Şimdi Ara

UCI World Tour - EuroSport TV Kanalında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konu ile ilgili henüz toplanan tüm verilere sahip değilim, kısa bir süre önce ameliyat olduğum için günlerimi evde yatarak, televizyon karşısında geçiriyorum bunun vesilesiyle Belçika turunu izleme fırsatı buldum. Nisan ayında bisiklet sezonunun açıldığını biliyordum, yayın akışlarını takip edip, televizyon kanallarını zapladım ve en sonunda yarışları UCI World Tour'un düzenlediğini anlamış bulundum.

Aranızda yarışları yakından takip eden arkadaşlar varsa eğer lütfen ayrıntılı bir şekilde konuyu açıklığa kavuşturabilir misiniz?

Teşekkür Ederim.

Sanırım tur 7 ayaktan oluşuyormuş ve bugün turun son ayağı yapıldı, istatistikler burada;

Bugün birinciliği Fabian Cancellara yani nam-ı diğer "Spartacus" hakkıyla kazandı.

Konuma desteklerinizi bekliyorum, düzeltilmesi gereken yerler varsa lütfen mesajlarınızı esirgemeyin.

• Bugün ki turun yayınlanmış orjinal videosu
  • Bugün izlediniz mi arkadaşlar, bask turu çok çekişmeli geçti. Ayrıntılar daha sonra
  • Abi yarışlar hiç eğlenceli değil bence. Tamam yarışmak eğlenceli olabilir de izlemek ne bileyim sıkıcı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Abi yarışlar hiç eğlenceli değil bence. Tamam yarışmak eğlenceli olabilir de izlemek ne bileyim sıkıcı geliyor.

Her tur yaklaşık 50 km yapıyorlar, sıkılıyor olmanız normal ama bence sadece sunucuların ülke ve kültür hakkındaki yorumları, bisikletçilerin hayat hikayelerini anlatışları için bile izlenebilir. Keyif veriyor...
  •  UCI World Tour - EuroSport TV Kanalında

• Richie Porte turu tamamladıktan sonra, yağan yağmurun etkisiyle bayağı kötü düştü. Ayrıntıları yarın öğreneceğiz.

Hala Sky takımında mı bilmiyorum açıkçası, mayosunun rengi farklıydı.
  • Porte Sky'da hala.

Bask turunu ben de takip ediyorum. Tırmanış etapları ve doğa güzellikleri gerçekten harika. Pazar günü ise Paris-Roubaix var. Asıl eğlence orda :)
  • The victory gave Cancellara the lead in the UCI WorldTour, with 351 points. Peter Sagan (Cannondale) sits second with 312 while Richie Porte (Sky) is third with 200.

Sonuç ortada arkadaşlar, müthiş bir bitiş izledik, final mücadelesi takdire şayandı.

Yabancı Kaynak
  • Böyle Paris-Roubaix bir daha gelmez
  • bugünkü yarışı ben de izledim. Paris - Roubaix arası parkuru Cancellara kazandı. Adam gerçekten müthiş. Ayrıca velodroma girdikleri andan itibaren rakibi vandermerck ile arka pozisyona geçmek için neredeyse durma noktasına gelmeleri inanılmazdı. 254 km sonra arkada olmak istemek çok başka bir duygu olsa gerek. Yine yanılan olmadı, arkada konumlanan Fabian Cancellara yarışı aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.