|
Bildirim
Cihaza şöyle bir bakınca muhatabının biz olmadığını düşünüyorum, cep filan yaktığı yok şuan için bu cihaz yüksek gelir sahiplerine hitap ediyor...
|
eksik ifade ettim sanırım cihaz lüks ürün klasmanında, en son teknolojiyi içeriyor harcı alem bir ürün değil, buna bakınca rolls royce aracı gibi alıcısına hayırlı olsun diyorum. :)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 18 Şubat 2025; 23:35:06 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 19 Şubat 2025; 3:5:16 > |
|
|
Fold 6'nın fiyatı bir ara 1100$a düşmüştü. Şuan 1250 $ civarı. 3700$ olur herhal ve kesinlikli de indirim olmaz. O yüzden bize göre değil. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Şubat 2025; 12:54:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Pek satmayacak bence. Zengin kitleye hitap eden ürün, o kitle de tamamen Apple kullanıyor zaten. Samsung'un Z Fold'u fiyatına 3'e katlanan bir cihaz satsaydı Fold kullanıcı kitlesi belki alırdı. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 tb olarak hesapladin değil mi.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|