Şimdi Ara

Ücretli Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4s 5.1 sürümü için internette bazı yabancı sitelerde paralı jailbreak satıldığını gördüm. Bu sitelerden faydalanan ya da bilgisi oran varmı 25$ gibi bir ücretle satılıyor. Sizce almalımıyım yoksa olmamalımıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: julyjuls

iphone 4s 5.1 sürümü için internette bazı yabancı sitelerde paralı jailbreak satıldığını gördüm. Bu sitelerden faydalanan ya da bilgisi oran varmı 25$ gibi bir ücretle satılıyor. Sizce almalımıyım yoksa olmamalımıyım.

Yalan öyle birşey yok, sakın inanıp para falan göndermeyin.
    Çıkınca bedava yapıveririm ben sana
  • kesinlikle yalan sakin inanma, alma
  • aman aman .... uzak durun

belliki kazıklayacak adam arıyorlar... çıksa herkese bedavaya çıkacak zaten... olayın özelliği o zaten =)
  • deneyip mağdur olan kişi derse problem yokta hepimiz bilmeden yorum yapıyoruz biri kalkıp demiyorki ben satın aldım yalandı diye
  • quote:

deneyip mağdur olan kişi derse problem yokta hepimiz bilmeden yorum yapıyoruz biri kalkıp demiyorki ben satın aldım yalandı diye

Evet kusura bakma bilip bilmeden yorum yaptık haddimizi aştık, sen al onu dostum, bizide affedersin umarım.
  • Al sen ben aldim super
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) ciddiye almanızı umardım ama ben yanıtımı sanırım aldım genede düşünmeden edemiyorum tabi ya neyse
  • quote:

deneyip mağdur olan kişi derse problem yokta hepimiz bilmeden yorum yapıyoruz biri kalkıp demiyorki ben satın aldım yalandı diye

bu tip sahtekarliklari anlayabilmek icin illa canimizin yanmasi gerekmiyor, twitter ve bloglarindan yakin takip ediyoruz jb yapimcilarini adam os..sa aninda haberimiz olur, o derece, birakta bilelim. Bu tipki (tesbihde kusur olmaz) eline ates degerse yanacagini bilmek gibi.
  • Fiyat gayet iyi,
    25$ çok buyük para değil.
    Bence sen bu ön yargılı insanları ciddiye alma.
    Sonucu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Fiyat gayet iyi,
    Sonucu merak ediyorum

Sen parayı sokaktan topluyorsan birazda bize ver :) Bu Jailbreak 673267 tane kurumsal şirketin uğraştığı birşey değil. Topu topu 4-5 kişinin yaptığı birşey takip etmesi o kadar zor değil. Adamlar yapmadıysa yok demektir 25$ cebinde kalsın. Eğer satın alacaksan 25 Doları çöpe attığında nasıl hissedersen öyle hissediceğine eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Fiyat gayet iyi,
    Sonucu merak ediyorum

Sen parayı sokaktan topluyorsan birazda bize ver :) Bu Jailbreak 673267 tane kurumsal şirketin uğraştığı birşey değil. Topu topu 4-5 kişinin yaptığı birşey takip etmesi o kadar zor değil. Adamlar yapmadıysa yok demektir 25$ cebinde kalsın. Eğer satın alacaksan 25 Doları çöpe attığında nasıl hissedersen öyle hissediceğine eminim.

Sadece ironi..

Fikir sormuş, gelen cevapları beğenmiyor konu sahibi,
    Böylesine vereceksin coşkuyu, kaziğı yeyince anlayacak.
    Parası çok demekki.

• Kac tane bu konuda yazı var bıraz araştırılsa bu gıbı sıtelerın para tuzagı paranız boşa gider diye ama yınede ınsanlarımız buna ragbet etmeyıp acabamı? olurmu? dıye soruyor tekrar edıyorum..Tek Referans DEV TEAM....blogunu sık sık kontrol edın..
  • Abi TETHERED akar yaa.

Ne suçu var tethered'in.
  • zaten bende pek güvenmiyordum sadece acaba dedim kendi kendime demekki hepsi fasa fiso
  • quote:

zaten bende pek güvenmiyordum sadece acaba dedim kendi kendime demekki hepsi fasa fiso

Yapma yahu, nasil anladın denemeden?
    Hani deneyip konuşsan neyse dicemde
    Denemeden böyle konuşman garip olmus
    Hani birisi kalkip dese ben denedim yalanmış tamam dicem de bilip bilmeden yorum yapiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 11 Nisan 2012; 12:55:31 >
  • Hiç kaçırma süper fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel69 -- 11 Nisan 2012; 17:53:02 >
  • tamam arkadaşlar anlıyorum dalga geçiyorsunuz da iphonun jailbreak siz hiç de tadı almıyorki bana birazcık anlayış göşterin
  • quote:

tamam arkadaşlar anlıyorum dalga geçiyorsunuz da iphonun jailbreak siz hiç de tadı almıyorki bana birazcık anlayış göşterin

Kardes, peki sen hic forumlarda para ile satilan JB alip yukleyip sonuclari yazan bir baslik buldunmu gördünmu? Ben 4.0.1 JB ciktigi günden beri (önceki versiyonlarinda duymadım) parayla satildigini ne duydum nede okudum. Gercekleri gormek istiyorsan gidip o siteden JB satin alırsın ve bizide bilgilendirirsin.
  • 35 $ para mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.