Şimdi Ara

Ücretli Antivirüs Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir antivirüs programı satın almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir ? (Şu anda McAfee kullanıyorum)

• Norton
  • Bir sorum daha var. İnternet security programları antivirüsün yaptıklarını da yaparmı? Yani internet security daha mı kapsamlı koruma sağlıyor? Sen hangisini tercih ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expolien1

Bir sorum daha var. İnternet security programları antivirüsün yaptıklarını da yaparmı? Yani internet security daha mı kapsamlı koruma sağlıyor? Sen hangisini tercih ediyorsun?

Evet yapar ayrıca internetten gelebilecek virüslerin de bilgisayarına bulaşmasını engeller o nedenle alırken İnternet Security veya Total Security satın almak lazım.
  • Çok teşekkür ederim.
  • Bir cok ucretli denedim benim gozumde norton bir numaradir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin gönlünde bir aslan yatar senin Norton benimde BitDefender.Ancak Av Test'in yapmış olduğu testlerde BitDefender sıralamada her alanda Norton dan önde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky İnternet Security - Rusya

G data İnternet Security - Almanya
  • Comodo. Ben şu an ücretsizini kullanıyorum. Hips oto-sandbox gibi özellikler virüs girmesini önlüyor. Tarama yapıp da bulamadı demeyin. Bulamayabilir ama hiç bir antivirüste olmayan oto sandbox ve birkaç antivirüste bulunan hips özelliği bulamadığı virüslerin bile bilgisayara zarar vermesini önlüyor. Yani bir virüs ilk defa size gönderilse, hiç bir antivirüsün virüsten haberi olmasa comodo dosyayı whitelist(kesin olarak virüssüz dosyaların listesi) içinde bulamayıp sandbox içerisinde çalıştırıyor.(sandbox dosyanın çalışmasına izin verir ama bilgisayarda değişiklik yapması yerine programdaki sanal bir alanda değişiklik yapmasını,dolayısıyla bilgisayara bulaşmasına izin vermez).Programın ücretsiz vrsiyonu da yeterli. Ücretsizden farkları:

Eğer bilgisayara virüs girerse 500tlye kadar tamir masraflarının karşılanması. Mesela bilgisayara rombertik(harddiski bozan bir virüs) girerse harddisk tamir masraflarını comodo karşılıyor.(şu ana kadar comodo kullanıp da garantisi için başvuran duymadım)

Geekbuddy ile her türlü bilgisayar sorununa canlı destek ve uzak masaüstü bağlantısıyla sorunun çözümü(sadece virüs değil. Tüm bilgisayar sorunları)

Online depolama alanı: dosyaları internete yüklemenizi, başka cihazdan dosyalara erişebilmenizi, dosyalarınızın yedeklenmesini sağlıyor

VPN: Wifi bağlantısı üzerinden yapılacak saldırıları önler

Tercihinizi siz yapın. Sandbox, hips gibi özellikler ücretsizde de var. Bana ücretsiz yetiyor. Comodonun başka bir avantajı ise türkiyede 2 tane ofisi olması(istanbul ve ankara). Bu sayede türkiyede yaygın olan virüsler de kolaylıkla veritabanına ekleniyor. İletişim çok kolay. Hemen ilgileniyorlar. Çoğu çalışan comodo forum(http://forums.comodo.com/ ) kullanıyor. Forumda türkçe alt konusu(https://forums.comodo.com/turkce-turkish-b31.0 ) da var. Türkiyede iki ofisi olunca, kurucu ve CEO (Melih ABDULHAYOĞLU) türk (şirket ABD merkezli)olunca forumda türkçe bilen üyeler de baya fazla oluyor. Sitede türkiye ofisi mail adresi ve telefon numarası da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abrkackl -- 26 Haziran 2015; 17:07:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abrkackl

Comodo. Ben şu an ücretsizini kullanıyorum. Hips oto-sandbox gibi özellikler virüs girmesini önlüyor. Tarama yapıp da bulamadı demeyin. Bulamayabilir ama hiç bir antivirüste olmayan oto sandbox ve birkaç antivirüste bulunan hips özelliği bulamadığı virüslerin bile bilgisayara zarar vermesini önlüyor. Yani bir virüs ilk defa size gönderilse, hiç bir antivirüsün virüsten haberi olmasa comodo dosyayı whitelist(kesin olarak virüssüz dosyaların listesi) içinde bulamayıp sandbox içerisinde çalıştırıyor.(sandbox dosyanın çalışmasına izin verir ama bilgisayarda değişiklik yapması yerine programdaki sanal bir alanda değişiklik yapmasını,dolayısıyla bilgisayara bulaşmasına izin vermez).Programın ücretsiz vrsiyonu da yeterli. Ücretsizden farkları:

Eğer bilgisayara virüs girerse 500tlye kadar tamir masraflarının karşılanması. Mesela bilgisayara rombertik(harddiski bozan bir virüs) girerse harddisk tamir masraflarını comodo karşılıyor.(şu ana kadar comodo kullanıp da garantisi için başvuran duymadım)

Geekbuddy ile her türlü bilgisayar sorununa canlı destek ve uzak masaüstü bağlantısıyla sorunun çözümü(sadece virüs değil. Tüm bilgisayar sorunları)

Online depolama alanı: dosyaları internete yüklemenizi, başka cihazdan dosyalara erişebilmenizi, dosyalarınızın yedeklenmesini sağlıyor

VPN: Wifi bağlantısı üzerinden yapılacak saldırıları önler

Tercihinizi siz yapın. Sandbox, hips gibi özellikler ücretsizde de var. Bana ücretsiz yetiyor. Comodonun başka bir avantajı ise türkiyede 2 tane ofisi olması(istanbul ve ankara). Bu sayede türkiyede yaygın olan virüsler de kolaylıkla veritabanına ekleniyor. İletişim çok kolay. Hemen ilgileniyorlar. Çoğu çalışan comodo forum(http://forums.comodo.com/ ) kullanıyor. Forumda türkçe alt konusu(https://forums.comodo.com/turkce-turkish-b31.0 ) da var. Türkiyede iki ofisi olunca, kurucu ve CEO (Melih ABDULHAYOĞLU) türk (şirket ABD merkezli)olunca forumda türkçe bilen üyeler de baya fazla oluyor. Sitede türkiye ofisi mail adresi ve telefon numarası da var.

Peki program türkçe mi?

• Kaspersky.

• evet program türkçedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.