Eczacılık olarak nereyi düşünüyorsunuz? Eus geldi belki daha çok onu açılabilir.
Senin masrafların hep olcak onu çıkar önce, tıp yazsan yıllık 70 binden mezun olana kadar 420 bin ödüyorsun. Bu parayı 3-4 sene çalışarak kazanırsın doktorken
Medipol Diş %25
Ne alaka dersen, ben olsam öyle yapardım diyeyim.
İlk tercih bursu var galiba.
%25 + %25 olur herhalde. Yüzde 40ı geçer sanırım burs oranı.
Neden?
İstanbul öğrencilik için güzel şehir.
Medipol tam bir sağlık üniversitesi.
Diş, eczacılığın önünde.
DtHsn
kullanıcısına yanıt
ankara üni gazi hacettepe yazmayı düşünüyorum ankarada evimiz var çünkü ve daha yakın şuanda olduğum yere istanbula oranla
istanbulu pek düşünmüyorum hocam istanbul ekstra pahalı :D bide özele gidersem mıçtım
quote:
Orijinalden alıntı: -melisa-
istanbulu pek düşünmüyorum hocam istanbul ekstra pahalı :D bide özele gidersem mıçtım
Medipol, Sanko alternatifinin yarısına mal olur diye düşünüyorum.
Üstte gördüm 600 bin falan tutuyor dediniz tıp için o parayla eczacılıkta kral olursunuz hocam bence yazık etmeyin derim :D
Doktor bi tanıdığımız eczacılı bitik yazma demişti sebebini sormamıştım.
evet ben de bir yandan öyle düşünüyorum
12ysen mezun
Değilsen veya ailen karşılayabilecekse tıp.
eczacılık yaz
kafan rahat eder
100 lük sistem kullanan üniversitelerde 90 ve üstü alırsan AA oluyor. Her desten 90 aldığını düşün her dersin AA olacak ve 4 lük ortalamada notun 4/4 olacak. O kadar zor değil yani
imkanın varsa tabi ki ücretli tıp
En son gittiğim doktor ben çocuklarima eczacilik yazdırdım demişti :d ya ailede doktor varsa istemez genelde çocuğun doktor olmasını
Ama ailede doktor yoksa ister ki cocugu doktor olsun, okusun büyük adam olsun... bence tıp olmuyorsa eczaciliktan önce dişi gözden geçir
Hangi üniversitelerde bu sistem var? Nereden öğrenebilirim ?
eczacı olsan 3-4 bin
doktor olsan 5-6 bin
Aradaki 2 bini 300 ayda amorti ediyor yaklaşık 25 yıl
600bine okunmaz
600k çok yüksek bir rakam. Geçiş işine güvenmeyin garantisi yok. O 4 ile geçenler biraz torpille geçmişler internette öyle gördüm
kjkszpjmr2K
kullanıcısına yanıt
teşekkürler hocam sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme