Başlıktan da anlaşılıyor zaten. Forum kurma hakkında çok az bilgim var, fazla zamanım olmadığı için bunu öğrenmekle de uğraşamayacağım. Sadece admin panelinden anlıyorum, az biraz HTML. Daha önceleri bir hazır forum sitesi kullanıyordum ancak artık yasaklandığı için bu ihtimal de devre dışı kaldı. O yüzden benim yerime tamamen yeni bir forum yapacak birini arıyorum. Mybb ya da Phpbb istiyorum, tema postbit vs. her şeyin konuşulup nasıl olacağına karar verilip yapılmasını, sadece forum içeriğini rütbeleri ikonları vs. kendim yapmak istiyorum. Hosting vs. bunlar ile de ilgilenmek istemiyorum. Tabii istediğim bazı belli başlı şeyler var ama bunlar sonraki basamak.
Bu iş hakkında pek bilgim yok dediğim gibi. Ücret ne kadar olmalı vs. bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Domain olarak kafamda net bir şey yok çok da önemli değil bu da konuşulacak şeyler içinde yer alsın.
Ödeme, güvenilirlik bu konular önemli. Yalnızca İst. içinden olanlar cevap verirse sevinirim, yüzyüze konuşup tanışmak isterim. İstanbul Avr. yakası, ya da Fener maçları olduğu günler Kadıköy Ataşehir vs. gidiyorum. Çok alakasız yerler olmadığı sürece İstanbul içi her yer uygundur.
Zamanı ne kadar olur, ne kadar sürer bu da önemli en geç 1 hafta 10 gün içinde olsun istiyorum, mümkünse tabii ki.
İlgilenen, konu hakkında bilgi sahibi olan herkesin cevaplarını bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
Arkadaşla anlaşılmıştır. Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme