mate XT'nin Çin'deki başlangıç fiyatı ise 2800 euro idi.

Huawei'nin telefonu hangi ülkelerde satışa sunduğu şu an için bilinmiyor, ancak Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışa çıkarılacağına dair bilgiler bulunuyordu.

Üçe katlanır Huawei Mate XT küresel olarak satışa sunuldu: Fiyatı cep yakıyor!

Huawei Mate XT özellikleri

Üçe katlanabilir yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Huawei Mate XT, katlı haldeyken 6,4 inç, açık haldeyken ise 10,2 inç büyüklüğünde ekrana sahip. Huawei'nin kendi geliştirdiği Kirin 9010 işlemcisinden güç alan telefon, 16GB RAM ve 1TB'a kadar depolama kapasitesi seçenekleri sunuyor. Telefonda, 5.600 mAh kapasiteli batarya, 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj hızı desteği yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Flip 7’de kırışıklık daha az belirgin olacak

Huawei Mate XT'nin arka tarafında üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Ana kamera, f/1.4 ila f/4.0 değişken diyafram açıklığına ve OIS desteğine sahip 50 MP sensör ile geliyor. Bunun yanında, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 12 MP periskop telefoto kamera yer alıyor. Ön tarafta ise 8 MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor.

Kaynak:https://wccftech.com/huawei-mate-xt-first-tri-fold-smartphone-launches-internationally/

• Cihaza şöyle bir bakınca muhatabının biz olmadığını düşünüyorum, cep filan yaktığı yok şuan için bu cihaz yüksek gelir sahiplerine hitap ediyor...

• TR fiyatı 3500x2.4= 8400$ oda bugünkü kur ile 300.000 bin tl yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 18 Şubat 2025; 23:35:06 >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Abartmayalım yurtdışı için bile baya cep yakıyor 3 tane 16 pro max fiyatı ediyor

Dostum "cihaza şöyle bir bakınca" demişsin ama bu "kedinin uzanamadığı ciğere bakar gibi" daha çok

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    eksik ifade ettim sanırım cihaz lüks ürün klasmanında, en son teknolojiyi içeriyor harcı alem bir ürün değil, buna bakınca rolls royce aracı gibi alıcısına hayırlı olsun diyorum. :)

• Apple'ı uykusundan eden telefondur ayrıca (Apple mühendisleri gece kalkıp hart hurt elma yiyormuş)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deli gibi satacaktır. Hedef kitle belli sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 19 Şubat 2025; 3:5:16 >
  • bu tip bir telefonun ucuzlaması için başka firmalarda yapması lazım tek inci gibi duruyo pahalı verecek adam tabi

• bir ipad bir iphone bir de macbook fiyatı.

• Fold 6'nın fiyatı bir ara 1100$a düşmüştü. Şuan 1250 $ civarı.

3700$ olur herhal ve kesinlikli de indirim olmaz. O yüzden bize göre değil.

• Bence 3 telefon olmalı ve bunun gibi görünmeli ayrı ayrı işlemler ve uygulamalar kurulmalı gerektiğinde tek ekran yapılmalı üçü bir arada👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Birincisi 1700 dolar iphone pro max genel olarak yani 2 iphone parası, ikincisi ise iPhone'un da özel serileri var altın kaplama vs ya da ironman vs diye dayıyor fahiş fiyatlarla. Bunu alacak adamın da illa ki parası yetiyordur. Türünün tek örneği altından farkı yok, kimisine göre.. Ben bile ,işlemcisi x elite olsa almayı düşünüyordum. Biraz tuzlu falan ama zaten 2700 dolar idi başlangıç fiyatı cihazın, ki yinede çok iyi sattı. Çinliler alabiliyor da Avrupalı mı alamayacak!Bu da illa ki satar , bazı insanlar hepsini tek bir yerden halletmek istiyor tablet taşımak istemiyor ve bunu yapacak kadar da zengin , illaki alacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Şubat 2025; 12:54:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    ama o söz kötülemek için kullanılır ben kötülemiyorum sadece muhatabı biz değiliz diyorum, bkz. rolls royce örneği :))

• Pek satmayacak bence. Zengin kitleye hitap eden ürün, o kitle de tamamen Apple kullanıyor zaten.

Samsung'un Z Fold'u fiyatına 3'e katlanan bir cihaz satsaydı Fold kullanıcı kitlesi belki alırdı.

Evet gerçi öyle kullanımı da var ben daha çok olaya hüzün katmak istemiştim kedi kardeşlerim

• Türkiyede 3500€ ya satışa çıksın, param olmadığı halde gider alırım. Ama Türkiyede vergilerle 2.03 katına geliyor Avrupanın. Yani 7105€ civarı. Türkiyeye özel fiyat yaparlarsa 6000€ civarına satabilirler. O da 225.000 ₺ yapar. Olsa olsa 199.990₺ yaparlar 🙂 kısacası bu fakirlikle bu ülkede bir de Google servis siz Android 12 li (emui 14 ya da 15) bir cihazı kimse almaz. Alan da denemek için alır. O da çok çok az bir kesim. 100 lerce satması bile zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1 tb olarak hesapladin değil mi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 eur,google servissiz bir çin çan çun çon için basiretsiz bir fiyatlandırma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei bey diyeceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.