Şimdi Ara

Ücretli yamalar yasaklansin.anket istiyoruz yada translate serbest olsun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

oyun ve oyunun yaması için 30 tl ödeyeceksiniz

oyunun fiyata dahil olduğu nerede yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Eskiden translate yamalara karşıydım; ama Anonymous grubunun aylık 50 liralık abonelik ile yama kiralaması saçmalığını bu gece öğrendikten sonra sonuna kadar bu translate yamaları destekliyorum.

Ya böyle rezil bir şey olamaz ya. Adam 50 lira fiyat koymuş, yıllık 600tl ediyor. Aboneliğin sonunda da yama sende kalmıyor. Bir yıl boyunca 600 lira vermen yetmezmiş gibi bir yıl sonra oyunu çeviriyle tekrar oynamak istesen yine abonelik ücreti ödemen gerekecek.

Tüm bunların en başındaki saçmalık da çeviri devam ederken "çeviri ücreti makul olacak" açıklaması yapmaları. Nerde o makul fiyat?

Forumda büyük tepki alınca önce aboneliği kaldırdılar, daha sonra çeviri ücretini 30'a indirdiler.
    Haklı olarak tepkiler gelmeye devam edince (oyuncuları salak yerine koymaları, köylü kurnazlığı yapmaları) adamlar forumdan çekildiler

Ücretli yamaları sonuna kadar destekleyen, Türkçe yamalara ihtiyaç duymadan oyun oynayabilen biri olarak iyi ki forumdan çekildiler diyorum.
    Gitmeseler "bu ne yüzsüzlük" denmeyi hakederlerdi.

Abonelik sisteminin adını da Gamepass koymuşlardı tee Allam ya
    Hocam o abonelik sistemi nasıl oluyordu? Hep duyuyordum merak ediyordum. Yani abonelik bitince otomatik siliniyor muydu nasıl oluyordu çok ilginç geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korsan oyun paylaşımı da serbest olsun.

Ücretli yamalar niye yasaklansın arkadaş, insanlar emeklerinin karşılığını alsın bırakın. Yüksek fiyata ses çıkarınca düşürdüler işte. Oyunçeviri bağış sistemi koydu kaç kişi indirdi kaçı bağış yaptı?

• Adamı banlamışlar, arkadaş bu forumda adalet yok, gerçi ülkede yok bu platformdanmı bekleyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence forumda tüm yama konuları yasaklansın. Boku çıkmış bu işin.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var, yazdıklarından bunumu anladın cidden, mesele ücret değilki, mesele forumda adalet olmayışı, bir çok yama satın almış biri olarak şunu söylüyorum tranlate yamanın size zararı ne isteyen kullanır istemeyen kullanmaz, ücretli ücretsiz anketi zaten yapamaz, yemez yani, sonucu belli çünkü, umarım anlamışındır

• Vay be yönetim önce Amazon sonra bu olay ile forumun cenaze namazını kılmayı istiyor herhalde. Lisansı alınmayan herhangi bir oyunun yamasını TL ile satmak size çok ciddi cezalar ile döner. Kafanıza önce maliye fatura kesilmediği için şirket açtınız bu sefer oyun şirketleri biner benim yaptığım oyunun lisansını almadan üstünden nasıl para kazanırsın diye. Bu olay dizimag olayına döner. Sen lisans ücreti vermeden oyun şirketinin lisanslı ürününden para kazanacaksın ve vergi vermeyeceksin. Olursa söyleyin maaşlı 5 yeni mezun dil öğrencisi ile bu işe gireyim.

Yönetimde bu işe çanak tutarsa çok büyük ceza yer. Arada maliye size de uğrar.

• zQrba kullanıcısına yanıt
    Ücretli yamalar, korsan oyunlara ücretsiz yamalardan daha yakın farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Google translate yamalar hakkında (Sonuçlandı)
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133392314

Alıntıları Göster
    Sacmaliga bak ya cidden boyle bir tartisma dönmüş zamaninda
    Serbest piyasa diye birsey var isteyen bedavaya isteyen 1000 tl ye isteyen translate isteyen sadece menusunu cevriri yayinlar kime ne zamaninda sadece menüsü cevirilmis oyunlar vardi kimsede sikayetci degildi

• Yönetim artık bu taleplere bir cevap vermeli yasakta direnmek neden DH DH olalı böyle bir yasakçı zihniyet görmedi, yasal gönüllü paylaşımı engelliyorsan sen forum falan değilsin demektir
  • 30 kişi öne çıkarmış. Bu gidişle translate yamayı rüyamızda görürüz. Bu konuyu hep birlikte öne çıkarmak lazım birlik olmalıyız

• Bu arada bilmeyenler icin soyleyeyim cogu kisi korsan oyuna takmis cunku;

Ben korsan oyunlari cok uzun bi sure once biraktim, orjinal oynamak daha tatli geliyor ama hala daha korsan oyunlari takip ediyorum, hangisi kirilmis ne olmus vs hem de baktigim sitede ortam tatli o yuzden hobi olarak bakiniyorum her gun. Rdr2 hala kirilmadi, ortada gezen dosyalar sahte ve viruslu. DRM olarak kendi gelistirdikleri yazilimi kullaniyorlar, bunun icin oyuna ayirdiklari butcenin ceyregi kadarini falan bu yazilima harcadilar, gercekten kirilsin istemiyor rockstar. Yani su an turkce yama cikarsa alacak olanlar mecbur orj almak zorunda.

Bir diger DRM korumasi ise Denuvo. Denuvo kullanan oyunlar kirilamiyor hala cozemediler nasil kirabileceklerini. Haliyle su an nerdeyse tum AAA oyunlar denuvo kullandigindan kirilmamis durumda. Bazen yapimcilar artik tamam diyor, korsan oynayacaklarda oynasin en azindan reklam yapalim diyor ve denuvoyu kaldiriyor tabi ilk gunden kiriliyor o da. Bunu yapan bicok sirket var mesela capcom gibi. Gecenlerde de persona 4, denuvoyu kaldirmisti.

CDPR cok oyuncu dostu bi firma. Adamlarin tek amaci, inanilmaz harika bi oyun sunmak ve bunu her oyuncunun tecrube etmesini saglamak. Diger her firmanin ilk hedefi her zaman para kazanmaktan ibaret. Bu yuzden CDPR hizla yukseliyor zaten ve bence cyberpunk dan sonra bu firmayi cok daha yukarida gorecegiz. Adamlar DRM-free yani crack korumasi olmayacagini da uzerine basa basa soyledi, yani korsan oynayabilirsiniz demis oldu. Sizce bu firma para kazanamayacak mi ya da daha mi az kazanacak? Hayir, bi ton para kazanacak.

Denuvo gibi koruma yazilimlarinin bi kotu yani ise oyunun performansina cok islemesi. Bi oyunda denuvo varsa performansi mahvediyor. Orj alip, denuvoyu kaldirin diyen bi ton insan var cunku performans.. kimse korsan oynayacaklari takmiyor. Kimse, ben orj aldim onlar oynamasin demiyor. Tamamiyle firmalarin ac gozlugu, sanki denuvo koymasalar, herkes korsan oynayacak. Millet yine orj aliyor indirimde falan. Hayir bi de o yazilima deli gibi para oduyorlar. Firmalar cok ac gozlu, bu dunyaya CDPR gibi firma lazim.

• Herif bakalım ne kadar adalet var yazmış hesabını engellemişler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.