Şimdi Ara

Ücretli yamalar yasaklansin.anket istiyoruz yada translate serbest olsun (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • translate yama ile yarım yamalak, çoğunlukla yanlış çevirilerle oyun oynama keyfini 20tl vermeye değişen adam ağır kalitesizdir. şuraya yazdığına göre bir cihaza ve internete sahipsin, 20tl'yi de ver be adam. bu kadar ölücülük de ne biliyim. keşke forumda translate ve ücretsiz yamacılar için ayrı bir bölüm olsa da komple kendi çöplüklerinde kusup dursalar. bunlar yüzünden kaliteli işler de engelleniyor.
  • insanlar biraz kafa dağıtıp oyun oynamak için yama arıyor bakıyor o da paralı olmuş tabi tepki gösterecek, forumlarda muhalifçilik oynamaktan başka sen ne yaptın bakalım?

paralı yama olayı bazen denk geliyordu, para verenler erken erişip belli sayıya ulaşınca herkese açılıyordu hatta adam istediği sayıya ulaşamayınca yamayı iptal ediyordu şimdi baktım çoğu ücretli işin garip yanı normalde 50tl indirimde 14tl olan oyunun yaması 25tl

Türkçe oynamak her zaman daha iyi ama böylelerine fırsat vermeyin gidin İngilizce öğrenin bu da biraz sizin suçunuz biz elimizde sözlükle oyun oynardık şimdi basit İngilizce gerektiren oyunların incelemeleri bile Türkçe istiyoruz diye olumsuz verenlerle dolu ki adamlar sırf 2 kelime yüzünden olumsuz yorum ile istatistik düşürdüğünüz için Türkçe desteği vermiyor bize talep bile göndermediniz diyorlar.

indie yapımcılar direkt olarak binlerce satır olmasına rağmen ekletiyor ama rockstar ubisoft eklemiyor oda ayrı bir konu, mobilde ise tam tersi adamlar en baba sanatçılar ile seslendirme yapıyor.

• Ben mi yanlış anladım normal türkçe yama niye yasaklanıyor ? Bunu yapan veya yapanlar enayi mi ?
  • Arkadaşlar biraz sakin olmanın sanırım kimseye bir zararı olmaz. Bu bölümde ücretli yamaları savunup diğerlerini karşımıza almak gibi bir amaç ve niyetimiz yok. Önceden bölümde sizlerin görüşleriyle bir karar verildi ve uygulandı. Şimdide tam teri bir durumla karşı karşıyayız.

Öncelikle burada işlerin yoluna girmesini gerçekten istiyorsanız sizlerinde elinizi taşın altına koymanız ve birbirinize karşı saygıda kusur etmemeniz gerekiyor. Çeviri işi yardımcı ekipmanla ya da şahsi olarak yapılsada her ikiside emek verilen şeyler. Çevirileri eleştirmek ya da göğe çıkartmak elbette normal şeyler ancak ipin ucu kaçınca maalesef büyük sorunlar yaşayabiliyoruz.

Bu sebeple bölümde yeni düzenlemelere gideceğiz ancak bu sefer anket olayıma gitmeden işi halletmeyi düşünüyorum. Emin olun herkese mantıklı gelecek şekilde bir düzenleme yapıp bu konuyu daha da büyümeden kapatmayı amaçlıyorum.

Bu süreçte sizlerinde desteğini almayı çok isterim. Bu nedenle fikir ve görüşlerinizi özel mesajla bana bildirirseniz sevinirim.

• Aha sahibi geldi!
  • Umarım doğru kararlar alınır ve en önemlisi işin içinde küfür veya kural dışı bir içerik olmadığı halde mesajlarımızı habersiz silip durmazsınız.

Burada fikir belirtip daha sonra yazdıklarımız yok olduğu gördükten sonra niye bu forumu takip edeyim diye kendime sormadan edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Arkadaşlar biraz sakin olmanın sanırım kimseye bir zararı olmaz. Bu bölümde ücretli yamaları savunup diğerlerini karşımıza almak gibi bir amaç ve niyetimiz yok. Önceden bölümde sizlerin görüşleriyle bir karar verildi ve uygulandı. Şimdide tam teri bir durumla karşı karşıyayız.

Öncelikle burada işlerin yoluna girmesini gerçekten istiyorsanız sizlerinde elinizi taşın altına koymanız ve birbirinize karşı saygıda kusur etmemeniz gerekiyor. Çeviri işi yardımcı ekipmanla ya da şahsi olarak yapılsada her ikiside emek verilen şeyler. Çevirileri eleştirmek ya da göğe çıkartmak elbette normal şeyler ancak ipin ucu kaçınca maalesef büyük sorunlar yaşayabiliyoruz.

Bu sebeple bölümde yeni düzenlemelere gideceğiz ancak bu sefer anket olayıma gitmeden işi halletmeyi düşünüyorum. Emin olun herkese mantıklı gelecek şekilde bir düzenleme yapıp bu konuyu daha da büyümeden kapatmayı amaçlıyorum.

Bu süreçte sizlerinde desteğini almayı çok isterim. Bu nedenle fikir ve görüşlerinizi özel mesajla bana bildirirseniz sevinirim.
    merhaba,
    size ilk önerim öncelikle forumun yasakçı zinneyetten bir an önce sıyrılması.
    isteyen herkes istediği paylaşımı yapabilir. burası forum bunu ilk başta sizin belirtmeniz gerekiyordu.
    sonuçta birisi translate paylaşım yaptığında kimseye bu yamayı yükleyin gibi bir dayatma yapmıyor.

bu konunun tek çözümü iki farklı bölüm olması. normal çeviri, translate çeviri.
    isteyen istediğini kullanabilir.

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    İlk teklif benden gelsin. Bu bölümde moderatörlük yapacak üyeler herhangi bir paralı projede yer alacaksa en azından burada görev almasın. Şahsen ben paralı çeviri ekipleri ile yakın olan moderatör arkadaşların sağlıklı karar verebildiğini düşünmüyorum.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.