Şimdi Ara

Ücretli yamalar yasaklansin.anket istiyoruz yada translate serbest olsun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde oldukça alevlenen bu tartışmalara bir son vermek için ücretli yamaların forumda yasaklanması sorunu ortadan kaldırır.
  • Ömür boyu bir kez alınacak ve üstüne üstlük zevk yani lüks bir ürün için,

7 dolar mı yoksa 5 dolar mı diye kavga edip, 200 sayfa yorum yapan bir millet daha yoktur heralde :))

Ulan ülkede bir sinema bileti 5 dolar, 2 saat sürüyor bitiyor.

Ne gereksiz beyinler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 13 Temmuz 2020; 17:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

Adamı banlamışlar, arkadaş bu forumda adalet yok, gerçi ülkede yok bu platformdanmı bekleyelim.
    Forum sizin gibiler yüzünden karışıyor. He aynen sırf bu konuyu açtı diye haksız banlandı. Adamın neden banlandığından haberin yok gelmişsin boş yapıyorsun.

Adam 'Ücretli/Ücretsiz Çeviri Tartışma' konusunda

"sen ne diyorsun .... herif .... o zaman .... git"

"dansoz kıytırık"

"aptal insan"

dediği için banlandı hepimiz gördük. Burada boş yapanlar sadece çizildiklerini görüp höhöhöhö yapmasın. Bunların çoğunu şikayet eden benim. Önce edepli olacaksınız olmazsanız böyle hakettiğinizi bulursunuz işte ama merak etmeyin provakatör arkadaşlarınız arkanızdan "işte nasıl da haksız banlıyorlar" diye sözde hakkınızı savunurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Forum sizin gibiler yüzünden karışıyor. He aynen sırf bu konuyu açtı diye haksız banlandı. Adamın neden banlandığından haberin yok gelmişsin boş yapıyorsun.

Adam 'Ücretli/Ücretsiz Çeviri Tartışma' konusunda

"sen ne diyorsun .... herif .... o zaman .... git"

"dansoz kıytırık"

"aptal insan"

dediği için banlandı hepimiz gördük. Burada boş yapanlar sadece çizildiklerini görüp höhöhöhö yapmasın. Bunların çoğunu şikayet eden benim. Önce edepli olacaksınız olmazsanız böyle hakettiğinizi bulursunuz işte ama merak etmeyin provakatör arkadaşlarınız arkanızdan "işte nasıl da haksız banlıyorlar" diye sözde hakkınızı savunurlar.

Alıntıları Göster
    Adam küfür etmiş 14 gün ban yemiş ben bana edilen hakarete karşılık lan bile demedim sınırsız yedim Welcome To Donanımhaber Where is adalet

• Erol abacı sana özel mesaj atınca artık nasıl bir beddua ettiysen sınırsız ban yedik kardeş tübe de de açsınlar şu banımı
  • Bence bu millete Türkçe yamaya dair her şey yasaklansın. Yapılmasın ama elde olan bir şey de değil. Kim bıraksa, yeni olarak birileri mutlaka çıkıyor. Bu işin temellerini atan OyunÇeviri'yi ve oradaki değerli birçok arkadaşı, birkaç konudan ötürü bıktırdınız bıraktılar. Özellikle o dönem çevirilmesi zor olan Assassin's Creed yamalarının çıkışı birkaç saat gecikti diye... O bitti derken TechnoGame geldi, o da aynı şekilde GTATurk story modlu yamasını erkenden yayınladı diye beceriksiz ilan ettiniz, edilmedik küfürler kalmadı. Onlar da bıraktı. Sonra uCrew'i geldi, Anonymous'u geldi vs... Senelerin efsane ismi Oğuz Gürsel'in, benim GTA yamalarındaki espriler ergen ağlatan yamaya döndü. 12 sene sonra ilk kez laf yer olduk. İyi mi, kötü mü bilemiyorum, şahsen karşıt olduğum durum olaraktan da paralı yamalar çıktı. Bugün ise bu konu gündemde. Bağış yaptırmak en mantıklısı. Onu da umursayan bir kişi bile yok. Twitch ve YouTube yayınlarına nedense binlerce lira aktarılıyor. Aynı kitle yama konusunda sıkıntılı yorumlar yapıyor. Ben de yamalı çeviri yapanlara uzaktan destek olmak istiyorum ama amacım da o oyunun Türkçe olması. Ne yazık ki bazı şeyler takıntıdan ibaret. El atmadan da duramıyorum hobi misali ama işin sonunda mutlu olmak varken, sinir stresten ölüyoruz.

Asıl firmanın umursamadığı kitleyi, umursayan kitle olarak en büyük hatayı biz yapıyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BanMyWife kullanıcısına yanıt
    Kardeş her hakaret mesajına ayrı ayrı 4 gün veriyorlar bu ceza onun birleşimi oluyor. Adam kimbilir kaçtane küfürlü mesaj yazdı da bu kadar çizildi. Fake hesap kullanımı tespit edilirse tüm hesapları sınırsız çiziyorlar. Sen muhtemelen fake hesap kullanmışsın belli ki bu hesabın da fake. Bunuda çizerler yakında o yüzden sızlanman mantıksız bilerek yanıltma insanları "lan bile demedim sınırsız yedim".

Misal ben bi mesajı raporluyorum bir kaç güne "ilgilenildi" diye cevap geliyor ama karşı tarafa ceza yazılması ek bir kaç günü daha buluyor. Moderatörler ceza veremiyor raporluyor cezaları üst yönetim onaylıyor gibi bişi var ondan bu kadar gecikme yaşanıyor.
  • quote:

Kardeş her hakaret mesajına ayrı ayrı 4 gün veriyorlar bu ceza onun birleşimi oluyor. Adam kimbilir kaçtane küfürlü mesaj yazdı da bu kadar çizildi. Fake hesap kullanımı tespit edilirse tüm hesapları sınırsız çiziyorlar. Sen muhtemelen fake hesap kullanmışsın belli ki bu hesabın da fake. Bunuda çizerler yakında o yüzden sızlanman mantıksız bilerek yanıltma insanları "lan bile demedim sınırsız yedim".

Misal ben bi mesajı raporluyorum bir kaç güne "ilgilenildi" diye cevap geliyor ama karşı tarafa ceza yazılması ek bir kaç günü daha buluyor. Moderatörler ceza veremiyor raporluyor cezaları üst yönetim onaylıyor gibi bişi var ondan bu kadar gecikme yaşanıyor.
    Kardeş biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni hesabım sınırsız ban yedi diyorum. Sence bu hesab bu saatten sonra fake olsa ne olacak başka hesabım mı var da fake olsun. laf sokmalı açıklama yapıyorsun bari mantıklı yap.

Adam benim hesabıma sınırsız ban attı diye ben komple forumumu bırakım gideyim ? Hesap açacam tabiki de

• WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler diyip, benim hakkımda hiçbirşey bilmeden ön yargılı boş konuşuyorsun, benim bu forumda kimseye ne hakaretim, ne de aşağılayıcı bir sözüm olmuştur. Adalet yok, haksızlık var diyorum somut birşey yaşamışımki bir isyanım var, ama senin tabirinle sizin gibiler insanları ne önce dinlemeyi ne de o kişi hakkında bilgi sahibi olmadan, atıp tutmasını bilir.
    Ben ceza yediğimde sırf herkes özgür olsun isteyen istediği yamayı kullansın, dediğim için ceza yemiştim, ama senin gibiler nerden bilecek her zaman sizin istekleriniz olsun istiyorsunuz, adamın küfür etmesini zaten savunmuyorum, savunulacak bir durum değil çünkü, umarım anlamışındır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sen önce bir geçmişini aç ondan sonra konuşuruz

Arayan, boş beleş işsiz adam arar bulur yeterki klavye olsun

ozaman "lan bile demedim sınırsız yedim" diye milleti kandırmayacaksın. Fake hesaplarımla ortalığı karıştırıyordum sınırsızı çakıp oturttular diyeceksin. Çizmişlerse bir sebebi vardır. Sınırsız çizilmenin tanımı hesabının feshedilip forumdan temelli uzaklaştırılmak demek. Bu sana yeni bir hesap açıp foruma dönme hakkı tanımaz. Tespit edilirsen tabiiki yine banlanırsın. Sonra tekrar yeni bir hesap "açıp ağzımı açmadığım halde sınırsız çiziyorlar" deme de.
  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt
    Bunlar sanal yargıçlar hocam :D Fazla takılma
    Boş vakti çok hit kasıyorlar

o mesajı olayı bilmeden "bakın adamı nasıl da banlamışlar" diyenleri toplu haberdar edip yazdım. Bunlardan biri de sendin ve durumu aydınlattım. Teşekkür etmen gerekiyordu.

Adalet gayet var ama erken ama geç çoğunlukla işine gelmeyip ortalığı karıştıranlar var. Bunlar yaygarıcı tim. İşin ucu aydınlatılınca ortaya çıkıyor. Ha haksızlık karışıklık oluyor mudur oluyordur forum çapında birbirinden farklı onlarca moderatör var hepsi birbirinden habersiz hakim olmadıkları bölümlerde standart olmayan işlemler yapıyorsa ortalık kesin karışıyordur. Bir sorun varsa itiraz etmek elinizde sağ üstte Forum Destek diye kocaman bi buton var.

"Ben ceza yediğimde sırf herkes özgür olsun isteyen istediği yamayı kullansın, dediğim için ceza yemiştim, somut birşey yaşamışımki bir isyanım var"

aldığın cezasının SS'sini buraya atar mısın? Bakalım ne yazmışsın nasıl bir ceza vermişler. Bir haksızlık varsa önce ben uğraşırım.

• Paralı yama olayı ne şaka mısınız 40 50 TL filan yazmışsınız. Allah akıl fikir versin size
    Edit: Forumun bu kısmını bu konu ile görmüş oldum

Edit 2: Şimdi aklıma geldi bu arkadaşlar vergi veriyor mu? Bilen birisi bu ve bu bölümde olan biteni özet geçerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiden Shogun -- 13 Temmuz 2020; 22:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim bu nasıl bir konuşma tarzı allah aşkına, kimisin sen yargıç falanmı, nesin sen yani, ne bu tavırlar, sana ne diye hesap vereyim, dalgamı geçiyorsun, kendi akli kapasitenle aşağılamayamı çalışıyorsun ?
    Senin gibi biriyle nasıl diyoloğa girebilirki !

• quote:

ozaman "lan bile demedim sınırsız yedim" diye milleti kandırmayacaksın. Fake hesaplarımla ortalığı karıştırıyordum sınırsızı çakıp oturttular diyeceksin. Çizmişlerse bir sebebi vardır. Sınırsız çizilmenin tanımı hesabının feshedilip forumdan temelli uzaklaştırılmak demek. Bu sana yeni bir hesap açıp foruma dönme hakkı tanımaz. Tespit edilirsen tabiiki yine banlanırsın. Sonra tekrar yeni bir hesap "açıp ağzımı açmadığım halde sınırsız çiziyorlar" deme de.
    Yav he he forum beni banlayanların babasının mekanı zaten onlar karar veriyor kimin girip kimin çıkacağına bu nasıl mantık arkadaşım. ? Onlar burada görevli bir sorun var ise onu çözmek için buradalar kimin girip çıkacağına onlar karar veremez bu kadar yüceltme insanları gözüne.

• Gereksiz mesaj 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 13 Temmuz 2020; 20:56:3 >
    Kardeş içi boş alınganlık yapma. Nerede hesap ver der gibi konuşmuşum, nerede dalga geçmişim, nerede aşağılamışım? Durumu aydınlatıyorum ve neyse onu söylüyorum. Madem şöyle haksız ceza yedim diyorsun SS'sini koy herkes görsün. Hep beraber üzerine gidelim.
    Sorun sensin demekki kurallara uymamışsın tüm hesaplarını kapatmışlar işte. Yücelttiğim birşey yok herkes gibi bende kafasına göre at koşturan, forumun içine eden toxic insanlardan bıktım ve ceza almaları için elimden geleni yapıyorum.

"Yav he he forum beni banlayanların babasının mekanı zaten onlar karar veriyor kimin girip kimin çıkacağına" demişsin. Kardeş ciddi misin?

Foruma üye olurken oynayladığın üyelik sözleşmesinde yazıyor:

...Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır...

Adamlar site yöneticisi elbette onlar karar veriyor. Forumda Kayra adlı eleman var şimdiye kadar belki 50 tane hesap açtı hepsi bir kaç gün içinde kapatıldı. Kayra'yı bilen bilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.