Şimdi Ara

ücretli tıp mı eczacılık mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ucretli tip neresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ilginize bağlı.Doktor olmak ile eczacı olmak bambaşka.Doktor olmak asıl hedefinizse ücretli tıp tabi.

• blacktuxedo kullanıcısına yanıt
    sanko yazmayı düşünüyorum
  • yksbogazici Y kullanıcısına yanıt
    aslında doktor olmak istiyorum devlet gelse koşarak giderdim ama ücretliden biraz tırsıyorum açıkçası 6senede okul ve kendi masraflarımla 600bin lira ediyor okumaya değer mi bilmiyorum
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac? Ben gaziantepte yasiyorum daha bugun sankodaydim. Imkanlar acisindan efsane universite ama ben ayni sehirde kalmak istemedigimden tercih etmeyecegim gibi cok aradayim bende

• blacktuxedo kullanıcısına yanıt
    27 bindeyim hocam beni sadece ücret korkutuyor ve özel olduğu için ekstra zorlarlar mı bilmiyorum yurtları bile 13.500 lira ki bu odanın kaç kişilik olduğunu belirtmemişler ve sadece bu fiyata kahvaltı dahil. ünideki fiyatlardanda korkuyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -melisa- -- 5 Ağustos 2018; 23:38:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım mı Tıp mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mezun oldugunuzda zaten karşılarsınız ki ailenizin böyle bir beklentisi yoktur.Ödeme gücünüz varsa kesinlikle tıp derim

baya bir zorlanabiliriz o yüzden 2 arada bir derede kaldım. bi yandanda 5 sene oku o parayla eczane aç diyor içimden bi ses
  • Sankonun eğitimini bilmiyorum ama sadece bir bina ve gereksiz pahalı

• Hocam ikisi de çok başka hayatlar,eğer çok severek yapacağınıza inanıyorsanız tıpı seçin.Paranın da karşılığını illa ki alırsınız.He olmazsa olmazım değil eczacılıgı da severim diyorsanız eczacılık yazın.Belki burs kazanıp yatayla baska okula gecebilirsiniz özelden

yatay geçişi düşündüm fakat internette yazılanlara göre özel üniler yatay geçiş olmasın diye tarihleri absürt bişey seçiyormuş ona kafam takıldı
  • up
  • yukarı
    http://cerrahpasa.istanbul.edu.tr/ogrenci/2016-2017-egitim-ogretim-yili-guz-yariyili-yatay-gecis-sonuclari/

Aslında Burdan bakarsan Cerrahpaşa gibi taliplisi bol üniversitede bile vakıftan geçiş yapanlar var. Aklıma takılan tek şey bu insanlar 4 ortalamayı nasıl yapmışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkingöldü -- 6 Ağustos 2018; 0:14:9 >
  • aynen ya einstein mi neler
  • Mezun olduğunuzda suandaki tip durumunu bulamayabilirsiniz. Zorunlu hizmet kalkıyor. İşler biraz yokuş olabilir hocam. Özel hastanedeki hastalar her zaman değerlidir bir de vaka görebilir misiniz bilmiyorum. Ben olsam gitmezdim özele hocam. Hayırlısı olsun hakkınızda.

• DtHsn kullanıcısına yanıt
    nasıl yani yokuş olabilir? zorunlu hizmetin olmaması kötü mü iyi mi bilemedim
  • Rekabet artacak, doktor açığı kapanıyor. O yüzden zorunlu hizmet kalkıyor. Beklediğiniz maaşları alamayabilirsiniz. Yani özel için 600 bin vermek mantıklı gelmedi çok yüksek bir rakam çünkü. Tabiki sizin tercihiniz.

• DtHsn kullanıcısına yanıt
    bir türlü karar veremiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.